tabakierka2 16.11.09, 12:48 na codzień w sumie nie wygląda zbyt ciekawie, prawda? zdecydowanie po charakteryzacji robi lepsze wrażenie Proszę mnie nie linczować i nie pisać, że jej zazdroszczę - bo tak! zazdroszczę i nie miałabym nic przeciwko osobistej charaktyzatorce. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andziulec Re: Kasia Cichopek 16.11.09, 12:51 Ekhm wygląda lepiej niż z kilogramem tapety na twarzy Odpowiedz Link
aurinko Re: Kasia Cichopek 16.11.09, 12:52 Wygląda normalnie, jak każda kobieta przed nałożeniem tapety i odpicowaniem fryzury. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Kasia Cichopek 16.11.09, 13:02 aurinko napisała: > Wygląda normalnie, jak każda kobieta przed nałożeniem tapety i odpicowaniem fry > zury. nie żebym sobie wlewała i w ogóle, ale wyglądam milion razy lepiej bez tapety i bez ułożonych włosów...Przynajmniej tak uważam. Odpowiedz Link
aurinko Re: Kasia Cichopek 16.11.09, 13:26 tabakierka2 napisała: > nie żebym sobie wlewała i w ogóle, ale wyglądam milion razy lepiej > bez tapety i bez ułożonych włosów...Przynajmniej tak uważam. Nie wątpię... )))) Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Kasia Cichopek 16.11.09, 13:32 aurinko napisała: > tabakierka2 napisała: > > > nie żebym sobie wlewała i w ogóle, ale wyglądam milion razy lepiej > > bez tapety i bez ułożonych włosów...Przynajmniej tak uważam. > > Nie wątpię... )))) oj Ty ale tak poważnie - lepiej wyglądam bez tapety i fryzury niż ona tutaj. Gdybym ją zobaczyła na ulicy, nie wiedząc, że to ona, ostatnio rzeczą jaka by mi przyszła do głowy to słowa 'Niezła laska', a po tym zdjęciu jak najbardziej Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: Kasia Cichopek 16.11.09, 12:55 brzydka i tyle a tapeta w tv czyni cuda Odpowiedz Link
corkaswejmamy Re: Kasia Cichopek 16.11.09, 13:30 Tabaka, ty wiesz jak ja wyglądam jak się wypindrzę? Bo jak nie to wyglądam gorzej niż cichopek. Marze o własnej, prywatnej charakteryzatorce. Żadna by nie chciała nią być? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Kasia Cichopek 16.11.09, 13:34 corkaswejmamy napisała: > Tabaka, ty wiesz jak ja wyglądam jak się wypindrzę? Bo jak nie to wyglądam > gorzej niż cichopek. to teraz się nie obraź, bo powiem bardzo bardzo brzydko! NIE PIERDOL jesteś taka laska, że kopara mi opadła na stół, zresztą romashka i bern napewno to potwierdzą!!!! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Kasia Cichopek 16.11.09, 13:38 tabakierka2 napisała: > > NIE PIERDOL Tabaka!!!!!! Ty przeklinasz?????????????? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Kasia Cichopek 16.11.09, 13:44 asiaiwona_1 napisała: > tabakierka2 napisała: > > > > > NIE PIERDOL > > Tabaka!!!!!! Ty przeklinasz?????????????? > > o..tam, od razu przeklinasz piękniejszej kobiety od córki w życiu nie widziałam!!!!! ah! fenomenalna jest po prostu! Odpowiedz Link
corkaswejmamy Re: Kasia Cichopek 16.11.09, 14:06 alez absolutnie! Dobrze zrobione zdjęcie, ot co. Odpowiedz Link
bernimy Si potwierdzam :-)))))))) 16.11.09, 14:12 Bo niesamowita laska )) I w dodatku w stanie, w którym Kasia Cichopek wyglądała jak wyglądała, każdy widział Odpowiedz Link
romashka Re: Si potwierdzam :-)))))))) 16.11.09, 15:10 Ehem, ehem! Po pierwsze - potwierdzam, Córka jest taka laska, że Cichopek po 15 operacjach plastycznych nie może się z nią równać. A jak się Córka odpicuje... to ja przestaję nad sobą panować i z tym własnie wiąże sie pkt 2: odczepcie się od Córki, byłam pierwsza, ona jest moja, moja, moja! Odpowiedz Link
bernimy Re: Si potwierdzam :-)))))))) 16.11.09, 15:19 Romashka, Ty tak publicznie MILOŚĆ wyznajesz??? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Si potwierdzam :-)))))))) 16.11.09, 15:20 a gdzie tą córkę w całej pięknej okazałości można zobaczyć???? Odpowiedz Link
romashka Re: Si potwierdzam :-)))))))) 16.11.09, 15:36 bernimy napisała: > Romashka, Ty tak publicznie MILOŚĆ wyznajesz??? A co! Jak kochać, to namiętnie Odpowiedz Link
corkaswejmamy Re: Si potwierdzam :-)))))))) 16.11.09, 17:23 A > jak się Córka odpicuje... to ja przestaję nad sobą panować i z tym > własnie wiąże sie pkt 2: odczepcie się od Córki, byłam pierwsza, ona > jest moja, moja, moja! romashka! Ty wiesz, że ja Ci wierna tylko czekam aż się okreslisz Bo na razie to w tym swoim Hausie zakochana jak ta lala jestes i czuję, ze bez szans jestem Odpowiedz Link
princy-mincy Re: Kasia Cichopek 16.11.09, 15:39 urode mam zupelnie inna niz Kasia ale jednak jakos nie powiem, by tu szkaradnie wyszla wg mnie srednia krajowa w czasie wykonywania prozaicznej czynnosci wiadomo, ze kazda laska, jak sie odstawi i wymaluje to wyglada inaczej niz na codzien Odpowiedz Link
koza_w_rajtuzach Re: Kasia Cichopek 16.11.09, 15:39 hmm, no cóż, nie jest piękna, choć też mam wrażenie, że dość niekorzystnie na tym zdjęciu wyszła. Wygląda na zaspaną. Myślę, że jakby się ładnie uśmiechnęła i lepiej uczesała, to wyglądałaby w porządku, nawet bez tapety na twarzy. Odpowiedz Link
grave_digger Re: brawo ceres za spostrzegawczość :D 16.11.09, 15:47 laska może miała gorszą noc. może wraca z dzieckiem o lekarza wygląda jak wygląda - bez makijażu blada i z małymi oczami. i te busz włosy. czyli wniosek jest prosty - TELEWIZJA KŁAMIE!!! Odpowiedz Link
mme_marsupilami Kurna z ta Cichopek 16.11.09, 17:33 Myslalam, ze emagiel to ostatnie miejsce gdzie jeszcze nie bylo (i nie bedzie) Pyzy. Teraz sie boje otworzyc lodowke, bo tam tez pewnie ja spotkam. Brrrr... Odpowiedz Link
deodyma Re: Kasia Cichopek 16.11.09, 17:37 wyglada naturalnie, jak wiele innych kobiet na codzien, gdyby nie makijaz Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: Kasia Cichopek 16.11.09, 21:29 tabakierka2 napisała: > na codzień w sumie nie wygląda zbyt ciekawie, prawda? A Ty wyglądasz? To tak jakby się dziwić, że dupa śmierdzi... Odkrycie roku. Odpowiedz Link