olinka20 28.10.09, 12:21 Ja nie i wzbudzam wielkie zdziwienie jak gadamy o tym z kumpelami Za małe mam zeby je przytrzymywac dodatkowo w domu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 12:23 noszę, bo bez stanika czuję się jak taka "memła". Teraz mówisz, że masz za małe, a potem będziesz miała obwisłe - tak mówią na lobby. nawet mikrocycki trzeba w stanik wkładać. Odpowiedz Link
doral2 Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 12:33 noszę, prawie zawsze. czasami latem nie, ale tylko do bluzek bez pleców czy coś w ten deseń.. Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 21:02 NIE!!! O rany - stanik to 1 rzecz jaka sciagam wchodzac do domu - czasem predzej niz buty ps. ale ja czesto w domu w ogole nago chodze - li i jedynie w szlafroczku Odpowiedz Link
amoreska Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 12:24 Ja noszę. Właśnie dlatego, że małe, a bez stanika wydają się jeszcze mniejsze... Odpowiedz Link
romashka Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 12:32 Różnie. Jak czuję zmęczenie ciała, to biegam bez stanika i na boso, żeby cielsko odetchnęło Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 12:26 staram się nie nosic ,żeby moje ciało pooddychało sobie troszkę Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 12:28 nie pierwsze co robię po powrocie z dworu to zdejmuje stanik i zakładam robocze ciuchy. Odpowiedz Link
zebra51 Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 12:33 Nie noszę w domu. Nie noszę podczas pilatesu. Nie noszę podczas jazdy na nartach. Noszę tylko, gdy "wychodze do ludzi". Cycki małe, na swoim (jeszcze) miejscu, jestem po trzydziestce Odpowiedz Link
aguacate Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 18:33 Zebra, nie nosisz podczas pilatesu?? auaaa! Chyba nie umialabym sie skoncentrowac na cwiczeniach, myslalabym tylko o latajacych cyckach Odpowiedz Link
lysa.spiewaczka Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 12:33 że se tak pozwolę wsadzić kij w mrowisko... Wg lobby, to że pierwsze o czym myślicie po przyjściu do domu, to zdjęcie stanika jest dowodem na to, że stanik macie źle dobrany Odpowiedz Link
olinka20 Łysa :) 28.10.09, 12:39 Podobno mam dobrze dobrane 65C, 60D ale ja w ogóle nigdy nie bylam zwolenniczka noszenia stanika. Latem to prawie w ogóle nie nosze a na wczasach to tylko jak mam naaaaprawde ciuch z którego cos moze wypasc Odpowiedz Link
lysa.spiewaczka Re: Łysa :) 28.10.09, 12:45 ja to zaznaczyłam na wstępie - wsadzałam tylko kij w mrowisko Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 13:09 Wsadze jeszcze wiekszy kij w mrowisko stwierdzeniem, ze lobby nie jest jedyna sluszna wyrocznia w sprawie rozmiaru biustonosza i wygody noszenia. Skorzystalam dwukrotnie z porad i nabylam cos co moge ewentualnie nosic, ale na glowie (ja w 65 D buahahaha!). Swiadoma konsekwencji swojego czynu pozostaje wierna wygodnemu 75 C. W temacie: zalezy. Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 13:46 65D możesz włożyć na głowę i owszem, ale chyba noworodka, no dobrze 3miesięcznego dziecka. Ja swoje 65GG założę na głowę pięciolatka, swoja NA PEWNO nie. Więc albo masz małą głowę albo przesadzasz Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 14:22 Matko, czy kazdemu z osobna trzeba tlumaczyc co to jest ironia ? Wiecej poczucia humoru Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 22:26 nie no, sorry, ja mam cycki małe ale ja mam 60E 65 D to w ogóle jakaś masakra jeśli miałaś 75C to postuluję wleźć w 65 nie D tylko od E wzwyż iść Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Nosicie stanik po domu? 29.10.09, 11:29 Przepraszam bardzo, dlaczego udzielasz mi kolejnej niepotrzebnej rady, skoro skorzystalam zalecen lobby dwukrotnie - bezskutecznie? Przekonalam sie, ze tylko i wylacznie przymierzenie biustonosza w sklepie pozwala dobrac wlasciwy rozmiar. Nie znamy sie, nie widzisz mojej sylwetki, nie wiesz czy karmilam piersia i biorac pod uwage jeszcze kilka czynnikow stawiasz jedynie sluszna diagnoze. Bez urazy, ale ja jestem niereformowalna, bo JEST MI WYGODNIE (nic nie uciska, nie mam odcisnietych na skorze ramiaczek, biust ladnie lezy w miseczkach i nie tworza sie "buly") Doceniam Wasza troske, ale dziekuje za kolejne proby uszczesliwiania na sile. Pozdrawiam serdecznie MB i DB ! Odpowiedz Link
zefirekk Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 12:35 ja mam za wielkie żeby je puszczać samopas, a chciałabym, tylko potem bolą bóóó Odpowiedz Link
mama_cyryla Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 12:39 do niedawna wzbudzałam zdziwienie, bo w ogóle stanika nie nosiłam. ale narodziło się dziecię, pierś matki karmiącej urosła, to i biustonosz sobie sprawiłam. nawet kilka i teraz noszę, nawet po domu. Odpowiedz Link
mamavinca Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 12:44 Nosze stanik zawsze. Bez czula bym sie dziwnie i nie wyobrazam sobie aby otworzyc drzwi listonoszowi a ten by zerkal na moje sterczace sutki...brrrr Odpowiedz Link
olinka20 Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 12:54 Łooooo a co robisz, ze tak ci sutki stercza 24 na dobe? Odpowiedz Link
setia Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 22:52 ano niektórzy tak mają. moje sutki sterczą zawsze i wszędzie niezależnie od stanu pobudzenia seksualnego Odpowiedz Link
bernimy Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 12:54 Noszę. Nie mam dużych, po ciąży się zwiększyły, ale bez przesady. Nawet przed zawsze nosiłam. Odpowiedz Link
ajike Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 12:58 Latem nie noszę, bo mi gorąco. Przez resztę roku noszę. Odpowiedz Link
aurinko Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 13:15 Noszę Lubię nosić. Mimo, że też mam małe cycki. Odpowiedz Link
adkam77 Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 13:39 Noszę prawie zawsze i to o ponad 20 lat. Czasem wieczorem sobie zdejmę. Odpowiedz Link
donerkasia Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 13:53 noszę, bo inaczej bym sobie nadepnęła na własny cycek Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 13:48 a co Cie to obchodzi ??!! ?? noszę Odpowiedz Link
czarneoczy Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 14:12 noszę jak jestem bez, to mam wrażenie że mi zaraz odpadną od tułowia... Odpowiedz Link
dragica Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 14:23 Nie nosze,rzadko,ale bardzo rzadko nosze w domu.Gdy wychodze nosze okazjonalnie.Jakikolwiek stanik bym miala,gniecie mnie,uwiera,denerwuje.Najbardziej lubie biegac gola,mam jakies atawistyczne odruchy czy cos. Odpowiedz Link
koralik12 Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 14:17 Noszę, źle się czuję bez bielizny. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 16:28 jak byłam piękna , młoda i szczupła to w ogóle nie nosiłam, a na starość to mic cyc podrósł, że hej!! Nie da rady nie nosić.... a pusciłabym czasem na wolność..... Odpowiedz Link
grave_digger Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 16:30 noszę bo mam zwisy noszę czasem nawet w nocy. Odpowiedz Link
mankencja Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 18:45 zazwyczaj tak, bo dobrze dobrany = wygodny, ze pozwole sobie polobbowac Odpowiedz Link
karra-mia Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 20:41 taki sportowy nosze, a teraz to szcególnie, bo mi nabrzmiały i sa takie wrażliwe na wszystko, więc jakby mi się ocierały o bluzkę, szłau bym dostała jak nic Odpowiedz Link
bei Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 20:45 z 20 lat to w ogóle nie zakladałam- i są dalej niezdefasonowane Teraz noszę- to jak z zegarkiem, albo ma się nawyk i ciągle na ręku, albo zdejmujemy i nie mamy potrzeby go mieć. Odpowiedz Link
nietylkomama Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 21:22 Noszę i nie wyobrazam sobie przy dziecku nie nosic Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 21:38 po domu nie,no chyba ,ze goscie maja przyjsc to sie poswiecam i zakładam co by mi nie latały he he Odpowiedz Link
deela Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 22:19 zawsze bo bym miala cycki juz do kolan Odpowiedz Link
setia Re: Nosicie stanik po domu? 28.10.09, 22:56 wydaje mi się, że mam dobrze dobrany stanik, ale nadal nie przepadam za tym ustrojstwem, zazwyczaj zdejmuję w domu. biust mam mały, nic mi się nie deformuje, bardziej mu pewnie szkodzi moja skrzywiona pozycja przed komputerem niz brak stanika. Odpowiedz Link
beata7305 Re: Nosicie stanik po domu? 29.10.09, 12:39 Niestety mam za duży biust i muszę nosić. Odpowiedz Link