andziulec 15.09.09, 12:44 Zjadło mi (cholera wie co) moje podsumowanie pracy dyplomowej. A dziś mam to wysłać promotorce. Ani się skupić ani pisać wrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: Wściekła jestem.... 15.09.09, 12:47 ale za to fajną masz figurkę a my sie spotykamy na Pestce? na Solidarności? napewno ktoś ze zmysłem informatycznym będzie w stanie odzyskać te materiały Odpowiedz Link
andziulec tabakierko 15.09.09, 13:32 no właśnie sprawa się komplikuje młody zdrowieje a mnie rozłożyło. I nie wiem co robić... Zadzwoniłam po informatyka może mi znajdzie. Jak nie to piszę od nowa trzy strony Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: tabakierko 15.09.09, 13:35 andziulec napisała: > no właśnie sprawa się komplikuje młody zdrowieje a mnie rozłożyło. I nie wiem c > o > robić... wódeczka? zawsze zabija wszelkie bakterie i wirusy daj znać na jakim jesteś etapie zdrowienia. > Zadzwoniłam po informatyka może mi znajdzie. Jak nie to piszę od nowa trzy stro > ny i zapisuj po każdym napisanym zdaniu. Odpowiedz Link
andziulec Re: tabakierko 15.09.09, 13:37 Pójdę niewyzdrowiona hehe tylko wtedy na pewno Was zaraże wszystkie. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: tabakierko 15.09.09, 13:39 andziulec napisała: > Pójdę niewyzdrowiona > hehe tylko wtedy na pewno Was zaraże wszystkie. to luz, bedziesz do mnie wpadać z odwiedzinami bo chyba po drugiej stronie 'ulicy' mieszkamy Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: tabakierko 15.09.09, 13:50 andziulec napisała: > A gdzie dokładnie mieszkasz? masz maila Odpowiedz Link
andziulec Re: tabakierko 15.09.09, 13:54 mam ze zdjęciem Bardzo ładne to mi przypomina, że jeszcze do fotografa muszę iść...ehhhh Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Wściekła jestem.... 15.09.09, 12:47 ale w kompie czy wydrukowane? jak w kompie to poszukaj w koszu, albo przez wyszykiwacza plików. no musi przecież gdzies być. Odpowiedz Link