iskierka40 14.11.09, 20:52 na kogo stawiacie,bo ja nie mam pojecia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: mam talent -oglądacie? 14.11.09, 20:54 nie oglądam, szkoda mi czasu na takie pierdoły... Odpowiedz Link
jasmin80 Re: mam talent -oglądacie? 14.11.09, 20:57 Jeszcze nie wiem na kogo dzisiaj stawiam ale ten gościu teraz z tymi lalkami mnie nieźle rozbawił. Czekam na występ dwóch dziewczyn, któe będą śpiewały bo sa z mojego miasta. Odpowiedz Link
iskierka40 Re: mam talent -oglądacie? 14.11.09, 20:58 doral2 napisała: > nie oglądam, szkoda mi czasu na takie pierdoły... a na forum ci nie szkoda? Ja tak oglądam z przyzwyczajenia jakoś Odpowiedz Link
karolciaa23 Re: mam talent -oglądacie? 14.11.09, 21:01 facet z kukiełkami był świetny, po za tym czekam na tą dziewczynkę z ojcem Odpowiedz Link
doral2 Re: mam talent -oglądacie? 14.11.09, 21:04 iskierka40 napisała: > doral2 napisała: > > > nie oglądam, szkoda mi czasu na takie pierdoły... > > > a na forum ci nie szkoda?.." a co cię to obchodzi? Odpowiedz Link
deela Re: mam talent -oglądacie? 14.11.09, 22:47 > > a na forum ci nie szkoda?.." > > a co cię to obchodzi? doral kocham cie! Odpowiedz Link
iskierka40 Re: mam talent -oglądacie? 14.11.09, 23:08 deela napisała: > > > a na forum ci nie szkoda?.." > > > > a co cię to obchodzi? > doral > kocham cie! nuda dziewczyny,nuda... Odpowiedz Link
deela Re: mam talent -oglądacie? 14.11.09, 23:39 > nuda dziewczyny,nuda... a co cie to obchodzi? Odpowiedz Link
magducha78 Re: mam talent -oglądacie? 14.11.09, 21:15 świetny był ten chłopak z lalkami. a czekam na dziewczyny śpiewające Odpowiedz Link
grave_digger Re: mam talent -oglądacie? 14.11.09, 21:26 nie znoszę mapetów może córka z ojcem i te ostatnie dziewczyny. Odpowiedz Link
jola9932 Re: mam talent -oglądacie? 14.11.09, 21:35 a jak wam sie podobała ta dupą machająca? Odpowiedz Link
jasmin80 Re: mam talent -oglądacie? 14.11.09, 21:37 Mi się ta dupa machająca nie podobała. Podobała mi się cyganka, ten z lalkami, toto z córcią i te dwie dziewczyny śpiewające. Odpowiedz Link
deela Re: mam talent -oglądacie? 14.11.09, 22:47 ogladalam moje dziewczyny nie przeszly nawet eske na nie wyslalam szkoda Odpowiedz Link
koza_w_rajtuzach Re: mam talent -oglądacie? 15.11.09, 07:40 Dla mnie ten koleś z mapetami to lizus. Przecież to było do przewidzenia, że jak zrobi szoł z tak zwanym jury, to ma przejście do finału niemal w kieszeni. Z tych, którzy już byli to kibicuję Patenciarzowi. Gościu ma niesamowitą wyobraźnię. Jessica była fajna, choć wydaje mi się, że duet Katarzyny i Joanny był lepszy, ale osobiście kibicowałam cygance, bo tamte dziewczyny tak czy siak chyba się wybiją. Są naprawdę świetne. A ta cyganeczka niestety nawet wysłowić się za dobrze nie potrafi i myślę, że taka szansa jest jej bardziej potrzebna. Z tych co będą kibicuję temu facetowi co tupał nogami. Jestem też bardzo ciekawa występowi Madoxa. Myślę, że ma duże szanse na dostanie się do finału. Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: mam talent -oglądacie? 15.11.09, 12:00 koza_w_rajtuzach napisała: > Dla mnie ten koleś z mapetami to lizus. Przecież to było do przewidzenia, że ja > k > zrobi szoł z tak zwanym jury, to ma przejście do finału niemal w kieszeni. > Z tych, którzy już byli to kibicuję Patenciarzowi. niekoniecznie przeciez to nie jury głosowalo tylko widzowie zeby sie podlizac musialby widzow nasladowac Odpowiedz Link
koza_w_rajtuzach Re: mam talent -oglądacie? 15.11.09, 14:13 > niekoniecznie > przeciez to nie jury głosowalo tylko widzowie > zeby sie podlizac musialby widzow nasladowac niekoniecznie . Nie wiesz jak to działa? Jak ludzie widzą sikających ze śmiechu jury, którym największą radość sprawiają żarty dotyczące ich samych, to ich to też nakręca i cieszą się przed telewizorem. Wydaje mi się, że opinia jury na temat występów też jest nie bez znaczenia dla głosujących. Jak ludzie widzą piszczącą Chylińską i śmiejącego się Kuby, to myślą, że to jest naprawdę zajebiste. Tak to działa. Jak dla mnie było to okej, ale jakby pacynki nie przedstawiały Wojewódzkiego, to koleś miałby mniejsze szanse na dostanie się do finału. Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link
princy-mincy Re: mam talent -oglądacie? 15.11.09, 10:41 z tych wczorajszych wystepow najbardziej podobal mi sie lalkarz (chyle czolo, jesli potrafi sam zrobic takie lalki), Jessica i ten co gral na kontrabasie. Wiadomo bylo, ze nie przejdzie, ale i tak fajny mial wystep. Odpowiedz Link
madameblanka Re: mam talent -oglądacie? 15.11.09, 11:41 a nie mógłby tak odpaść Prokop?? Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: mam talent -oglądacie? 15.11.09, 12:01 Mi się podobała jessika i kasia i Asia, ale wiedziałam, że przejdzie jessi. Odpowiedz Link
koza_w_rajtuzach Re: mam talent -oglądacie? 15.11.09, 14:15 > a nie mógłby tak odpaść Prokop?? > Prokop przynajmniej jeszcze jak człowiek wygląda. Gorzej z tym drugim. Naprawdę straszny brzydal . Prokop ma tą wadę, że wszyscy przy nim jak krasnale wyglądają . Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: mam talent -oglądacie? 15.11.09, 12:10 tak w ogóle to wydaje mi się, że wygra Anna Teliczan, ta która wykonywała piosenkę Amz With. Generalnie program ten powinien być nie dla muzyków, a dla innych akrobacji i powinny wygrać te dwie dziewczynki, które były w poprzednim programie coś na zasadzie BB (ci co wygrali zeszła edycję). Odpowiedz Link