Dodaj do ulubionych

fanki przystojnych wapirów

02.11.09, 10:06
Ja jestem fanką książki, ale nie filmu. Nawet nie oglądałam, bo nie
psauje mi Pattison.

Ale natknęłam sie w gazetce na to zdjęcie, iiii
i chyba zwariowałam na punkcie tego po lewej, choć nie wiem, czy On
jest tym złym czy dobrym (to serial, chyba):

https://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2009/05/vampire-
diaries.jpg

Wiecie coś na ten temat? Bo historia dosyć podobna do tej od Meyer.
Obserwuj wątek
    • dlania Re: fanki przystojnych wapirów 02.11.09, 10:10
      jesli ta w środku to Małgosia Mostowiak to po lewej jest Marek, a po prawej Lucek.
      ps. Nie lubie wampirówwink
      • cura_domestica Re: fanki przystojnych wapirów 02.11.09, 10:12
        Dlania , padłam big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin

Co do pytania nie odpowiem bo filmu też n ie widziałam smile
    • pszczolaasia Re: fanki przystojnych wapirów 02.11.09, 10:11
      ten z lewej to damon. w ksiazce jest super hiper przystoniakiem, tak samo jak
      stefano- ten z prawejbig_grin walcza o ellene-ta w srodku. ksiazka jest bardzo podobna
      z poczatku do meyerwink serie ksiazek czytalam , serial jeden odcinek, ale mnie
      namawiaja zeby sie nie poddawacbig_grin generalnie mam wrazenie ze autorka serii sie
      starsznie zapetlila i udziwnia na maksa. nie wiem czy sa juz dalsze czesci i
      chyba nie bede ich szukacwink
      • aniuta75 Vampire Diaries 02.11.09, 10:15
        Baaardzo przyjemny serial. Dla młodzieży niby ale przeca my wiecznie po 20 lat
        mamy nie? smile
        Ja polecam, bardzo mi się podoba smile.
        • pszczolaasia Re: Vampire Diaries 02.11.09, 10:20
          kajam sie kajam. bede ogladac dalej obeicuje! tym bardziej ze ntv wlasnie
          dzisiaj puszczaja pierwszy odcinekbig_grin zaoszczedze na trnsferachbig_grin na razie sie od
          supka odgonic nie moge i FFwink
          • cudko1 Re: Vampire Diaries 02.11.09, 10:44
            na jakim programie ten pierwszy odcinek??

nie czytałam wprawdZie ale mnie zainteresowałyście

aha i o której

i jaki tytuł
            • pszczolaasia Re: Vampire Diaries 02.11.09, 10:47
              vampire diares, Ntv ok 23 z hakiem nie pamietam...
              • pszczolaasia Re: Vampire Diaries 02.11.09, 10:50
                pardon. 21.00smile
        • ciociacesia poziom zenady dla mnie za wysoki 02.11.09, 10:26
          w przeliczeniu na subiektywna atrakcyjnosc bohaterów oczywiscie smile
          bo pasjami ogladam niemal równie debilne 'one tree hill'
          ogolnie wkurza mnie brak konsekwencji sensu w filmach o wampirach. bo to sa
          starzy goscie zyja po tysiac lat i jeszcze im sie nie znudzilo zachowywanie jak
          16tolatek. i nadal zachowuja sie jak debilny 16latek. a to wszystko dlatego ze
          wybranka jest inna od wszystkich spotkanych kobiet i taka niesamowita ze oni
          sami nie wiedza co zrobic. no nie moge przełknac. od faceta z tysiacletnim
          doswiadczeniem oczekuje wiecej cynizmu a mniej motylków w brzuszku.
          jak mi sie skoncza seriale to moze do tego wróce, ale wole chyba zaczac prison
          brejka albo lostów. ewentualnie pociagnac drugi sezon herosów
          • aniuta75 Oj bez przesady :) 02.11.09, 10:37
            To są seriale dla nastolatków, po co ci tu logika wink?
            A muszą się zachowywać jak nastolatkowie coby wmieszać się w tłum tongue_out.

PB to tylko pierwszy sezon oglądnij, na resztę szkoda czasu tongue_out.
            Lost - czy ja wiem, wlecze się to to a i tak zbyt wiele nie wiadomo. Dobrze, że
            niedługo koniec tongue_out.
            Heroes? Podobnie jak PB. No ewentualnie możesz zahaczyć o drugi sezon tongue_out.
            • ciociacesia ja konsekwentna do bólu jestem 02.11.09, 10:42
              i jak juz zaczne takiego PB to obejrze do ostatniego sezonu. to samo z lostami,
              bo kilka odcinków ktore widziałam nawet mi sie podobało.
              herosi pierwszy sezon - ogladałam namietnie ze wzgledu na tego niezniszczalnego
              goscia co to mu sie na koniec wybuchło.
              bardzej w moim guscie sa seriale dla starych magielek - takie jak Gilmore girls
              czy inne one tree hille własnie. i csi. jak mi sie skonczyło las wegas to
              zmeczyłam miami, chociaz juz po paru odcinkach miałam ochote wypatroszyc rudego.
              z nowego jorku mi pare sozonów jeszcze zostało... nie mam teraz warunków do
              ogladania - dziecko krocej drzemie, a mnie dłuzej w domu nie ma. chyba se mp4
              zafunduje i bede po drodze do pracy og;lladac smile
              • aniuta75 Re: ja konsekwentna do bólu jestem 02.11.09, 10:49
                Cesiu smile. Ogólnie chodzi mi o to, że seriale dzielą się na takie co myśleć przy
                nich trzeba takie jak chociażby Lost i takie co są jeno rozrywką i masz się
                dobrze poczuć po oglądnięciu i do takich należy taki Vampire Diaries smile.
                Zresztą ja wampirskich seriali i o podobnej tematyce będę broniła zajadle bo
                lubię taka tematykę i już smile.
                • ciociacesia ee podział jest bardziej skomplikowany i zawiły 02.11.09, 11:05
                  sa jeszcze np staregate - zenujace a moja rodzona siostra obejrzala wszystkie
                  sozeny bo wciagneło.
                  csi i house tez zenujace, ale fajnie sie patrzy, człowiek sie madrzejszy czuje.
                  losty i prisonbrejki tez w pewnym momencie zawiłoscia fabuły bija na głowe
                  telenowele brazylijskie.
                  a co jeszcze jest fajnego owampirach? najlepiej wrzuc mi tu foty głownych
                  bohaterów smile
                  • aniuta75 Re: ee podział jest bardziej skomplikowany i zawi 02.11.09, 11:14
                    Ehhh no każdy znajduje sobie swoją niszę serialową smile. Jednym pasują np.
                    Desperatki innym nie smile.
                    O wampirach? Może Moonlight.
                    https://hyperthinking.us/weblog/wp-content/uploads/2008/03/moonlight-mick-beth.jpg

No ale strach Ci cokolwiek polecać bo z tego co piszesz wszystko jest żenujące smile.
                    A nie tylko o Wapmirach ale też o innych strasznościach to Supernatural big_grin.
                    https://2.bp.blogspot.com/_Gw5PoDJO9lM/SN6OUSjQfcI/AAAAAAAABQc/575mkugmQLE/s400/supernatural.jpg
                    • pszczolaasia Re: ee podział jest bardziej skomplikowany i zawi 02.11.09, 11:17
                      nieee monlight nie. czysta krew niech sobie obejrzysmile choc tez naiwny serialbig_grin
                      • aniuta75 Re: ee podział jest bardziej skomplikowany i zawi 02.11.09, 11:23
                        No tak, zapomniałam o True Blood.
                        A i zdjęcie ma być... No nie wiem, bo główny bohater czyli Billu jakoś swoją
                        fizjonomią nie zachwyca tongue_out.
                        https://thetwocentscorp.files.wordpress.com/2009/05/158.jpg?w=300&h=300
                        Ale Eryk już tak big_grin
                        • pszczolaasia Re: ee podział jest bardziej skomplikowany i zawi 02.11.09, 11:27
                          bill to porazka. juz lepszy jest lafayette. normalnie facet mnie rozwalabig_grin ale
                          eryk...eryk jest mniamniusny. mniamniusny taki do pozarcia!!!!
                    • ciociacesia Re: ee podział jest bardziej skomplikowany i zawi 02.11.09, 11:23
                      supernatural ogladałam swiezo po wychowawczym bedac - wracałam z pracy po 6
                      godzinkach setial nastawiałam dziecko do cyca i drzemka smile akurat na jeden
                      odcinek. tylko ja horrorów nie moge po zmroku ogladac. a w ogole przez pomylke
                      to sciagnełam bo myslałam ze to herosi smile ale i tak fajnie bo byłam akurat po
                      ostatnikm sezonie gilmore girls i szukałam czegos z aktorami tamtejszymi smile
                      w supernatural jest oblesny podolski w herosach ten cały peter. w ogole na focie
                      tej podolski prezentuje sie wybitnie atrakcyjnie, ale meczy mnie cipowatos jego
                      bohatera. za to jego bracik jest fajny. wystarczajaco cynniczny smile wyglada jakby
                      sie z prison brejka urwał troche, ale to chyba nie ten sam, co?
                      ten z moonlajta jakies starawy na pierwszy rzut oka. pilota se zobacze smile
                      • pszczolaasia Re: ee podział jest bardziej skomplikowany i zawi 02.11.09, 11:29
                        ja moonlighta sobie na rzecz supernatural zarzucilam. i tak. ten starszy z braci
                        jest do pozarcia. calybig_grin nie to nie etn z prisonbreka. na szczescie...
                      • aniuta75 Re: ee podział jest bardziej skomplikowany i zawi 02.11.09, 11:35
                        Jesooo no i widzisz - nie da sie Tobie dogodzić big_grinbig_grinbig_grin. Ten za młody, ten za
                        stary hihihihihi.
                        • ciociacesia zupełnie jak w zyciu 02.11.09, 12:00
                          mój idealny facet to młody i głupi gówniarz. a zarazem dojrzały odpowiedzialny i
                          jeszcze najlepiej nadziany egzemplarz smile
          • bernimy tzn. że co??? że jak wapir 1000 letni 02.11.09, 10:40
            to już tylko siedzieć powinien wynudziały z petem przed TV??? To by
            była nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda.
            Nie no, przecież chodzi o zabawę.
            • ciociacesia absolutnie nie 02.11.09, 10:45
              jak sie dobrze zastanowic to taki wampir stary by chyba po prostu z nudów umarl,
              bo juz wszystko widzial i wszystko robil i wszystko musi byc dla niego płytkie.
              nigdy nie grałas tak długo w gre typu sim ze masz kompletnie dosc komputera?
              nuda i samotnosc. bo z punktu widzenia takiego starego wampira człowiek jest
              rownie fascynujacym towarzystwem co 3letnie dziecko...
              • pszczolaasia Re: absolutnie nie 02.11.09, 10:51
                i ksiazkowy Damon daje temu wielokrotnie wyraz. nie wiem jak serialowy. stefano
                to inna historia. on nie pija ludzkiej krwibig_grin
                • ciociacesia ja wiem on jedzie na tofu ze szczura :) 02.11.09, 11:07
                  tylko jaka taki wampir moze miec motywacje zeby sie tak katowac? z jego punktu
                  widzenia ludzie to tylko durne zwierzatka. ok mozna byc wegetarianinem i kochac
                  zwierzatka, ale tyle jest szumowin ktore mozna by pozbawic zycia malowniczo
                  urywajac głowy...
                  • pszczolaasia Re: ja wiem on jedzie na tofu ze szczura :) 02.11.09, 11:16
                    no co Ty. Stefano byl SZLACHETNY. normalnie bohater romantyczny. tylko ze go zla
                    wiedzma nie zamienila a Dupeczka ktora kochal szlaenie wespol zespol z
                    braciszkiem. a ta zla kobieta chciala sobie w trojkacie zycie z chlopakami
                    ulozyc. to Damon byl zlybig_grin ironizuje sobie troche. ciekawe jakie bylyby moje
                    odczucia w stosunku do tej ksiazki gdybym nie czytala meyerowejwink wezme sie za
                    ten serial wezme. jestesm go ciekawa. i ciekawe czy wszystkie czesci sfilmuja.
                    pewno nie. ciekawe jakby mieli pokazac jak sie Boska ze Stefano wysysaja
                    nawzajembig_grin pardon. kochajasmile
                    • ciociacesia ty wez mi nic nie m,ow o boahterach romatycznych 02.11.09, 11:28
                      przez 3 lata byłam z dupkiem ktorego ulubiona ksiazka byly cierpienia mlodego
                      wertera, a ja zawsze byłam zbyt pragmatyczna przyziemna i prosta.
                      mam bardzo zdecydowane poglady na romatycznosc przez ktora cierpia ci niby
                      ukochani i szlachetnosc czystych białych raczkek na która haruja 3 wioski
                      chłopów panszczyznianych.
                      • pszczolaasia Re: ty wez mi nic nie m,ow o boahterach romatyczn 02.11.09, 11:33
                        > przez 3 lata byłam z dupkiem ktorego ulubiona ksiazka byly cierpienia mlodego
                        > wertera

dobry Bog lub inna sila najwyzsza zaoszcedzila mi tego doswiadczeniabig_grin

na szczescie moi ukochani byli pragmatyczni jako i ja. a terazniesjzy (na
                        szczescie) podziela moja szjabe na wampiry i wilkolakiwink wciagamy wsyztskobig_grin
                        • ciociacesia ta mój tez wciagał 02.11.09, 12:01
                          strach było make na wierzchu zostawiac smile
          • pszczolaasia och do Diabla:P 02.11.09, 10:41
            prawdziwa milosc nie zna granic i zdolna jest do najwiekszych poswiecen. nawet
            takichtongue_outtongue_out
          • pszczolaasia Re: poziom zenady dla mnie za wysoki 02.11.09, 10:43
            no i nie maja po 100 lat tylko jakis 200...nie pamietam dokladnie. no sama
            przyznaj..majac 200 kilka lat mozna sie zachowywac jak nas6tolatekbig_grinbig_grin Eryk z
            czystej krwi ma 1000 lat...
            • ciociacesia ok majac 200 lat mozna byc debilem :) 02.11.09, 10:48
              a prawidziwa milosc nie zna granic smile
              a ja naczytałam sie za duzo cynicznej literatury fantasy i mnie ckliwe wapirze
              zauroczenia flaki na drugie strone wywracaja. ale tylko wampirze, bo ja od
              wampira oczekuje klasy smile
              • pszczolaasia Re: ok majac 200 lat mozna byc debilem :) 02.11.09, 10:54
                takiej jaka prezentowal soba Lestat np?smile musze sie za ann rice wziasc na
                powaznie bo sie kurzy na polcewink
                • ciociacesia no cos w te strone 02.11.09, 11:08

• aniuta75 Re: ok majac 200 lat mozna byc debilem :) 02.11.09, 10:55
                Czyli krótko mówiąc seriale wampirskie są nie dla Ciebie droga Cesiu wink.
                • ciociacesia myslisz? 02.11.09, 11:10
                  ja nie trace jeszcze nadziei. moze trafie na taki gdzie poziom zenady na
                  przystjnosc bohatera bedzie akceptowalny
    • truebloodclubpl Re: fanki przystojnych wapirów 05.11.09, 23:34
      Z Czystej krwi to chyba zapomnieliście jeszcze o Samie który według wielu pań też jest niczego sobie. W końcu zmiennokształtny ma swoje atuty, nie do przebiciawink
      • aniuta75 Re: fanki przystojnych wapirów 06.11.09, 00:10
        Eeeeeee nie Sam nie jest sexy dla mnie tongue_out. Eryk to jest to big_grinbig_grinbig_grin. A z ludzi to
        Jason big_grin.
        • truebloodclubpl Re: fanki przystojnych wapirów 18.11.09, 16:37
          Jason? Jeśli lubisz głupiego klocka z mózgiem wielkości orzeszka ziemnego to faktycznie fajny ciacho...
          Przecież nawet Lafayette jest lepszywink
          • aniuta75 Re: fanki przystojnych wapirów 07.12.09, 14:27
            Oj tam klocka, orzeszka itp. Ciałko ma fajne big_grinwink.
    • bloodsucker712 Re: fanki przystojnych wapirów 07.12.09, 13:18
      Jak chcecie sobie na przystojnych krwiopijców popatrzeć, to rzućcie okiem na
      True Blood. Na HBO jest już drugi sezon, jeszcze lepszy niż pierwszy. Eric albo
      Bill na pewno przypadną wam do gustu wink
      Dla zainteresowanych, znalazłem takie małe promo serialu:
      animoto.com/play/sHgjy6F4SV7X1fJu1UokRg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka