talusia 19.10.09, 13:31 Witam, drogie Panie, pozwoliłam sobie Was podczytywać a i pare razy swoje dwa grosze wrzucić, więc wypada się przywitać- co niniejszym czynię. W pracy jestem, więc nie poleję, ale później ..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: Witam! 19.10.09, 13:39 witaj kobieto a gdzie ty pracujesz ze maglowac mozesz? Odpowiedz Link
agik82 Re: Witam! 19.10.09, 16:53 a flaszka gdzie? a CV? 1. czy masz bidet? 2. czy masz kochanka/ów? 3. czy golisz grażynkę? 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? 6. jak często zmieniasz majtki? 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? 12. jak często zmieniasz pościel? 13. jak często zmieniasz ręczniki? 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? 20. czy będziesz często stawiać wódkę? wypełnij i do monopola leć a potem pisz, pisz, pisz Odpowiedz Link
talusia Re: Witam! 20.10.09, 09:12 Za krótko magluje, żeby znać "prawidłowe odpowiedzi"więc odpowiem szczerze: 1. nie 2.nie 3.nie 4. nie powiem 5. no tego z 39 i pół 6. no wiesz?? 7.tak 8.tak 9. nie za bardzo 10.noooo 11.nieeeee 12.oj chyba już powinnam 13. nie wiem też chyba już powinnam, zmuszasz mnie do myślenia na uciążliwe tematy 14. nie - dogórny i dodolny 15. jezu nie wiem ma to jakieś znaczenie????? 16.nie 17.pierdolnik!!! 18. jak się naumiem 19.przed każdym nie dam rady 20. campari albo martini, albo nalewkę mojej roboty MALINOWĄ stawiam nie powiem gdzie pracuję ale umysłowo, przy biurku, czasami trezba zająć czymś ciekawszym szare komórki Odpowiedz Link