Dodaj do ulubionych

Tomasz Kulawik w Ruchu Chorzów

IP: *.noname.net.icm.edu.pl 22.08.02, 14:16
Bez sensu, zamiast sprowadzic bocznych pomocnikow podpisuje sie
kontrakty z kolejnym srodkowym pomocnikiem. Chyba ze trener
Lenczyk zamierza zrobic z Kulawika lewego obronce...
Obserwuj wątek
    • Gość: Edziu Re: Tomasz Kulawik w Ruchu Chorzów IP: *.cchp-pan.zabrze.pl 22.08.02, 14:34
      Masz racje Grzegorz - nie potrzebny jest Ruchowi kolejny
      srodkowy pomocnik. otrzebni sa skrajni pomocnicy, bo Bizacki i
      Gorawski (z calym szacunkiem dla tych Panow) nie nadaja sie na
      te pozycje. Sprowadzono Narwojsza jako napastnika, a on gral
      jako pomocnik ... Cale szczescie, ze ostatnio zagral na swojej
      pozycji i od razu strzelil bramke. Sceptycznie patrze na
      poczynania pana Lenczyka. Nie chce byc zly prorokiem, ale keidys
      juz Lenczyk prowadzil Ruch i skonczylo sie to o tragicznie!!!
      Obym sie mylil
    • Gość: pescobar Re: Tomasz Kulawik w Ruchu Chorzów IP: *.net.icm.edu.pl 22.08.02, 14:48
      Szkoda, bo przeciez Kulawik to legenda krakowskiej Wisly. Nie moglby tam zakonczyc pilkarskiej kariery? Ja pamietam go jak Wiselka grala jeszcze w II lidze.
      • Gość: az Re: Tomasz Kulawik w Ruchu Chorzów IP: 213.17.234.* 22.08.02, 15:56
        Działacze Ruchu od kilku lat przerabiają ten klub ze "śląskiego"
        na "małopolski" i robią stałe postępy.
    • Gość: AZ Re: Tomasz Kulawik w Ruchu Chorzów IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 18:04
      Za mało jeszcze Krakusów w Ruchu?
      • Gość: anghel Szanujcie Kulawika!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 13:47
        Jako kibic Wisełki muszę przyznać, że 33-letni Kulawik był już dla tego klubu
        za słaby. Mimo to w Ruchu może się wam jeszcze bardzo przydać. A poza tym
        apeluję do kibiców "Niebieskich" aby godnie przyjęli "Kulę", bo to po prostu
        wspaniały facet, a dla Krakusów niemal człowiek-legenda. Jeżeli go polubicie,
        to on polubi was, i będziecie jeszcze z niego mieli sporo radości.
        • Gość: AZ Re: Szanujcie Kulawika!!! Szanuję,ale... IP: *.pik / 213.186.84.* 23.08.02, 15:00
          Wiem,że to fajny gość,ale ważniejsza jest dla mnie jednak identyfikacja z
          klubem. Nie żądam,aby tak jak w latach dwudziestych, grali w Ruchu wyłącznie
          chłopcy z Hajduk Wielkich,ale w ostatnich latach coraz częstsze są mecze,
          które "niebiescy" zaczynają bez choćby jednego rodowitego Ślązaka w składzie.
          Pozdrowienia dla fanów Wisły.
          • anghel Re: Szanujcie Kulawika!!! Szanuję,ale... 23.08.02, 22:38
            Mam propozycję. Zdaje się, że Baszczyński jest wychowankiem Ruchu. Ponieważ na
            jego pozycji w Wiśle równie dobrze może grać Kamil Kuzera, więc wejście sobie
            Baszcza z powrotem, a nam dajcie w zamian Jana Wosia, który bynajmniej nie jest
            Chorzowianinem, a moim zdaniem zasługuje na sprawdzenie się w lepszym klubie.
            Przy takiej transakcji Cupiał mógłby wam w ramach promocji darować stare długi.
            Także pozdrawiam Ruch.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka