Dodaj do ulubionych

Michal Gottwald piłkarzem Legii

IP: *.cs.upb.de 15.11.05, 15:35
Najlepszym napastnikiem dla L.Warszawa by byl Andrzej Juskowiak...
Obserwuj wątek
    • aniedziel Michal Gottwald piłkarzem Legii 15.11.05, 15:38
      Włąśnie gram w FM06 i kupiłem go jakiś czas temu do Legii! :) Spisuje się
      rewelacyjnie nie tylko jako napastnik ale również jako ofensywny pomocnik
      grający za napastnikami (ma wysokie statystyki podań i strzałów z dystansu).
      Jeśli w rzeczywistości jego walory są chociaż częściowo podobne do tych
      zapisanych w FM to Legia będzie miała z niego ogromny pożytek.
      • Gość: jacek Michal Gottwald piłkarzem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:43
        to jest wartosciowy gosc mialem okazje oglądac jego gre na zywo jak zilina grała
        z ruzamberokiem i maccabi tel aviw. zalapie sie w pierwszy skład bezproblemów!!!!!
        • Gość: catani Re: Michal Gottwald piłkarzem Legii IP: 193.111.166.* 15.11.05, 15:47
          ..."Wiem, że w drużynie jest kilku zawodników ocierających się o reprezentację
          Polski"... - aaaaaaaaaaaaaale się uśmiałem!!!!!! - a może miło
          być ...ocierajacych się o reprezentantów Polski... - no to chyba że tak :-)
    • Gość: kupek Re: Michal Gottwald piłkarzem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:33
      ja jestem najlepszym pilkarzem legii a nie jakis jozkowiakale bez obrazy to
      tylko moja opinia
    • kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Michal Gottwald piłkarzem Legii 15.11.05, 16:39
      No i co z tego? Jest to aż tak istotna informacja?
      • Gość: mariuszekc Re: Michal Gottwald piłkarzem Legii IP: 80.51.250.* 15.11.05, 16:42
        Na tyle istotna ze ja podaja na wszystkich stronach sportowych debilu! Legia to
        jeden z najsilniejszych polskich klubow i istotne jest to co sie w nim dzieje .
        o!
        • kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Michal Gottwald piłkarzem Legii 15.11.05, 16:51
          Nie rozśmieszaj mnie. Kogo obchodzi jakiś klub piłkarski?
          • Gość: Pinkin Re: Michal Gottwald piłkarzem Legii IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 17:02
            kogo obchodzi kureski klub pilkarski?
            • Gość: ciekawy o wiśle piszesz? IP: 195.212.199.* 15.11.05, 17:07
              • Gość: krk co jakieś kompleksy mniejszości mamy ? IP: *.pro.lama.net.pl 15.11.05, 20:20
    • Gość: eekkk legła warszawa i kopalnia beztalenci ! odc. 634251 IP: *.pro.lama.net.pl 15.11.05, 20:16
      żenada ! kogo to interesuje ? eeeeeeeeee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka