pikka6 18.09.09, 22:33 Witam, witam...kazali się przedstawić to przedstawiam i z tej okazji winiacza stawiam, hej! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowalowa Re: Witam:) 18.09.09, 23:05 a gdzie ten winiacz?? bo mój już się kończy ale żeby nie było..:heeej Odpowiedz Link
bernimy Re: Witam:) 18.09.09, 23:21 Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! A coś o sobie, otoczeniu? Odpowiedz Link
deela Re: Witam:) 18.09.09, 23:34 wlasnie wiecej o zyciu prywatnym chcemy krwiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link
pikka6 Re: Witam:) 18.09.09, 23:41 Tak wywlekać od razu mam... Nie lubię o sobię 6 miesięcy temu matką polką siem stała, a wcześniej jakieś gówno studiowała Prócz matczynej miłości trochę w niej jest złości więc na magiel przychodzi! A tak serio to co chcecie wiedzieć bo nie wiem z czego się obnażać??? Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Witam:) 19.09.09, 01:01 hej hoł.obnazaj sie z wszystkiego i stawiaj stawiaj he he Odpowiedz Link
agik82 Re: Witam:) 19.09.09, 08:16 znaczy wypełnij CV i witaj 1. czy masz bidet? 2. czy masz kochanka/ów? 3. czy golisz grażynkę? 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? 6. jak często zmieniasz majtki? 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? 12. jak często zmieniasz pościel? 13. jak często zmieniasz ręczniki? 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? 20. czy będziesz często stawiać wódkę? Odpowiedz Link
pikka6 Re: Witam:) 19.09.09, 13:48 Ożesz...! ale dobra odpowiadam: 1.nie 2. nie 3. si 4.yyyy.. zależne upodobania od humoru 5. baaa, kto nie lubi? 6. no co dziennie! 7.si 8. I do 9. to chyba retoryczne było?? 10. i znowu 11. of course!!! 12. Właśnie mi przypomniałyście że chyba powinnam już to zrobić... ostatnio uzaleznione to było od syfienia go przez dziecię, to mi nasika, żarcie opluje (bo jada wszędzie) itp. 13. jak są brudne...? 14 yyyy nie... 15. chyba nie umiem sobie wyobrazić 16.za pierwszym razem patrzyłam się na niego chyba z minutę bo nie mogłam złapać o co chodzi, czy mi sie juz coś w głowie miesza... przepalone synapsy od tych pieluch chyba, albo głupota wtórna 17. Z muzealny porządkiem a kysz! 18.A moze byc też doopa??pokaże ale teraz mam ograniczony czas więc nastepnym razem. 19.prawie każdym 20. si! więcej grzechów nie pamiętam... Odpowiedz Link
ez-aw Re: Witam:) 19.09.09, 08:39 Witam. Za winko dziękuję Proszę o ankietę wypełnioną Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Witam:) 19.09.09, 09:18 czy mi się tylko zdaje czy nowa rymem zapodaje? Odpowiedz Link
grave_digger Re: Witam:) 19.09.09, 10:47 skoro zapodaje tyle rymów naraz to ja się witam od zaraz Odpowiedz Link
doral2 Re: Witam:) 19.09.09, 16:54 a co ty kochana jadasz, że tak piknie, rymem gadasz?? witaj Odpowiedz Link