Dodaj do ulubionych

Kuszczak: Chcę być numerem 1

IP: *.eranet.pl 26.06.07, 08:36
Ja też chcę!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: gość Kuszczak: Chcę być numerem 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:22
      A ja w niego wierzę i życzę mu żeby stał się kiedyś numerem 1 w bramce MU. Na
      pewno potrzebuję trochę czasu na ogranie, ale tak jak Artur w Celtiku Tomek
      dostanie swoją szanse i oby ją wykorzystał...
      • Gość: Piotrek Re: Kuszczak: Chcę być numerem 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:36
        Ja tez w niego wieze, jest dobry tylko MUsi grac.:).
        • Gość: kibic pamiętliwy Tak, a ponad tym, w oddali, ciagle unosi się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:19
          ...szyderczy śmiech kolumbijskiego bramkarza Martineza :P
          • Gość: kotuo Re: Tak, a ponad tym, w oddali, ciagle unosi się. IP: *.icpnet.pl 26.06.07, 10:23
            juz przestan zenowac, kolezko
            • Gość: puszczakAlboNieeee fachowy komentarz do bramki z Kolumbia IP: *.bredband.comhem.se 26.06.07, 14:35

JEZELI ZOSTALBY W BRAMCE TO Z LATWOSCIA BY OBRONIL TEN STRZAL...
              ALE NIGDY BRAKMARZ NIE MOZE PODCZAS WYBIJANIA PILKI PRZEZ DRUGIEGO BRAMKARZA
              SPOKOJNIE CZEKAC, ON MUSI WYJSC NA 15-20 METR ZEBY GDYBY OBRONCY NIE WYBILI
              PILKI POWSTRZYMAC ATAK

• Gość: maz Re: Kuszczak: Chcę być numerem 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 11:21
        Tomek w tym wywiadzie mówi, że o tym, kto będzie nr 1 zadecyduje tylko sportowa
        dyspozycja i forma. Otóż nie. Van der Saar zawsze, dopóki będzie w MU i nie
        będzie kontuzjowany, czy zawieszony, będzie nr 1! Choćby Tomek ze skóry wyłaził
        i był lepszy na treningach, to i tak sir Alex wybierze Van der Saara. Gdyby było
        inaczej Van der Saar już by o tym wiedział i odszedł by z MU.
        Nie wiem, ale wydaje mi się, że kolejny rok na ławce to nic dobrego dla Tomka.
        Nie grając regularnie nie podniesie się swoich umiejętności. A czas ucieka...
        • Gość: Proh Re: Kuszczak: Chcę być numerem 1 IP: 212.2.101.* 26.06.07, 14:05
          Nie sądzę aby taki chytry lis jak Fergusson stawiał tylko na nazwisko,
          oczywiście jeśli obaj będą równorzędni wygra van der Sar, jeśli Tomek będzie
          słabszy to wylatuje z MU. Taka jest zasada działania pierwszoplanowych klubów.
          Grają TYLKO najlepsi - dobrzy muszą szukać nowego klubu.
    • Gość: stpierre Re: Kuszczak: Chcę być numerem 1 IP: *.chello.pl 26.06.07, 09:50
      Więc się postaraj, a będziesz w końcu numerem 1 w łóżku swojej żony. ;)
    • druop22 Re: Kuszczak: Chcę być numerem 1 26.06.07, 09:57
      > Mariusz Wiśniewski: Jakie to uczucie zostać mistrzem Anglii?

ten artykuł jest chyba troche nierzetelny, przecież Kuszczak, z całym
      szacunkiem dla niego, nie został mistrzem Anglii? z tego co słyszałem należy
      rozegrać przynjamniej 10 meczów ligowych, a on rozegrał i owszem 13 spotkań ale
      większość to były mecze pucharu Anglii lub ligi..
      ktoś wie dokładnie jakie są przepisy?bo może źle słyszałem i jest inaczej ale
      wówczas mozna by było zostać mistrzem Anglii nie wychodząc nawet na boisko...
      • mclars Re: Kuszczak: Chcę być numerem 1 26.06.07, 10:07
        druop22 napisał:

> > Mariusz Wiśniewski: Jakie to uczucie zostać mistrzem Anglii?
        >
        > ten artykuł jest chyba troche nierzetelny, przecież Kuszczak, z całym
        > szacunkiem dla niego, nie został mistrzem Anglii? z tego co słyszałem należy
        > rozegrać przynjamniej 10 meczów ligowych, a on rozegrał i owszem 13 spotkań ale
        >
        > większość to były mecze pucharu Anglii lub ligi..
        > ktoś wie dokładnie jakie są przepisy?bo może źle słyszałem i jest inaczej ale
        > wówczas mozna by było zostać mistrzem Anglii nie wychodząc nawet na boisko...

jest cos takiego,ze medal za zdobycie mistrzostwa Anglii dostaja zawodnicy, ktorzy zagrali ok 10 meczy (nie pamietam dokladnie) ale klub moze wystapic o przyznanie 2-3 medali dla zawodnikow co zagrali mniej meczy i w ten sposob Tomek i np Alan Smith otrzymali takie medale. Wiec skoro posiada w domu medal za mistrzostwo to smialo mozna powiedziec,ze jednak je zdobyl :-)
        ---------------------------------------------------------------
        www.hehehe.ugu.pl - Jacek Gmoch na wesoło
        ---------------------------------------------------------------
      • bootsy2 Re: Kuszczak: Chcę być numerem 1 26.06.07, 10:07
        Masz racje Mariusz! Przepisy stanowią, że musi zagrać w 10 meczach, ale MU
        zwrócił się do Związku o przyznanie tytułu Tomkowi i Zwiazek zgodził sie. MU
        pokryło koszty produkcji medalu i w ten sposób Tomek został "pełnoprawnym"
        Mistrzem Anglii jako pierwszy Polak w historii! :-) Pozdrawiam serdecznie
        wszystkich sympatyków Premiership
      • Gość: Jakub Tomaszku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:25
        graj z sercem - jasne. Ale graj też z głową, szczególnie na przedpolu. Bo
        refleks to Ty masz cudny, tylko nie będziesz w najlepszej drużynie ligi
        angielskiej nr 1, jeśli będziesz popełniał takie kiksy, jakie Ci się zdarzają,
        przy dośrodkowaniach. Ale niech Ci się wiedzie stary coraz lepiej!
    • bs75 Kuszczak: Chcę być numerem 1 26.06.07, 11:00
      pozdrowienia, 3mam kciuki
    • Gość: Barry poki nie wywali sie ze sportu dobrze odzywionych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 11:02
      dzialaczy SLD to sport polski nie ruszy. Najpierw Listek, a pozniej juz pojdzie
      latwiej. Komuchy nic nie potrafia robic przeciez. Gdyby potrafili to nie
      bylibysmy w tym miejscu w ktorym jestesmy
    • Gość: zyxvu Re: Kuszczak: Chcę być numerem 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 11:43
      Akurat z Evertonem było 4:2...
    • suhar3 Kuszczak: Chcę być numerem 1 26.06.07, 12:03
      Oby oby Tomku :)
    • Gość: sqorcz Kuszczak: Chcę być numerem 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:05
      tomek przemily gosc... naprawde...
    • mati9571 Kuszczak: Chcę być numerem 1 26.06.07, 14:07
      Z tym Ebim to akurat się zgodzę.Ale żeby byc nr.1 w bramce MU to trzeba byc
      doświadczonym bramkarzem niż Kuszczak,który praktycznie całą swoją karierę albo
      przesiedział na ławce albo grał w słabiutkim West Browmich Albion.Aha i jeszcze
      grał w Śląsku Wrocław.
    • Gość: olek Adam Malysz wspial sie IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.06.07, 20:23
      A Adam Malysz wpial sie na sam SZCZYT.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka