purpurowa_komnata 05.11.09, 13:33 Dziewczyny- mam doła-proszę o pozytywne informacje-od 4,5 miesiąca właściwie niczego pozytywnego nie słyszę-moją fascynacją ogromną jest mój synek-a reszta to pustynia... Dziękuję za uwagę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: prośba 05.11.09, 13:34 a te pozytywne informacje to jakie? ja ci mogę pozytywnie napisać, że bardzo lubię kolor purpurowy Odpowiedz Link
mamacsw Re: prośba 05.11.09, 13:36 mnie też to dopada, banaly, że będzie lepiej, że słońce się uśmiechnie; trzeba w nie wierzyć, życie jest stresujące i paskudne,jeżeli tak je odbierasz, ale pomyśl, że musisz widzieć wszycho pozytywnie, bo od tego jak ty odbierasz świat, zależy jak twoje dziecko go odbiera. do tego oprzesyłam telepatycznie dużo dobrej energii i ciepełka. byle do wiosy, dasz radę, bo musisz, kto jak nie Ty? Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: prośba 05.11.09, 13:40 niczym się dziewczyno nie przejmuj, szukaj sama jakiś pozytywów , może spacer, nowy ciuszek, szukaj co Ci sprawi radość.Jak poczytasz magla to sama zobaczysz , że każda z nas ma jakieś doły, problemy.Pogadaj z nami o tym może Ci ulży. Jak sie wygadasz to będzie lepiej!!!! Odpowiedz Link
purpurowa_komnata Re: prośba 05.11.09, 14:01 dzięki-jesteście niezawodne a problem stary jak świat- potrzebuję pomocy-trochę oddechu od tego wszystkiego-a tak naprawdę chętnych brak -jak tu mimo wszystko znaleźć siłę na istotne dla mnie sprawy- kiedy wieczorem już padam na twarz...miało być inaczej ale nie jest. Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: prośba 05.11.09, 14:07 purpurowa... u mnie tez miało być inaczej....ale trzeba jakoś sobie radzić, trzymaj sie ciepło Odpowiedz Link
bernimy Re: prośba 05.11.09, 14:49 Po 1. chyba jesteś przemęczona co dziwne nie jest przy takim Maluchu! Po 2. to naprawdę minie, z każdym miesiacem będzie tylko lepiej!!! Po 3. jeśli coś złego się dzieje ito w końcu się skończy (niewiele napisałaś, jak Ci mamy dac ciepłe słowo?!?). Jak zawsze polecam rozmowę, spokojna dużo daje!!! A poza tym, za niecałe 2 misiące super Święta a za 5 miesięcy już wiosna Purpurka, jeśli coś Cię męczy, to przejściowo, minie.... Odpowiedz Link
purpurowa_komnata Re: prośba 05.11.09, 15:15 dzięki-wiem,że masz rację to prawda-ucieszyło mnie bezinteresowne dobre słowo Faktycznie 99 Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: prośba 05.11.09, 16:29 hej purpa(se pozwolilam bo tak pisalysmy jak wlazlas ze se bedziemy skracac) mnie sie zdaje ze masz cos koło deprechy poporodowej.nie daj sie wychodz miedzy ludzi,chocbys nawet miala ogladac codzien te same wystawy sklepowe.zmeczona? kladz sie spac z dzieckiem w dzien jak ma drzemke,obiad nie zajac nie ucieknie a mezowi /partnerowi korona z głowy nie spadnie jak zje na szybko robione nalesniki od czasu do czasu.jak dziec pojdzie spac zrób se kąpiel z piana i sie mocz az ci sie fajnie zrobi,potem sie posmaruj jakims super pachnacym balsamem i wypij se kakao(alkoholu pewnie nie mozesz wiec ci nie proponuje) trzymam kciuki za poprawe nastroju Odpowiedz Link
purpurowa_komnata Re: prośba 05.11.09, 17:51 bryanowa-nie to nie poporodowa z pewnością nie. W skócie -wyjście z domu prawie nie możliwe bo przecież dziecko ma matkę...To samo z myciem w biegu-bo dzecko ma matkę, Stres powiduje,że nie jestem w stanie spać w dzień, a skoro siedzę w domu to przecież nic takiego nie robię-bo inne mają po troje i dają radę...Stąd ten nastrój. Odpowiedz Link
princy-mincy Re: prośba 05.11.09, 16:40 Nie martw sie, zawsze sobie mozna znalezc jakies pozytywy. Jak mi tak strasznie zle, to sobie tlumacze, ze inni maja gorzej ode mnie. I to naprawde mi pomaga (choc brzmi okropnie, wiem). Popatrz sobie na syna- ciesz sie ze masz sliczne i pewnie zdrowe dziecko, to naprawde bardzo wazne, jesli nie najwazniejsze w zyciu. A wszystko inne sie kiedys poprawi i polepszy, zobaczysz Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: prośba 05.11.09, 17:40 Hm... serio chcesz te optymizmy z naszej strony ? :lol: A ja zanlazłam świetna prace w niecały miesiąc po złozeniu wypowiedzenia. Po kolejnym miesiacu zaproponowano mi fajniejsze stanowisko. Dla mnie jest to MEGA OPTYMIOSTYCZNE dla wielu (zwł. tych bezrobotnych i szukajacych pracy) podejrzewam - mega dołujace i wkurwiajace ... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: prośba 05.11.09, 17:43 Hmmm pozytywne informacje dla kogo? Dla Ciebie czy dla mnie? Odpowiedz Link