asiaiwona_1 16.10.09, 12:27 Sama nie wiem co o tym sądzić. Generalnie fajny dowcip, ale czy gwałt na 13-sto latce to dobry pomysł do żartów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: dowcip nt Polańskiego 16.10.09, 12:34 eh asiowa, przeciez to było pewne, że prędzej czy póxniej powstaną żarty na ten temat. Tu bardziej nie o tą 13stkę chodzi, a o niego. Każdy ma inne poczucie humoru, jednych to smieszy innych nie, tak jak o blondynkach, Żydach, Niemcach i Ruskich Odpowiedz Link
cudko1 Re: dowcip nt Polańskiego 16.10.09, 12:35 hmmmm a czy to nie był seks z nieletnią?? jedno i drugie nie jest fajnym tematem do żartów, ale jak wiemy żarty krążą na absolutnie każdy temat, i niektóre nawet śmieszą mimo że temat niewesoły Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dowcip nt Polańskiego 16.10.09, 12:37 cudko1 napisała: > hmmmm a czy to nie był seks z nieletnią?? > cudko - jak zwał tak zwał. CHodzi mi tylko właśnie o to czy to żart z tych trafionych, czy raczej niesmacznych. Bo sama nie potrafię się zdecydować... Odpowiedz Link
olinka20 Re: dowcip nt Polańskiego 16.10.09, 12:36 Nie, nie jest. Wg mnie. jakos mnie to nie smieszy. Odpowiedz Link
madameblanka Re: dowcip nt Polańskiego 16.10.09, 12:41 nie no dobre, dobre. I nie popadajmy w paranoje z tymi dowcipami, bo nie długo większość postów będzie sie zaczynać "nie wiem czy to dobry pomysł do żartów ale... i tu link..." To tylko żart i ma nim pozostać. wtedy będzie git. Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: dowcip nt Polańskiego 16.10.09, 12:44 Mnie to rozsmieszyło i odbieram to jako ciekawe skojarzenie myslowe a nie jako "wysmiewanie" sie z gwałtu. Odpowiedz Link
guderianka Re: dowcip nt Polańskiego 16.10.09, 12:44 Dobre Gwałt na 13latce to taki sam pomysł do żartów jak kwestia Holocaustu, rasizmu,pedofilii itp Odpowiedz Link
bswm Re: dowcip nt Polańskiego 16.10.09, 12:47 i jeszcze jeden: demotywatory.pl/239683/Dzentelmen Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dowcip nt Polańskiego 16.10.09, 12:49 faktycznie, że to tak samo jak dowcipy o żydach czy tym podobne. Trzeba po prostu nie zastanawiać się nad jego "głębią" Z tym dżentelmenem też dobre... Odpowiedz Link
bernimy Re: dowcip nt Polańskiego 16.10.09, 12:49 Ten mnie rozbawił Ten z 13 średnio, i nie dlatego, że nie wypada. Odpowiedz Link
seniorita_24 Re: dowcip nt Polańskiego 16.10.09, 12:58 Idzie strapiony i zafrasowany facet przez las. Nagle na drogę wyskoczyła mała zielona żabka i mówi ludzkim głosem: - Czym się tak martwisz ? - A, bo życie jest do d*py. Dom się wali, żona brzydka, auto w rozsypce, kasy brak... Ogólnie lipa. - Nie martw się. Idź do domu a wszystko będzie OK. Facet wraca, patrzy a tu chata pięknie odstawiona, żona piękna jak Cindy Crowford, pod bramą garażu stoi Maybach a w skrzynce na listy wyciąg z konta, który po prostu powalił go na kolana. Jak już doszedł do siebie, postanowił podziękować żabce za to, co dla niego zrobiła i wrócił się do lasu . W tym samym miejscu spotkał żabkę i mówi: - Żabko, jak mogę Ci się odwdzięczyć za twe dobre serce ? - Nigdy nie kochałam się z nikim... - Rozumiem, ale ty jesteś żabką. Jak to możemy zrobić ? - Mogę zamienić się w kobietę. Jednak większość mocy czarodziejskiej zużyłam na dobry uczynek dla ciebie, więc mogę przemienić się najwyżej w 12-13 letnią dziewczynkę. - Rób żabko, co chcesz. Zawdzięczam Ci tak wiele, że nie będzie mi to przeszkadzać. - ... I tak to było! Wysoki Sądzie a nie tak, jak gada ta gówniara! Roman Polański Odpowiedz Link
gagunia Re: dowcip nt Polańskiego 17.10.09, 08:54 Mam mieszane odczucia co do tego gwałtu niby. Mnie śmieszy ten żart. Odpowiedz Link