bernimy 18.11.09, 20:20 depilator. Proszę pomóżcie, co z "gadżetów" depilatorowych jest przydatne, bo każdy z nich ma coś extra, ale każdy coś innnego. Mój ma z 5 lat, nie narzekam, ma tylko dwie prędkości a teraz jest taaaaki wybór. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: !!! Muszę na szybko, natychmiast kupić extra 18.11.09, 20:21 mam braun silkepil to chyba klasyk nie nowinka ale jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: !!! Muszę na szybko, natychmiast kupić extra 18.11.09, 20:58 braun silkepil jest super. Ja chciałam go zdradzić na ten philips bezprzewodowy, ale on tak krótko działa bez kabelka i ostatecznie często używam właśnie tego "starego" brauna. CHociaż ten bezprzewodowy ma kilka nakładek i golarkę, "strzyżarkę". Odpowiedz Link
doral2 Re: !!! Muszę na szybko, natychmiast kupić extra 18.11.09, 21:06 na szybko to se maszynkę do golenia kup mam brauna, ale co to za model, zabij, nie wiem. warczy strasznie Odpowiedz Link
turzyca Re: !!! Muszę na szybko, natychmiast kupić extra 18.11.09, 21:08 Ustal sobie co lubisz i czego Ci potrzeba: - nasadka masujaca, masujaco-chlodzaca, zadna bo to tylko wnerwia (inaczej stawiajac pytanie: im bardziej depilacja boli tym bardziej warto kupowac gadzety) - sam depilator, z golarka, z golarka i przystrzygarka - z akumulatorkiem czy mozesz miec przewod Ja mam philipsa z akumulatorkiem i nakladka, takiego mocno czerwonego z zoltozielona nakladka, depiluje dosc dokladnie, akumulatorek spokojnie mi starcza na obrobienie calej orki i jeszcze go zostaje, ale nakladka jednak mnie wkurza, mi depilator bolu nie sprawia, wiec to ekstra warczenie mi przeszkadza. Odpowiedz Link
mathiola Re: !!! Muszę na szybko, natychmiast kupić extra 18.11.09, 21:14 Ja mam Philips satinelle ice. Po pierwszej euforii stwierdziłam, że głowica zdziebko mała. Ale ogólnie nie narzekam, lepszy niż ten, który miałam wcześniej (jakiś strasznie stary braun). Tylko mi się tej nakladki nie chce do zamrażarki wkładać, więc masuję ciepłą taką Odpowiedz Link
magducha78 Re: !!! Muszę na szybko, natychmiast kupić extra 18.11.09, 21:17 ja ma rowenta fresh air ssl.allegro.pl/item822328914_ep8990_access_fresh_air_3_w_1_rowenta.html Odpowiedz Link
exotique Re: !!! Muszę na szybko, natychmiast kupić extra 18.11.09, 21:21 tez mam taki jak Math, w zestawie dwa wklady do zamrazalnika, nakladka do golenia, ma bajer co niby napina skore. Mozna naladowac i jedna noge bez kabla zalatwic. Jak dla mnie swietny- moze dlatego ze zastapil jeden z pierwszych depilatorow na rynku Odpowiedz Link
bernimy dzięki dziewczyny! 18.11.09, 21:47 Mi tam w zasadzie depilacja nie sprawia bólu (), ale właśnie na głowicę muszę zwrócić uwagę, aby przy wyborze super hiper nie kupić maleńkiej główki! Bo na czasie to mi przede wszystkim zależy Odpowiedz Link
aguacate Re: dzięki dziewczyny! 19.11.09, 06:05 Mam pytanie: jakie dlugosci musza byc wlosy, zeby sie wyrwaly? Bo ja wieki temu mialam depilator, ale dzialal tylko przy wloskach ok 5 milimetrowych, a ja nie bylam w stanie zapuszczac siersci Czy cos sie w tej kwestii zmienilo? Odpowiedz Link
e.logan Re: dzięki dziewczyny! 19.11.09, 08:12 No akurat ja jestem posiadaczka rowenty .Takiego Ep 8810.I bardzo jestem zadowolona.No i cena tez nie zabija. Odpowiedz Link
tabakierka2 Dziewczyny 19.11.09, 08:27 tak dopiszę się do wątku, bo nie chcę zakładać nowego na ten sam temat. Myślę również nad zmianę mojego depilatora, bo ma coś koło 8lat (philips żółty bez żadnych bajerów) i właśnie - mam taki problem, że po depilacji zawsze mam mocno widoczne miejsca po wyrwanych włosach - one zostają już widoczne jako ciemne plamki, mega nieładnie to wygląda. Poza tym kolejny problem to wrastające włosy muszę je później wygrzebywać spod skóry i wyrywać pęsetą (pensetą?) Jaki kupić depilator żeby te ślady nie pojawiały się i żeby włosy nie wrastały w skórę? Jakie są bajery do depilatorów, bo dawno nie wchodziłam w temat. I jaka rola tych bajerów? bo bólu nie odczuwam, więc żadnych antybólowych nie potrzeba mi. Odpowiedz Link
exotique Re: Dziewczyny 19.11.09, 08:49 Tabaka, ja w zestawie dostalam myjke. I ta myjka razem z peelingiem w zelu pod prysznic codziennie przecieram konczyny- by sie wlosy nie wrastaly. To nie jest opcja depilatora-czy wrastaja czy nie- Dobrze i gleboko wyrwany wlos bedzie sie wrastal i juz jak zostawisz skore sama sobie. A urwane a nie wyrwane nie wrosna- bo sa nad skora. Odpowiedz Link
moofka Re: exo 19.11.09, 09:24 hmi, mnie nic nie wrasta alegdyby wrastalo - to chyba taki piling i tak dobrze zrobi Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: exo 19.11.09, 09:27 moofka napisała: > hmi, mnie nic nie wrasta > alegdyby wrastalo - to chyba taki piling i tak dobrze zrobi może to zalezy od grubości włosa? ja mam dość mocne, grube i ciemne do tego. Odpowiedz Link