Dodaj do ulubionych

Matusiak: Legii potrzebny Lenczyk

IP: *.echostar.pl 14.03.07, 19:07
ja znałem Ujka to jest ten co handlował meczami, gdyby w legii był Leńczyk to
nie byłaby tak wysoko jak Bełchatów bo wtedy Leńczyka by nie było w GKS
chyba że zamykali by tabele jak to zawse miał (bełchatów) w zwyczaju. gdyby
radek grał to by nie śledził polskiej ligii tylko zapieprzał jak się patrzy a
tak... ława i ogony pewnie trener go nie lubi :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: hehhe Matusiak: Legii potrzebny Lenczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 19:08
      lepiej się zajmij "trzepanie" swoich rywali w ataku palermo heheh
    • Gość: dziwak Lenczyk to ciekawa postac IP: *.nyc.res.rr.com 14.03.07, 19:18
      ciekaw jestem czy on nie osiagnal wiecej jako trener w polskim futbolu tylko
      dlatego ze nie chcial sie angazowac w ustawianie meczow, przynajmniej w tym
      sezonie ze nie ma przekretow wiec jego sukces jakim bedzie zdobycie mistrzostwa
      moze byc wykladnia jego umiejetnosci trenerskich, jesli by tak bylo to trzeba
      mu zbudowac pomnik ze jako jeden z niewielu nie dal sie wciagnac korupcji
    • Gość: robuś Matusiak: Legii potrzebny Lenczyk IP: *.echostar.pl 14.03.07, 19:23
      ty rzeczywiście dziwak jesteś jak wierzysz w takie rzeczy
    • Gość: ek Legia;;trener J .Wojcik,II tr.Woj,Kowalczyk IP: 62.89.80.* 14.03.07, 19:28
      Kier.dr.R.Kolton,spiker Szpakowski.Ten od dyrygowania
      kibicamiR.Błoński.Konieczny powrot do drużyny
      Szamotulskiego,ratajczyka,kucharskiego i Mieciela.Legia moze nie grałaby lepiej
      ale bylyby wieksze jaja.
    • marek_solon Matusiak: Legii potrzebny Lenczyk 14.03.07, 19:49
      No faktycznie, Matusiak ma teraz dużo czasu, więc może sobie śledzić ligę.

"Dawid Nowak JAK ZMĘŻNIEJE to będzie lepszy" - przecież on ma 24 lata, moze już
      była pora, żeby zmężniał?

Tak dla porównania - Adriano ma 25 lat. Rok więcej niż Nowak. Tyle, co
      Matusiak. Niech to będzie cały komentarz.

pilkazzaklawiatury.blox.pl
      • Gość: pp Ale nie sprzedawał jak Ujek, jak sprzeda.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 20:11
        to wyskoczy mu zarost na twarzy jak Ujkowi i wtedy zmężnieje. I nie liczy sie
        wtedy czy ma 24 czy 25! A wtedy dostanie powołanie do kadry, przejdzie do
        Zagłębia L. i wtedy "wszystkie banki przed nami"
      • Gość: Tomekk Re: Matusiak: Legii potrzebny Lenczyk IP: *.master.pl 14.03.07, 21:40
        Nie wiem kto jest potrzebny Legi. Wiem jedno jak tylko Wdowczyk zostal trenerem
        od razu bylo wiadome , ze zespol zejdzie na psy. Ten facet po prostu do Legii
        nie pasuje i chocby nie wiem ile dzialal to i tak nic juz z tym zespolem nie
        zrobi. Nie rozumiem ITI dlaczego idzie tak w zaparte i jeszcze go trzyma.
        • Gość: 4 Re: Matusiak: Legii potrzebny Lenczyk IP: *.chello.pl 14.03.07, 22:58
          a pewnie w innych postach psioczysz na to, ze w Polsce sie tak czesto zmienia trenerów
      • Gość: morgoth Re: Matusiak: Legii potrzebny Lenczyk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.07, 22:30
        > "Dawid Nowak JAK ZMĘŻNIEJE to będzie lepszy" - przecież on ma 24 lata, moze już
        > była pora, żeby zmężniał?
        > Tak dla porównania - Adriano ma 25 lat. Rok więcej niż Nowak. Tyle, co
        > Matusiak. Niech to będzie cały komentarz.
        Dawid Nowak ma dopiero 23 lata, a Radek Matusiak ma 25 lat. Jak nie masz pojęcia
        to się nie wypowiadaj.
        • marek_solon Re: Matusiak: Legii potrzebny Lenczyk 15.03.07, 00:59
          Gość portalu: morgoth napisał(a):

> > "Dawid Nowak JAK ZMĘŻNIEJE to będzie lepszy" - przecież on ma 24 lata, mo
          > ze już
          > > była pora, żeby zmężniał?
          > > Tak dla porównania - Adriano ma 25 lat. Rok więcej niż Nowak. Tyle, co
          > > Matusiak. Niech to będzie cały komentarz.
          > Dawid Nowak ma dopiero 23 lata, a Radek Matusiak ma 25 lat. Jak nie masz
          pojęci
          > a
          > to się nie wypowiadaj.

ok, ma 23 lata - co nie zmienia w żaden sposób wymowy mojego posta.

Nie rozumiesz, to się nie wypowiadaj
    • Gość: audiotele wymien trzy sukcesy Lenczyka IP: *.elartnet.pl 14.03.07, 20:41
      ?
      • Gość: jony Re: wymien trzy sukcesy Lenczyka IP: *.chello.pl 14.03.07, 21:23
        WISLA-Saragossa puchar UEFA do przerwy 0:1 po przerwie 4:1
    • Gość: ek Trzy sukcesy Lenczyka IP: 62.89.80.* 14.03.07, 21:20
      Mistrzostwo Polski z Wisłą,awans z Wislą do Cwierćfinału PEMK,przeksztalconego
      w LM[wygrana m.in z Celticem]Mistrzostwo Polski z Ruchem.Masz trzy jak chcesz
      wiecej napisz,jutro ci odpiszę teraz idę na piwo.
    • Gość: topek Matusiak przyznal sie do zlamania prawa :) IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.07, 21:50
      Tzn zainstalowal sobie cyfra poza granicami polski :) Co na to c+ ? :> Beda go
      scigac.
      Sam mam wszystkie 3 platformy w monachium i niech mnie cmoknOM w rure :)

SKierka wygrala z jastrzebskim i lideruje.
      Gieksa na 1 miejscu.
      Niech mnie ktos uszczypnie
      • Gość: polski kibol Re: Matusiak przyznal sie do zlamania prawa :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:49
        Radzio z sopcasta ciagnie. Zlodziejaszek ;]
    • Gość: hum w życiu nie dotknę wyborczej IP: 193.19.141.* 14.03.07, 23:34
      fuuuj
    • Gość: Jaro Wdowczyk pogrąża Legię. To pasożyt i drewniak IP: *.spray.net.pl 15.03.07, 00:13
      Wylać go na zbity pysk
    • cortez_i_pizarro Legii juz nic nie pomoze 15.03.07, 02:22
      czas najwyzszy by ten pieszczoch PRL-u zniknal na zawsze! Futbolowa druzyna
      stolicy zawsze byla Polonia Warszawa. Troche szacunku dla historii, honoru i
      tradycji.
      • Gość: Obiektywnie Re: Legii juz nic nie pomoze IP: 193.239.36.* 15.03.07, 09:23
        Legii pomóc może tylko cudotwórca, bo począwszy od sezonu 95/96 zespół gra tą
        samą, siermiężną piłkę, bez fantazji i polotu, i żaden z dotychczasowych
        trenerów, tak naprawdę, nie zmienił oblicza tej drużyny wyrobników piłkarskich.
        Aż się rzygać chce, jak się ogląda grę Legii.
    • Gość: DWOOGI Mówi Matusiak - jedyny Polak w lidze włoskiej IP: 213.17.202.* 15.03.07, 09:55
      Straszna plama Panowie, a co z Kamilem Kosowskim grającym w Chievo Verona??
      Może nie jest postacią pierwszoplanową, ale pisanie o Matusiaku "JEDYNY" to
      jednak poważny błąd!!
    • Gość: Finrod Re: Matusiak: Legii potrzebny Lenczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 09:56
      "Jedyny Polak w lidze włoskiej". Ehm... A Kosowski i Siedlarz zrzekli się
      obywatelstwa?
    • Gość: robuś Matusiak: Legii potrzebny Lenczyk IP: *.echostar.pl 15.03.07, 10:19
      jak piszą jedyny polak to musi być prawda, prawdopodobnie kossowskiego
      sprzedali do realu, siedlarza do arsenalu (bo gazeta zawsze wie najlepiej o
      planowanych transferach)przecież panowie redaktorzy ZAWSZE piszą prawdę i nigdy
      się nie mylą, wstyd mi za wątpiących.
    • Gość: hj Matusiak: Legii potrzebny Lenczyk IP: *.lo2kk.edu.pl 15.03.07, 10:29
      Matusiak skończył się na Kil`em all
    • Gość: Sebaa Matusiak: Legii potrzebny Lenczyk IP: *.chello.pl 15.03.07, 19:04
      Panie redaktorze! na wstępie taka gafa... otóż mamy w lidze włoskiej jeszcze
      jednego wspaniałego reprezentanta o którym już chyba Bóg zapomniał... Kamil
      Kosowski w rzeczy samej
    • Gość: morningrise Matusiak NIE jest"jedynym Polakiem w lidze wło IP: *.aster.pl 16.03.07, 00:14
      skiej"! Gdzie podstawowa wiedza i dziennikarska rzetelność? Naprawdę, nie
      wiadomo, czy śmiać się, czy płakać, jak się czyta takie rewelacje.
    • destin Ma klasę koleś-respect po prostu 16.03.07, 01:10
      Pokażcie mi połkarza(kopacza) znaczy w Orange ekstraklasie który przyzna się się
      są od niego lepsi.Nie znam takiego wywiadu."Nie mnie to oceniać" i ble ble ble.A
      ten jest inny.Może nie idzie mu na razie w Palermo ale może się
      odmieni.Powodzenia chłopie.Wiecej takich "charakterników".
    • Gość: citron vert Dzial sportowy GW to parodia dziennikarstwa IP: 86.69.185.* 16.03.07, 08:24
      Wiem ,ze Kosowski slaby bo od trzech lat gra ogony ale to nie powod zeby mu
      odbierac polski paszport panowie pseudo dziennikarze!!!!
      • Gość: daro chwalipięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 11:28
        "Mój czas nadchodzi" rzecze Matusiak.
        Oby nadszedł przed końcem kariery. Obawiam się, że jak już ktoś tu napisal
        Matusiak skończy w lidze greckiej lub tureckiej.
      • Gość: szeryf Re: Dzial sportowy GW to parodia dziennikarstwa IP: *.chello.pl 16.03.07, 12:15
        racja nie mówiąc już o Marcinie Siedlarzu który co prawda nie łapie sie do
        składu ale w szerokiej kadrze jest. A co z Kamilem Królem fakt gra w Brescii ale
        to też włoska liga tyle że druga
    • marek_solon Matusiak: Legii potrzebny Lenczyk 16.03.07, 13:24
      "Zwłaszcza że w trzech najbliższych meczach zagracie bez Guidolina na ławce,
      który za dyskusję z sędzią został zawieszony.

- Nic o tym nie wiem. Naprawdę? Ale to dla niego żaden problem. Będzie przecież
      kierował drużyną z trybun."

Nie no, to jest jakiś żart. B

A Boruc w Bayernie, jasne:

pilkazzaklawiatury.blox.pl/2007/03/Boruc-nowy-bohater-transferowy.html
    • Gość: zmądrzały janas Matusiak: Legii potrzebny RasiaK IP: *.dialup.mindspring.com 16.03.07, 19:42
      nO W KRóTKIM CZASIE OPADłY BY NIEZDROWEVEMOCJE... i nadzieje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka