e.logan 14.09.09, 06:53 No wiec w ramach zabijania myslenia chce umyc wszystkie okna dzis. No i chcialabym umyc tez dokladnie ramy tak by zrobic a sie nie narobic wiec co proponujecie? - Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.logan Re: Co do ram okiennych 14.09.09, 08:23 Dokladnie ezaw.NO kurna slonko dzis na dodatek i nie ma nic rownie relaksujacego jak gotowanie badz sprzatanie.A Relaks mi potzrebny dzis oj bardzo.. Odpowiedz Link
opium74 Re: Co do ram okiennych 14.09.09, 08:32 mleczko CIF - to w zielonej (seledynowej??) butelce Odpowiedz Link
koralik12 Re: Co do ram okiennych 14.09.09, 08:55 Ja myję ramy magiczną gąbką, nie potrzeba nic więcej (+woda) a do szyb kupiłam sobie karchera. Bardzo ułatwia to sprawę. Odpowiedz Link
koralik12 Re: Co do ram okiennych 14.09.09, 09:48 To że wystarczy ją zamoczyć i usuwa wszystkie zabrudzenia bez żadnych dodatkowych środków czyszczących. Ja jej używam głównie do mycia ram okiennych i popisanych ścian. W miarę zużycia gąbka robi się coraz cieńsza. Odpowiedz Link
hellious Re: Co do ram okiennych 14.09.09, 09:48 heh, fajne A na ile ci taka gabeczka starcza? Odpowiedz Link
koralik12 Re: Co do ram okiennych 14.09.09, 09:52 Nie wiem sama... mam ich zawsze więcej i nie wiem co ile muszę wywalać. Ale raczej nie są specjalnie długowystarczalne. Odpowiedz Link
margerytka69 Re: Co do ram okiennych 14.09.09, 15:57 ja taka gąbkę mam, niejedna chyba nawet, ale toto nic nie czyści niby tam jest napisane, że ona jakieś czynne substancje zawiera, ale moja mi ram okiennych nie wyczyściła, ani nic innego Odpowiedz Link