kowalowa 08.10.09, 13:47 www.youtube.com/watch?v=sGo6NsvBqxQ no nie wiem... jakoś tak mi do niej nie pasuje... może zbyt długo "była inna" a Wam jak pasuje? jak dla mnie to taka Renii Jusis (tak sie pisze?)... ciewkaw jak cała płyta.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: nowa?...inna? .. Chylińska 08.10.09, 13:54 forum.gazeta.pl/forum/w,88104,101043935,101043935,tylko_komercja_i_nic_wiecej_.html Odpowiedz Link
kowalowa Re: nowa?...inna? .. Chylińska 08.10.09, 14:00 mathiola, dzięki.... ja jeszcze nie zdążyłam wszystkiego nadrobić w wątkach maglowych i tak zdziwiona byłam, ze żadna z as jeszcze nie skomentowała poczynań "niu" Chylińskiej.. Odpowiedz Link
annabetka Re: nowa?...inna? .. Chylińska 08.10.09, 14:01 Szczerze mówiąc się letko zeszokowałam Ale jeśli to taka jednorazowa zmiana stylu to ,ok podoba mi się. Hehe,Chylińska na dyskotekach,ale jaja Odpowiedz Link
prigi Re: nowa?...inna? .. Chylińska 08.10.09, 14:02 nie mogłam słuchac do końca, bo mnie trafiło łots de fak?ale szajs. szkoda, bo zawsze uważałam ją za jeden z najlepszych męskich rockowych głosów na rynky. bleeee Odpowiedz Link
marina0706 Re: nowa?...inna? .. Chylińska 08.10.09, 14:04 taka dziunia się z niej zrobiła, to moim zdaniem się zaczęł jak w mam talent sie zaczęła udzielac heheh. teraz sie słyszy o jej shoppingach w paryżu itp. Taka czarna Doda się zrobi hie hie Odpowiedz Link
szara_w Re: nowa?...inna? .. Chylińska 08.10.09, 14:07 nie mogę odtworzyć tego w pracy - ale jeśli to co juz słyszałam, to ja w to nie wierzę!! to musi być jakiś mix głosu z muzyką, dowcip, ktoś ja podrobił... nie wiem albo podpucha taka marketingowa, zeby zrobić szum wokół płyty... bo to niemożliwoscią jest żeby ta kobieta takie coś nagrała, nie dosć, ze nie w jej stylu - to i w tym stylu - bardzo kiepskie Odpowiedz Link
prigi Re: nowa?...inna? .. Chylińska 08.10.09, 14:21 jeżeli to miało zachęcić mnie do zakupu tej płyty to pomysł nie trafiony Odpowiedz Link
teqilaa Re: nowa?...inna? .. Chylińska 08.10.09, 14:25 na plejadzie jest wywiad z nia, troszku ja rozumiem. Nie mniej jednak czekam az jej przejdzie i wyda normalna płytę, bo babulca uwielbiam. Odpowiedz Link