agik82 25.10.09, 07:18 miłego dnia i niech qrwa przestanie padać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: KAWKA:) 25.10.09, 07:20 no co ty, u mnie za oknem słońce, że aż żaluzje pozasłaniałam, bo za jasno Odpowiedz Link
agik82 grave_digger 25.10.09, 07:47 grave_digger napisała: > no co ty, u mnie za oknem słońce, że aż żaluzje pozasłaniałam, bo za jasno > a gdzie ty zamieszkujesz? podziel się tym słońcem, plisssssssss Odpowiedz Link
milva_barring Re: grave_digger 25.10.09, 08:10 na wschodzie mgła, że końca balkonu nie widać Odpowiedz Link
agik82 Re: grave_digger !!!! 25.10.09, 08:29 grave_digger napisała: > a masz > > > na południu tak świeci na jakim qrwa południu??????? ja też z południa i nawet się nie zanosi na słońce Odpowiedz Link
grave_digger Re: grave_digger !!!! 25.10.09, 08:55 no kuźwa na południu! łopolskie pod granicą czeską. świeci piknie a ty na którym południu? Odpowiedz Link
agik82 Re: grave_digger !!!! 25.10.09, 09:15 po sąsiedzku- podkarpacie i słońca ni hu hu!!!!!! a ja pranie zrobiłam, coby mi na balkonie wyschło bo miało być słonecznie i w chałupie muszę kisić weż być człowiekiem i wyślij mi trochę tego słońca, plissss Odpowiedz Link
grave_digger Re: grave_digger !!!! 25.10.09, 09:33 a to już oryginał no patrz wysyłam... ...ale ty nie przyślij mi deszczu Odpowiedz Link
l.e.a u nas tez słonecznie !!!! 25.10.09, 09:37 Tydzień czasu czekałam na to słońce i jest huraaa Odpowiedz Link
novembre Re: u nas tez słonecznie !!!! 25.10.09, 09:41 Dzie słońce, jakie słońce. Chyba jak sobie narysuję. Odpowiedz Link
novembre Re: KAWKA:) 25.10.09, 09:39 U mnie herbatka czerwona, i jajka na miękko, zapraszam. Pada nie pada, ale coś mokro jest, fakt. Mam niecny plan jechać zaraz bo blue city, odstawić dziecko na kulki, a samej pobuszować po sklepach ciuchowych. Nawet nie wiecie, jak się ucieszyłam dzisiaj, włączam komputer, patrzę, a tam dziewiąta!! Przyda się ta godzina.. Odpowiedz Link