majmajka 10.09.09, 10:17 Powiedzcie mi czy Marek przespal sie w koncu z Ula? Bom nie ogladala, a w sobote Omnibusa moge nie dac rady obejrzec. I czy ta Wiola ich nakryla na bzykanku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madame_zuzu Re: Brzydula 10.09.09, 10:21 o matko i corko nie widziałam!! a miałam oglądać codziennie i dupa z tego wyszła jak zwykle. jestem na etapie jak Ula wyznaje markowi ze go kocha..al;e to pewnie było kilka odcinkow temu. Jakos w porze nadawania Brzyduli moje dziecko jest mega marudne i cała uwage skupiam na nim..zapominam ze mam TV, a co dopiero ze w tym TV mozna cos obejrzec..np. Brzydule taką.buuuuuu Odpowiedz Link
beata985 Re: Brzydula 10.09.09, 10:22 o cholerka..cały tydzień zastanawiam się co ja miałam oglądać???/ Odpowiedz Link
deodyma Re: Brzydula 10.09.09, 10:25 nie przespal sie z nia. zreszta zaczynaja juz smecic i serial , jak dla mnie, coraz nudniejszy sie robi... Odpowiedz Link
majmajka Re: Brzydula 10.09.09, 10:29 Ale czemu sie nie przespali? Wiola przeszkodzila? A serial, masz racje, denny. Ale cos mnie ciagnie. Odpowiedz Link
funkcjonariusz_angua Re: Brzydula 10.09.09, 11:00 Wiola owszem przeszkodziła, ale Ula jak zwykle robiła jakieś problemy wcześniej, więc i tak do niczego by nie doszło. Już mam serdecznie dośc tego serialu szczerze mówiąc. Oglądam go tylko po to, żeby zobaczyć jej przemianę, ale się kurwa doczekać nie mogę A serial z dnia na dzień jest coraz nudniejszy... Odpowiedz Link
deodyma Re: Brzydula 10.09.09, 11:53 przemiana ma byc bodajze ok 200 odcinka, czy w 200 odcinku... cos tam moja mama mi kiedys na ten temat mowila. Odpowiedz Link
e.logan Re: Brzydula 10.09.09, 10:31 www.peb.pl dzial seriale. TAm nadrobicie zaleglosci. To nie reklama. Odpowiedz Link