kama_msz 29.10.09, 13:02 nie wiem jak wam, ale mi się podoba, kilka chętnie widziałaby,m na swoim popiersiu, gdyby było słusznych rozmiarów tak mogę popodziwiać www.makbet.pl/artykul/2161/dita-von-teese-i-jej-nowa-kolekcja-bielizny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adkam77 Re: kolekcja dity 29.10.09, 13:11 Są nawet łądne tylko mam wrażenia jakby były za małe na modelka i przez to jakoś brak efektu. Odpowiedz Link
doral2 Re: kolekcja dity 29.10.09, 13:13 wszystko to takie nylonowo-burdelowe.. nie znoszę nylonowej bielizny, człowiek się tylko poci.. Odpowiedz Link
seniorita_24 Re: kolekcja dity 29.10.09, 13:13 Nie podoba mi się, te fioletowe majtochy już są najlepsze Odpowiedz Link
madameblanka Re: kolekcja dity 29.10.09, 13:49 ten ostatni komplecik niezły Ale ona brzydka, łomatko!! Odpowiedz Link
joanna266 Re: kolekcja dity 29.10.09, 15:08 brzydka nie jest no bez przesady ale tez mnie nie zachwywca. daLeko jej do Marlin czy Rity.A bielizna no cóz jak dla mnie bardzo srednia.jest taka jedna polska modelka czesto widuje jej foty w internetowych sklepach bielznianych.jest przepiekna,figura super,długie ciemno brązowe włosy.gdy ja widze zawsze mam ciary.nie wiem ile kompletów nie zawsze oszałamiajacej bielizny przez nia kupiłam Odpowiedz Link