aniuta75 22.11.09, 18:20 A na Księżycu w nowiu już któraś była w kinie? Hmmm? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajkax2 Re: Fanki Zmierzchu 22.11.09, 19:06 Ja generalnie jestem raczej fanką ksiązki niz ekranizjaci filmowej. pamiętam ze jak obejrzałam Zmierzch to byłam mocno rozczarowana. Ot taki filmik dla nastolatek. Alepóźniej sie przekonałam. Druga częśc generalnie jest najsłabszą częścią. Film mnie nie porwal ale i nie zanudzil. Duzym atutem jest muskulatura Jacoba, ktory biega tylko w spodenkach Podsumowując jak sie jest fanka serii to nie wyobrazam sobie nie obejrzec filmu. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Fanki Zmierzchu 22.11.09, 19:29 Tylko w spodenkach powiadasz . I tak bym oglądnęła tylko ciekawa byłam czy tak samo ekranizacja Księżyca... mało porywająca jak Zmierzchu . Odpowiedz Link
czajkax2 Re: Fanki Zmierzchu 22.11.09, 19:36 No niestety ekranizacja mało porywająca. Alre powiem ci że jak jacob pierwszy raz wyszedł z gołym torsem to na sali przeszedł głosny szmer uznania No i jak obciął włosy to wygląda tak..........pysznie no No i ja generalnie nie jestem docelowym targetem tej produkcji bo dla mnie najbardziej pociągający wydaje sie tato Belli hehe. Nie Edward. Znaczy sie nie jestem juz tak młoda jak mi sie zdawalo Odpowiedz Link
bernimy Re: Fanki Zmierzchu 23.11.09, 10:29 Ja byłam pewna, że filmu żadnej części nie obejrze, ale Czajka mnie zaintrygowała tym torsem Jacoba Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Fanki Zmierzchu 23.11.09, 10:30 tak a propos, mam ten film ściagnięty:p ale napisów nie możemy znaleźć, macie może przypadkiem? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Fanki Zmierzchu 23.11.09, 10:37 aniuta75 napisała: > Tabaka jaką wersję ściągnęłaś? > musiałabym męża zapytać, bo on ściągał. a masz wersję z napisami, bo podobno ciężko o nie w necie, chyba, że mnie mąż wkręcił i nie chciał mi filmu 'puścić'. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Fanki Zmierzchu 23.11.09, 10:42 Nie ma wersji z napisami, bo napisy cały czas się tworzą do każdej kolejnej wersji a te co chwila wychodzą nowe . A wiesz gdzie (w sensie o miejsce w kompie mi chodzi ) to ściągnął? To przeczytaj co jest napisane w nazwie . Odpowiedz Link