Gość: atman77 IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.07, 23:05 1-9-2-2 ODRA!!! ODRA!!! ODRA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tutak Brawo Kolporter .... IP: *.chello.pl 19.08.07, 16:44 Tak bardzo wierzę, że w Kielcach będzie bardzo dobry klub piłkarski, który jak zdobędzie mistrzostwo Polski, to awansuje do LM, że bardzo się ucieszyłem z tego, zasłużonego zwycięstwa nad Odrą. Teraz już nie przegrywajcie bardzo proszę. Ja wysoko cenię umiejętności organizatorskie i dużą "siłę przebicia", jaką ma "ten gość" w Kielcach. Wierzę, że już nie długo w Kielcach zagra jakiś zagraniczny zawodnik z "dużym" nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Korona się podnosi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.07, 19:19 Dlaczego nie ma statystyk meczowych? Zawsze były. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj_pinball Ciekawostka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 22:55 0 - tyle rzutów rożnych wykonywała Korona Ciekawe, że po jednym strzelili bramkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapi Re: Ciekawostka IP: *.chello.pl 20.08.07, 21:33 Ja sam widziałem dwa:) Anyhow, nie będzie o co walczyć w tym sezonie. Chlopaki albo zagrają to, co chce Jacek(wierze, że coś takiego jest) albo mogą spokojnie walczyć o środek tabeli. Nie podoba mi się organizaja klubu. Nie narzekam, po prostu kiedyś piłka szła jak po sznurku a obrońcy przeciwników nie wierzyli własnym oczom - te czasy daleko za nami. Odpowiedz Link Zgłoś