Dodaj do ulubionych

Liverpool - Milan, misja niemożliwa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:37
Forza Milan!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: woo_kash Liverpool - Milan, misja niemożliwa IP: 57.66.197.* 21.05.07, 14:41
      pierwszy. oby bylo ciekawie.
      • indy.m Re: Liverpool - Milan, misja niemożliwa 21.05.07, 15:43
        mam w dupie czy będzie ciekawie, byle by Milan wygrał
    • Gość: Johnny Liverpool - Milan, misja niemożliwa IP: *.u.itsa.pl 21.05.07, 14:44
      Dudek Dance Forever.
      • Gość: STEPHEN PRAWNIK mam nadzieję, że MILAN wygra, IP: 213.17.149.* 21.05.07, 14:50
    • Gość: fuga Liverpool - Milan, misja niemożliwa IP: *.chello.pl 21.05.07, 14:53
      "(...) trener Rafael Benitez - rozmawiałem z nim kiedyś i zapewniam was, że to
      pozbawiony ludzkich cech robot - czeka na ulubieńca Reinę."

Oksymoron.
    • bs75 Liverpool - Milan, misja niemożliwa 21.05.07, 15:12
      co do sequeli
      terminator II
      aliens
      pozdrawiam
      • indy.m Re: Liverpool - Milan, misja niemożliwa 21.05.07, 15:46
        czy ja wiem czy terminator? jedynka to był horror w konwencji s.f., dwójka to
        efekciarskie kino akcji (oczywiście też w konwencji s.f. ;)

oczywiście dwójka miała lepsze efekty, większy budżet, nakręcona z większym
        rozmachem, ale była po prostu inna... dla mnie na gorsze, ale to tylko moje
        zdanie
        • Gość: Znafca Szklana Pułapka II niczego sobie IP: *.crowley.pl 21.05.07, 17:52
          Większy rozmach niż jedynka i nadal wciska w fotel.

"Evil Dead II" była zdecydowanie bardziej oldschool'owe niż jedynka.
          A Rambo II? Ech! stare czasy pirackich VHS...
          No i "Mad Max II" zupełnie inna niz pierwsza część ale moim zdaniem lepsza.
    • Gość: delobbe You'll never walk alone! IP: 213.17.165.* 21.05.07, 15:13
      jw.
    • Gość: bobo jezeli chodzi o powtorki szlagierow to autor chyba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:21
      zapomnial o serii "OBCY" z Sigourney Weaver :))) MEGA WYPAS!
      • Gość: maciek Re: jezeli chodzi o powtorki szlagierow to autor IP: *.com 21.05.07, 15:45
        kontynuacje obcego ssaly palke
        • Gość: grześ Re: jezeli chodzi o powtorki szlagierow to autor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:58
          eee tam, "dwójka" była dobra... poza tym (może nie zawsze lepsze ale dobre):

Terminator, Piła, The Blair Witch Project, Kill Bill (fakt, że to "w linii
          prostej" kontynuacja "jedynki)... red.Stec chyba średnio się zna na kinie, ale
          w końcu nie za to mu płacą:)
          • Gość: grześ Re: jezeli chodzi o powtorki szlagierow to autor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 16:01
            no i może jeszcze 2 część Matrixa - bez porównania do pierszej ale znośna:) bo
            ostatnia część faktycznie "ssała":)
            • lolektyrmand A Va Banque 2 czyli riposta? 21.05.07, 16:13
          • indy.m Re: jezeli chodzi o powtorki szlagierow to autor 21.05.07, 16:23
            > Terminator, Piła, The Blair Witch Project, Kill Bill (fakt, że to "w linii
            > prostej" kontynuacja "jedynki)... red.Stec chyba średnio się zna na kinie,
            ale
            > w końcu nie za to mu płacą:)

ktoś kto naprawdę się zna na kinie to filmów typu Piła, The Blair Witch
            Project, Kill Bill nawet nie ogląda, a właśnie wśród znawców panuje teza że
            oprócz Ojca Chrzestnego to ciężko znaleźć kontynuację lepszą od pierwowzoru
          • Gość: bzyk Re: jezeli chodzi o powtorki szlagierow to autor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 16:24
            Kill Bill 2 to żaden sequel. Jeśli chodzi o pozostałe - to poza terminatorem
            "dwójki" były katastrofalne.
            a co do finału - nie przypuszczałem, że kiedykolwiek to napiszę, ale ....Forza
            Milan!!!
    • Gość: vale Stec jest jak choragiewka .. IP: *.aster.pl 21.05.07, 15:48
      co potrzeba to napisze. Żenujaco słaby ten artykuł Panie Rafale !!!!!!!
      • Gość: reVina Tylko Liverpool!!! IP: 62.87.177.* 21.05.07, 15:57
        aleś pan napisał panie vale... bardzo na temat...
        ale w temacie:
        Byłem na meczu Liverpool - Macabi Haifa, którym to meczem Liverpool zaczął swoją
        piękną drogę. Kiedy śpiewaliśmy You'll never walk alone! nad stadionem świeciła
        piękna tęcza.
        I jestem przekonany, że świeciła ona dla zwycięzców tegorocznej edycji LM!
        • indy.m Re: Tylko Liverpool!!! 21.05.07, 16:25
          Kiedy śpiewaliśmy You'll never walk alone! nad stadionem świeciła
          > piękna tęcza.
          > I jestem przekonany, że świeciła ona dla zwycięzców tegorocznej edycji LM!

a ile diabłów mieści się na końcu szpilki?
        • indy.m Re: Tylko Liverpool!!! 24.05.07, 11:37
          > Kiedy śpiewaliśmy You'll never walk alone! nad stadionem świeciła
          > piękna tęcza.
          > I jestem przekonany, że świeciła ona dla zwycięzców tegorocznej edycji LM!

jak Milan grał z Crveną Zvezdą to lało jak z cebra... zaiste oznaczało to że nie
          ma szans w LM :P
    • Gość: Michu FORZA MILAN !!! IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.07, 16:16
      j.w.
      • Gość: rossonero Re: FORZA MILAN !!! IP: *.cable.tmark.pl 21.05.07, 17:35
        Milan Milan solo con te
        Milan Milan sempre per te

FORZA Milan !!!
    • Gość: Imiennik Rafał! Mogę Cię dotknąć? IP: *.crowley.pl 21.05.07, 17:44
      Stec napisał: "...bo trener Rafael Benitez - rozmawiałem z nim kiedyś i
      zapewniam was,..."
      Jaaaaa...cieeee.....
      Rafał! Mogę Cię dotknąć?????
    • Gość: mert Fajny artykuł (może poza przechwałkami o rozmowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 18:21
      z robotem Rafą Rafałem :D )
    • Gość: ByQ Liverpool - Milan, misja niemożliwa IP: *.bmly.cable.ntl.com 21.05.07, 20:20
      a ja wam mówię że Beatelsi znowu zagrają Berlusconiemu na nosie!
    • bartman7 Liverpool - Milan, misja niemożliwa 21.05.07, 21:18
      trener zwolniony praktycznie w 10 minut po objęciu stanowiska !!!
      usasports.blox.pl
      • Gość: forzza milan Re: Liverpool - Milan, misja niemożliwa IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.07, 23:52
        Visca el Barca ale jutro Forza Milan oczywiscie!!!
        • Gość: gosc z Milanu Re: Liverpool - Milan, misja niemożliwa IP: *.8-87-r.retail.telecomitalia.it 22.05.07, 09:27
          Tylko Milan! Forza!!!!

Po meczu w Stambule kibice Interu napisali na asfalcie przed moim domem
          (zupelny przypadek, ze akurat mieszkam przy jednej z glownych ulic
          miasta)"Grazie Dudek". Mam nadzieje, ze tym razem nie bedzie napisow
          dziekczynnych dla bramkarza Liverpoolu.
    • mati9571 Liverpool - Milan, misja niemożliwa 22.05.07, 14:16
      Liverpool wygra finał Ligi Mistrzów.Milan nie ma szans.A z tym ,że Benitez to
      się całkowicie zgodzę.
    • Gość: przemek_ck Liverpool - Milan, misja niemożliwa IP: *.aster.pl 22.05.07, 19:42
      Myslalem ze nigty tego nienapisze, a jednak Forza Milan!!!!!!!!!!!!!!!
      • matt255 You'll Never Walk Alone 22.05.07, 22:39
        szanuje milan za Kakę i wyeliminowanie buraków z man utd, ale w tej chwili myślę
        tylko o jednym - You'll Never Walk Alone!!!!!!!!
    • Gość: HUBERT Liverpool - Milan, misja niemożliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:56
      MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka