grave_digger Re: kama_msz 11.11.09, 18:16 asia, już byś chciała wiedzieć, co kama, odpisałam Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: kama_msz 11.11.09, 18:19 jako modelator muszę kontrolowac sytuację, czy np nie przemycacie narkotyków Odpowiedz Link
aniuta75 A ja pytanie mam do Kamy :) 11.11.09, 20:26 Nie będę przecież osobnego wątka zakładała . Chciałam się podpytać o kolczyki Gwiazdy w purpurze. Czy one są do odtworzenia? Mogą być ostatecznie z kamieniem przezroczystym albo czarnym. Hmmm hmmm? Daj znać . Odpowiedz Link
kama_msz Re: aniuta 11.11.09, 21:04 aha, nie przeczytałam ze zrozumieniem - mogę zrobić kolor taki jak oryginał albo czarne - przezroczystych nie ma. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: aniuta 11.11.09, 21:13 No to ja kcem czerwone . I na kiedy byś mogła zrobić? Bo tak jakby pilne, znaczy na następną sobotę . I ile by mnie to kosztowało i dlaczego tak drogo ? Odpowiedz Link
kama_msz Re: aniuta 11.11.09, 21:24 aniuta - na następna sobotę da radę - cena 65, bo primo - srebro, drugie primo - swarovski jak chcesz to pisz - zamówię co trzeba. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: aniuta 12.11.09, 11:11 A jeszcze koleżance się podobały te Tylko, żeby kamień był przezroczysty albo czarny. Ile by to wyniosło? Odpowiedz Link
tabakierka2 kamo 12.11.09, 11:17 a mnie sie podobają te daloby się je zrobić fioletowe? te też są OK, ale bardzo lubię fiolet, i ile by one kosztowały? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: tabaka 12.11.09, 12:18 kama_msz napisała: > te 35 zł+ przesyłka oo..to ja bym się skusiła. Jaka jest procedura zamówienia? Odpowiedz Link
kama_msz Re: tabaka 12.11.09, 12:33 tabakierka2 napisała: > Jaka jest procedura zamówienia? ja zamawiam swarki (bo niestety w domu mam tylko jasnoniebieskie), przychodzi do mnie paczka, robię ci kolczyki, piszę maila, że zrobione, ty wpłacasz kasę ja wysyłam cała procedura w pigułce dzisiaj zamówię jak chcesz. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: tabaka 12.11.09, 13:08 kama_msz napisała: > cała procedura w pigułce > dzisiaj zamówię jak chcesz. super! mogą być ciemnowiśniowe, jeśli nie będzie ciemnofioletowych nie muszą być serduszka, mogą być księżyce (widziałam, że takie też miałaś) albo okrągłe. Możesz mnie zaskoczyć Odpowiedz Link
kama_msz Re: aniuta 12.11.09, 12:10 tych już nie da rady niestety, bo nie mam tych srebrnych nakładek i nie mam jak ich zdobyć, bo kupowałam je jak byłam w warszawie. cena była podobna do gwiazdek - 60 zł. Odpowiedz Link
kama_msz Re: aniuta 12.11.09, 12:53 aniuta, sorki, spojrzałam i dałoby radę, tylko ta nakładka na górze byłaby ciut inna, zaraz zrobię zdjęcie to ci wkleję, jaka mam. kolory tez dałoby radę zmienić a cena tak jak pisałam - 60. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: aniuta 12.11.09, 13:05 a co to za handlowanie na maglu. Sio na wątek kupię/sprzedam Jak to dobrze, że kontrolę tu zrobiłam. Tyle nieprawidłowości... Odpowiedz Link
kama_msz Re: aniuta, grave, macie maila na gazetowej 12.11.09, 14:04 tu już nic nie piszę, bo mi aśka tętnicę przegryzie ze złości Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: aniuta, grave, macie maila na gazetowej 12.11.09, 14:08 ja co najwyżej mlecznym cycem mogę walnąć Odpowiedz Link
kama_msz Re: aniuta, grave, macie maila na gazetowej 12.11.09, 14:10 > ja co najwyżej mlecznym cycem mogę walnąć albo prysnąć mlekiem prosto w oko hahahaha Odpowiedz Link