Gość: ZO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:37 Forza Milan!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: woo_kash Liverpool - Milan, misja niemożliwa IP: 57.66.197.* 21.05.07, 14:41 pierwszy. oby bylo ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Liverpool - Milan, misja niemożliwa 21.05.07, 15:43 mam w dupie czy będzie ciekawie, byle by Milan wygrał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Liverpool - Milan, misja niemożliwa IP: *.u.itsa.pl 21.05.07, 14:44 Dudek Dance Forever. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEPHEN PRAWNIK mam nadzieję, że MILAN wygra, IP: 213.17.149.* 21.05.07, 14:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuga Liverpool - Milan, misja niemożliwa IP: *.chello.pl 21.05.07, 14:53 "(...) trener Rafael Benitez - rozmawiałem z nim kiedyś i zapewniam was, że to pozbawiony ludzkich cech robot - czeka na ulubieńca Reinę." Oksymoron. Odpowiedz Link Zgłoś
bs75 Liverpool - Milan, misja niemożliwa 21.05.07, 15:12 co do sequeli terminator II aliens pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Liverpool - Milan, misja niemożliwa 21.05.07, 15:46 czy ja wiem czy terminator? jedynka to był horror w konwencji s.f., dwójka to efekciarskie kino akcji (oczywiście też w konwencji s.f. ;) oczywiście dwójka miała lepsze efekty, większy budżet, nakręcona z większym rozmachem, ale była po prostu inna... dla mnie na gorsze, ale to tylko moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znafca Szklana Pułapka II niczego sobie IP: *.crowley.pl 21.05.07, 17:52 Większy rozmach niż jedynka i nadal wciska w fotel. "Evil Dead II" była zdecydowanie bardziej oldschool'owe niż jedynka. A Rambo II? Ech! stare czasy pirackich VHS... No i "Mad Max II" zupełnie inna niz pierwsza część ale moim zdaniem lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo jezeli chodzi o powtorki szlagierow to autor chyba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:21 zapomnial o serii "OBCY" z Sigourney Weaver :))) MEGA WYPAS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: jezeli chodzi o powtorki szlagierow to autor IP: *.com 21.05.07, 15:45 kontynuacje obcego ssaly palke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: jezeli chodzi o powtorki szlagierow to autor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:58 eee tam, "dwójka" była dobra... poza tym (może nie zawsze lepsze ale dobre): Terminator, Piła, The Blair Witch Project, Kill Bill (fakt, że to "w linii prostej" kontynuacja "jedynki)... red.Stec chyba średnio się zna na kinie, ale w końcu nie za to mu płacą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: jezeli chodzi o powtorki szlagierow to autor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 16:01 no i może jeszcze 2 część Matrixa - bez porównania do pierszej ale znośna:) bo ostatnia część faktycznie "ssała":) Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: jezeli chodzi o powtorki szlagierow to autor 21.05.07, 16:23 > Terminator, Piła, The Blair Witch Project, Kill Bill (fakt, że to "w linii > prostej" kontynuacja "jedynki)... red.Stec chyba średnio się zna na kinie, ale > w końcu nie za to mu płacą:) ktoś kto naprawdę się zna na kinie to filmów typu Piła, The Blair Witch Project, Kill Bill nawet nie ogląda, a właśnie wśród znawców panuje teza że oprócz Ojca Chrzestnego to ciężko znaleźć kontynuację lepszą od pierwowzoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: jezeli chodzi o powtorki szlagierow to autor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 16:24 Kill Bill 2 to żaden sequel. Jeśli chodzi o pozostałe - to poza terminatorem "dwójki" były katastrofalne. a co do finału - nie przypuszczałem, że kiedykolwiek to napiszę, ale ....Forza Milan!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vale Stec jest jak choragiewka .. IP: *.aster.pl 21.05.07, 15:48 co potrzeba to napisze. Żenujaco słaby ten artykuł Panie Rafale !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reVina Tylko Liverpool!!! IP: 62.87.177.* 21.05.07, 15:57 aleś pan napisał panie vale... bardzo na temat... ale w temacie: Byłem na meczu Liverpool - Macabi Haifa, którym to meczem Liverpool zaczął swoją piękną drogę. Kiedy śpiewaliśmy You'll never walk alone! nad stadionem świeciła piękna tęcza. I jestem przekonany, że świeciła ona dla zwycięzców tegorocznej edycji LM! Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Tylko Liverpool!!! 21.05.07, 16:25 Kiedy śpiewaliśmy You'll never walk alone! nad stadionem świeciła > piękna tęcza. > I jestem przekonany, że świeciła ona dla zwycięzców tegorocznej edycji LM! a ile diabłów mieści się na końcu szpilki? Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Tylko Liverpool!!! 24.05.07, 11:37 > Kiedy śpiewaliśmy You'll never walk alone! nad stadionem świeciła > piękna tęcza. > I jestem przekonany, że świeciła ona dla zwycięzców tegorocznej edycji LM! jak Milan grał z Crveną Zvezdą to lało jak z cebra... zaiste oznaczało to że nie ma szans w LM :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossonero Re: FORZA MILAN !!! IP: *.cable.tmark.pl 21.05.07, 17:35 Milan Milan solo con te Milan Milan sempre per te FORZA Milan !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imiennik Rafał! Mogę Cię dotknąć? IP: *.crowley.pl 21.05.07, 17:44 Stec napisał: "...bo trener Rafael Benitez - rozmawiałem z nim kiedyś i zapewniam was,..." Jaaaaa...cieeee..... Rafał! Mogę Cię dotknąć????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mert Fajny artykuł (może poza przechwałkami o rozmowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 18:21 z robotem Rafą Rafałem :D ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ByQ Liverpool - Milan, misja niemożliwa IP: *.bmly.cable.ntl.com 21.05.07, 20:20 a ja wam mówię że Beatelsi znowu zagrają Berlusconiemu na nosie! Odpowiedz Link Zgłoś
bartman7 Liverpool - Milan, misja niemożliwa 21.05.07, 21:18 trener zwolniony praktycznie w 10 minut po objęciu stanowiska !!! usasports.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forzza milan Re: Liverpool - Milan, misja niemożliwa IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.07, 23:52 Visca el Barca ale jutro Forza Milan oczywiscie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z Milanu Re: Liverpool - Milan, misja niemożliwa IP: *.8-87-r.retail.telecomitalia.it 22.05.07, 09:27 Tylko Milan! Forza!!!! Po meczu w Stambule kibice Interu napisali na asfalcie przed moim domem (zupelny przypadek, ze akurat mieszkam przy jednej z glownych ulic miasta)"Grazie Dudek". Mam nadzieje, ze tym razem nie bedzie napisow dziekczynnych dla bramkarza Liverpoolu. Odpowiedz Link Zgłoś
mati9571 Liverpool - Milan, misja niemożliwa 22.05.07, 14:16 Liverpool wygra finał Ligi Mistrzów.Milan nie ma szans.A z tym ,że Benitez to się całkowicie zgodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek_ck Liverpool - Milan, misja niemożliwa IP: *.aster.pl 22.05.07, 19:42 Myslalem ze nigty tego nienapisze, a jednak Forza Milan!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matt255 You'll Never Walk Alone 22.05.07, 22:39 szanuje milan za Kakę i wyeliminowanie buraków z man utd, ale w tej chwili myślę tylko o jednym - You'll Never Walk Alone!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HUBERT Liverpool - Milan, misja niemożliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:56 MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś