mi-l-ja 04.04.10, 10:31 niż rozmyślać o remoncie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scorro Re: lepiej trawić jajko w kącie 04.04.10, 11:02 Lepiej dzisiaj jeść śniadanie, niźli pisać na kolanie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: lepiej trawić jajko w kącie 04.04.10, 11:22 hihi :) lepiej beknąć z przejedzenia, niż powiedzieć "do widzenia" Odpowiedz Link Zgłoś
evelina78 Re: lepiej trawić jajko w kącie 04.04.10, 14:39 Lepiej myknąć od rodzinki, niż kwaskowe widzieć minki ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: lepiej trawić jajko w kącie 04.04.10, 20:44 Gość jak ryba... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: lepiej trawić jajko w kącie 04.04.10, 20:51 Lepiej jeść rosołek rzadki,niż jeść ciasto od sąsiadki :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: lepiej trawić jajko w kącie 04.04.10, 21:46 > niż rozmyślać o remoncie :) Piękna poezja. Coś o wydalaniu też będzie? To byłoby naturalnym następstwem trawienia. A, i jeszcze mam PS-a. PS. Czy ty to ta Emilka? Bo nie wiem, czy ta, ale może jednak ta. No to pytam. :] Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: lepiej trawić jajko w kącie 05.04.10, 07:57 >Piękna poezja. Coś o wydalaniu też będzie? To byłoby naturalnym następstwem trawienia. o wydalaniu?? w święta?? nigdy!! ;) na swoją obronę mogę tylko dodać, że to nie ja wymyśliłam ten gatunek poezji... www.joemonster.org/phorum/read.php?f=30&i=98861&t=98861 co do P.Sa obawiam się, że jestem jednak tą drugą Emilką :-P łączę wyrazy Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: lepiej trawić jajko w kącie 06.04.10, 00:13 Aha, ta druga, no cóż, nic nie szkodzi w sumie. Również łączę wyrazy. Wiele! A, i coś mnie zafrapowało. W święta nie wydalasz? :] Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: lepiej trawić jajko w kącie 06.04.10, 14:26 w Święta wstydzę się o tym opowiadać... tak przy ludziach i w ogóle... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: lepiej trawić jajko w kącie 06.04.10, 16:14 Lepiej uciąć sobie rączkę niż na palec wziąć obrączkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: lepiej trawić jajko w kącie 06.04.10, 21:09 lepiej karmić węża słomą, niż na urlop jechać z żoną... nie moje, w dodatku samobójcze, ale ta wizja karmionego węża powala mnie na łopatki Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: lepiej trawić jajko w kącie 06.04.10, 21:12 Męża słomą? To niehumanitarne. I może prowadzić do rozkładu pożycia. Nie to, że mam jakieś doświadczenie (w byciu mężem, pożyciu, czy jedzeniu słomy), ale tak sobie myślę, że może prowadzić do rozkładu. Wychodzi, że w rozkładzie powinienem mieć doświadczenie. :] Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: lepiej trawić jajko w kącie 06.04.10, 21:33 może po prostu lubisz wypowiadać się na różne tematy... ;) ja np. nie mam ani żony, a wierszyk mnie śmieszy... Odpowiedz Link Zgłoś