Dodaj do ulubionych

Chłopiec do Bicia

20.09.09, 21:15
Tu można wyładować agresje wszelakie. Szczerze, prosto, otwarcie. ;)

Wiem, wiem, że to szowinistyczne, ale cóż, tradycyjnie zawsze byli chłopcy do bicia, nie?

Na początek lekkie voodoołowanie...

[img]https://www.blog.julians.name/wp-content/uploads/2007/03/voodoo-j-avatar424x424.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • 17lipiec1976 Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 21:43
      tak, zawsze to byli chłopcy:D hehe:D
      ja jestem wsciekla na jednego
      kolesia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      bardzo!!!!!!!!!!!!!!!
      mogłabym mu wyrywac paznokcie, bez znieczulenia oczywiscie!!!
      • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 21:49
        Ej, bez paznokci to facet jeszcze może żyć ;))) to z łagodne!

:D
        • 17lipiec1976 Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:02
          dobrze, bede smazyc go na wolnym ogniu:) albo wbijac szpilki w cale cialo
          milimetr po milimetrze:)
          • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:11
            Noooooooo.... ;)))

Usunięcie organu sterującego systemem FACET 0.6 jest dobrą karą ;DD
          • gapuchna Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:11
            Lipiec, uważaj - niektórzy to lubią :DDDD
            • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:14
              gapuchna napisała:

> Lipiec, uważaj - niektórzy to lubią :DDDD

Pang! To właśnie miałam napisać!!! TELE-patia ;D
              • gapuchna Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:19
                OK, mogę być i Patką :))))))

zastanawiałam się, czy zdjęciem podpowiedzieć Lipcowej możliwości :DDD
                Morelki mi brak! :DDDD
                • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:22
                  Dobra! To może być od Penelopy... Patka ;D

No a gdzie Morelka? Wal sama! ;D
                  • gapuchna Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:25
                    Samej to odwagi jednak brak :)))

Penelopa - ta co wiernie czeka, czy ta od Santa Cruz?
                    • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:27
                      Ojej, myślisz, że Ci nie dotrzymam taktu? Eee, NIEtaktu raczej! ;DDD

Dawaj!

Ta szelma od Almodovara ;)
                      • gapuchna Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:30
                        Cukieruniu, no boję się. Bo jak się Lipiec upodoba w tychże czynnościach wbijania, to potem ino takie szczątki pozostaną!!!!

[img]https://nicalbonic.blox.pl/resource/szkieletpramezczyzny1.jpg[/img]
                        • 17lipiec1976 Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:32
                          ale mnie wystraszylas:D
                          • gapuchna Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:34
                            ...ale popatrz na te przednie nunie, jak chwytają za serce :))))
                        • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:34
                          :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tak, tak. Ewolucja uczyniła ogromne postępy: teraz do tego doczepione są ręce,
                          nogi a czasem i ucho z komórką.

:DDDDDDDDDD
                          • gapuchna Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:36
                            ucho tam????? to to aż taka ma być EWOLUCJA???????????????

hmmmm, to niby tam mam szeptać???????????????
                            • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:38
                              Nie, nie!!! To dopiero za jakieś 100 milionów lat :DDD
                              Obecnie nawet językiem potrafią się posługiwać te stworzenia, ale trzeba je
                              oswoić i wyuczyć.
                              • 17lipiec1976 Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:42
                                ja sie zastanawiam skad to wytrzasnelas?
                                • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:43
                                  I ja! Wysyłam to do wszystkich, których znam :DD
                                  • gapuchna Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:47
                                    No jak to skąd????????????????? toż to po części moja profesja!!! - na
                                    wykopaliskach znalzłam, niedaleko Biskupina!!! za długo nawet nie musiałam
                                    odkrywać...
                                    :DDDD
                                    • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:48
                                      Acha! ;DDD

> odkrywać...
                                      > :DDDD

Jaaasne, sam się pchał w ręce, nie? ;DDD
                                      • gapuchna Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:53
                                        co ja co - azymut to on jeszcze w sobie ma :DDDD .....znaczy nie zatracił
                                        :)))
                                        • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:56
                                          Cyz odryłaś go leżącego osobno czy w grupie innych nieszczęśliwych z tego samego
                                          gatunku? :DDD
                                          • gapuchna Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 23:01
                                            Uuuuuuuuu, całe mnóstwo tam sie tego wala, całe mnóstwo.....

:D:D:D:D:D:D:D
                                            • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 23:08
                                              Oooo, to może i ja pojadę? ;DDD studium porównawcze, to będzie wersja oficjalna.

To Biskupin wrocławski czy ten inny? ;D
                                              • gapuchna Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 23:09
                                                Ten mój :) nieopodal Gniezna :)
                                                • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 23:13
                                                  OK :)))

Podobno jest taka góra :DD

[img]https://9gag.com/photo/762_full.jpg[/img]
                                                  • gapuchna Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 23:20
                                                    ooooo, zdjęcie nieco nawiązuje do innego mego postu, coś zda się o języku była
                                                    wtedy mowa :)
                                                  • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 23:24
                                                    Ojej, to chyba nie odpisałam czy co?
                                                    Giętki język, taaa...i to w niejednym znaczeniu. Niedawno ktoś mi podesłał
                                                    bloga, między innymi miś pisze tam jak robić perfekcyjnego loda. Ok, ok...
                                                    tylko, skąd ON tak naprawdę WIE?? Sam robił? ;DDD
                                                    Deklarował się jako 100% hetero.
                                                  • gapuchna Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:03
                                                    Jak robić loda?

Hmmm.... bierzesz kope jaj, mleko i trochę cukru waniliowego, do tego garść
                                                    rodzynek i mieszasz i ugniatasz i masujesz i rozsmarowujesz i smakujesz w
                                                    międzyczasie i lekko tzrepiesz i zagarniasz i podgrzewasz by się pięknie
                                                    zmacerowało :DDDDD

No Cukieruniu, przecież znasz recepturę :DDDDD
                                                  • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:10
                                                    Kurde, lepsza niż w tym blogu! ;DDD
                                                    Początkująca nie jestem, ale nauki nigdy nie za wiele ;DDD

'lekko trzepniesz' ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • gapuchna Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:12
                                                    ładniej byłoby: strząśniesz? :D

Mówisz, ze jestem lepsza... Cholercia jasna! - zaczynam się bać, ze ja to tylko
                                                    taki gawędziarz erotoman, a w nocy to pod kołdrę i nosa nie wyściubię bo wstyd!
                                                    :DDDD
                                                  • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:14
                                                    > ładniej byłoby: strząśniesz? :D

Tak! Jak James Bond, strząśnięty i zakręcony :D

Nieeee no, skądś ta głęboka wiedza się bierze. A bez ćwiczenia nie ma zmiłuj...
                                                    eee, mistrza znaczy ;D
                                                  • gapuchna Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:17
                                                    Masz rację - żeby dobrze ugniatać, trzeba się tej sztuki jednak uczyć. Bo jak
                                                    taki niedouczony człek się zabierze, to i krzywdę potrafi zrobić i obmierzi na
                                                    długo i nie dkończy z sukcesem. Tak tak, nie ma to jak fachmistrz w dłoniach!
                                                    :DDD
                                                  • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:19
                                                    Wniosek zatem... ;))))

Do rękodzieła! :D
                                                  • gapuchna Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:22
                                                    O mój Boże ...a jeszcze tak niedawno i tak niewinnie krzyczałas do mnie:

na barykady Marianno......

Cukierku, stoczyłam się na dno .... rozpusty forumowej :DDDD

Pa, znow mam dobry humor dzięki naszym wygłupom i żartom. Mam nadzieję, że
                                                    nikogo nie zniesmaczam tym, co tu wymyślam :)))
                                                    Aha! - zauważam, ze się rozkręcam :DDDDD
                                                  • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:25
                                                    > na barykady Marianno......

To WCALE nie było niewinne!!! :DD

Nie myśl o nikim, baw się. Cieszę się, bardzo :)))) BARDZO!
                                                    RozkręCasz, zakręcasz no i te lody kręCone :DD

Pa! Dobrej nocy.
                              • gapuchna Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:42
                                Mówisz o TYCH stworzeniach ? Czy o TYM elemencie???? ....
                                cichutko przyznaję się, ze chyba pobładziłam....

• twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:45
                                  O stworzeniu FACET co to poddało się ewolucji ;DDD

Zmiany jednak nie są zbyt widoczne, nawet dzisiaj ;DDD
                                • 17lipiec1976 Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:46
                                  no nie moge:)
                                  dzieki Wam sie dzisiaj smieje:D
                                  • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:47
                                    Na zdrowie, Lipcu ;)

Na widok tej skamieliny parsknęłam winem na klawiaturę! :D
                                    • gapuchna Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:49
                                      No nie śmiejcie się - ja wiem, czy panom czytającym nas też jest do śmiechu????

:DDDDD

Dzieki Bogu - jest jeszcze ta perspektywa!
                                      • twardycukierek To też Twoje wykopalisko???? 20.09.09, 22:52
                                        No, no... ręce masz pełne roboty! ;DDDD

[img]https://lettershometoyou.files.wordpress.com/2008/10/turkey-cappadocia-goreme-penis-rock-love-valley.jpg[/img]
                                        • 17lipiec1976 Re: To też Twoje wykopalisko???? 20.09.09, 22:54
                                          za bardzo zaostrzone na koncach
                                          • twardycukierek Re: To też Twoje wykopalisko???? 20.09.09, 22:57
                                            Bo to tureckie ;D
                                          • gapuchna Re: To też Twoje wykopalisko???? 20.09.09, 22:58
                                            hehehehhe, no teraz też parsknęłam śmiechem ; Lipcu, tarfna uwaga! Za ostre
                                            :)))) ale z kolei jak ładnie mieściłaby się na nich ta oslonka :)))) cóż za
                                            dopasowanie :D
                                    • 17lipiec1976 Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:51
                                      no prosze tak potraktowac biedne niewinne wino:D
                                      o klawiaturze nie wspomne:D
                                      • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:54
                                        Ufff, ten obrazek jest CUDNY! Ciekawe, czemu panowie nam poznikali??? Foch?

Wino i klawiatura plus ja, to nigdy się dobrze nie kończy ;D
                                        • gapuchna Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 23:03
                                          A wiesz - mam podobne zastanowienie w sobie..... zawsze byli, az tu pac - i ni
                                          ma! no zadnego ni ma! Dziwne....?
                                          • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 23:04
                                            Uhmmm. W ten weekend było baaardzo pusto z wyjątkiem naszej głupawki z Makbrajdu
                                            no i teraz. Nie, myślę, że nie są obrażalscy, to tylko przypadek :)))
            • 17lipiec1976 Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:29
              ups!!!!!!!!
              hehe
              ok
              uwazam:D
    • milleniusz Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:03
      Mam znajomego o imieniu Jay. Może mu prześlę, ciekawe czy się ucieszy. :)
      • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 22:09
        Ładne imię i słoooodkie ;) To zależy od tego, w jakiej komitywie go ostatnio
        widziałeś. I czy szpile były w użyciu :D
    • jokker39 Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 23:27
      Serio? Chłopaków byś biła? :(
      • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 23:30
        Jak mus to mus ;)
        E, nie. To akurat figura voodoołowana, retoryczna jest. Przemoc w moim wykonaniu
        inaczej wygląda :D
        • jokker39 Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 23:37
          A to ciekawe. Zamieniam się w słuch /faja/
          • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 23:45
            Hmmm, był kiedyś taki dłuuugi wątek o przemocy, ale nie tu. Moja teza: przemoc
            na życzenie to nie jest przemoc. Kilka osób mocno mnie tam atakowało ;)) Chodzi
            o trochę mocniejsze przepychanki miłosne.
            Przemocy jako takiej jestem absolutnie przeciwna.
            • jokker39 Re: Chłopiec do Bicia 20.09.09, 23:58
              "Przepychanki miłosne" :)
              I chociaż nie mam pojęcia o czym mówisz (taki ze mnie aparat), to wyrażenie
              bardzo mi się podoba :))
              • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:02
                :))

> I chociaż nie mam pojęcia o czym mówisz to wyrażenie bardzo mi się podoba :))

Seks!
                • jokker39 Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:06
                  Dalej niewiele :D
                  • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:11
                    Uuuu, ładnie, ładnie. To już nie wiem, materiały źródłowe może???

• jokker39 Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:13
                      Coś Ty! Ja tylko Kanta i to cały dzień, od świtu do nocy /faja/
                      • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:16
                        Kant. I z mostu na most, tak? ;)

Aaaa, to dlatego masz problemy z czytaniem cukierkowego papierka :D
                        • jokker39 Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:19
                          Nie, Wielki Szu ;)

A skąd! krówkę zawsze odczytam :))
                          • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:23
                            Dobrze, że nie Wielki Szuwarek ;D

Ze mną jest trudniej! I papierek szeleści, przeszkadza ;D
                            • jokker39 Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:24
                              Wielki Mandaryn Wariat :)
                              Eh, czas spać. Dobrej nocy :)
                              • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:25
                                Tak, czas :))) Dobranoc Tobie.
    • moonflour Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:13
      to mógł by byc moj wice-szef,literka z imieniem ta sama.ale usmiech za szczery!;D
      • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:15
        JK????

;DDDDDDDDDDDDDDDDD
    • moonflour Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 00:25
      JJT(dwojga imion na kazdym świstku)Skupienie się tylko na jednym traktuje jako
      potwarz.
      JK przynajmniej bez takich fanaberii (chyba:D)
      • drzejms-buond Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 11:00
        ałććć. czemu ten obrazek nie pojawił sie w ub.tygodniu. gdy był POCZEBNY!
        • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 11:01
          Ooooooooooooooh, Drzejms!

A do czego niby???
          • drzejms-buond Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 11:26
            czy chłopiec do bicia to to samo co kozioł ofiarny?
            bo niby czuję się jak chłopiec
            ale te różki i bródka trochę mnie niepokoją...
            • twardycukierek Re: Chłopiec do Bicia 21.09.09, 13:28
              > czy chłopiec do bicia to to samo co kozioł ofiarny?

Nie. Kozioł jest ofiarowany raz a dobrze, chłopiec służy długo przy odpowiednim
              traktowaniu.

> bo niby czuję się jak chłopiec
              > ale te różki i bródka trochę mnie niepokoją...

Mnie też, ale bardziej użyte przez Ciebie słowo 'niby' ;&

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka