Gość: emre IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.01.05, 23:02 no i mam teraz mieszane uczucie co do jego powrotu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Barbados Re: Vuković znowu w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 23:18 A ja się cieszę, że Vuko wraca. Jest teraz Legii bardzo potrzeby, z resztą tak jak Legia jemu! Mam tylko nadzieje, że nie bedzie żadnych incydentów ze strony kibiców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koiba Re: Vuković znowu w Legii IP: *.comarch.pl 07.01.05, 10:56 kiboli chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Kibic Re: Vuković znowu w Legii IP: *.gdynia.mm.pl 07.01.05, 17:08 Prawdziwy kibic powinien być przeciwny powrotowi Vuko! Obraził Klub i pokazał że nie ma honoru! Najpierw całuje herb i pokazuje koszulkę z Deyną a później mówi że kocha to on tylko Parizan! On nie jest Legii potrzebn, na jego pozycje mamy prawdziwego Legioniste z krwi i kości Smolińskiego i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Vuko pinokio!!! IP: *.chello.pl 06.01.05, 23:57 won z Łazienkowskiej, łachudro i kłamco, a tak poza tym jesteś cienki, jeden dobry sezon, a potem coraz większy piach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walezy Re: Vuko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 00:12 (L) albo jesteś debilem albo prowokatorem, mam nadzieje, ze to drugie koński zwisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Vuković znowu w Legii IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 07.01.05, 03:40 To by sie zgadzalo ze w Polsce liga jest jedna z najslabszych na swiecie. Czolowy zawodnik czolowej polskiej druzyny nie moze sie zalapc do najslabszej greckiej druzyny. A Grecy to nie potentaci przeciez to zaledwie sredniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peli Kasa misiu kasa... IP: *.cable.mindspring.com 07.01.05, 03:57 Rok temu odszedl bo Legia nie dala mu tyle ile chcial, a teraz wraca i mowi ze Legia to jego ukochany klub. Niech spada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm PO CO BARAN JECHAL DO TEJ GRECJI ??? IP: 217.17.35.* 07.01.05, 07:31 Czy myslal, ze skoro wygrali ME to maja najlepsza lige ? Zmarnowal pol roku kariery i pewnie stracil forme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gad DAĆ MU SZANSĘ IP: 81.210.116.* 07.01.05, 08:57 Nie zaszczujcie go!! bo się spali na starcie i w niczym nie pomoże. A przecież Vuko w formie to świetny zawodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nub Wisła nie chciałaby takiego leszcza... IP: 195.117.144.* 07.01.05, 10:10 Chłopaczyna usiłuje robić sobie PR, że on tak Legię kocha. Niech sp.... do Zimbabwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: Wisła nie chciałaby takiego leszcza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:52 latem wisła go podpuściła i olał elke, teraz wraca jeszcze słabszy niż wcześniej, bo to zazwsze był patałach, ale rodak Drago więc grał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSD Bedzie pasował w Ległej IP: *.va.client2.attbi.com 07.01.05, 14:02 bo w tym super klubie lubią zdrajców od kiedy siegam pamiecią. Odpowiedz Link Zgłoś