olinka20 26.11.09, 12:12 Takie połyskliwe: www.allegro.pl/item822285041_gatta_spodnie_avant_l_czarne_exclusive.html Jak sadzicie? Fajnie to wygląda czy jednak nie kupować? chyba pierwszy raz pomocy potrzebuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: Legginso spodnie... 26.11.09, 12:16 Mnie sie takie strasznie sukowate wydaja Nie wyszlabym w nich na ulice Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Legginso spodnie... 26.11.09, 12:21 he he mnie rozwala to cos pod stopa he he. u mnie w sklepie sa legginsy połyskliwe i tez takie imitujace dzinsy no cuda panie cuda he hehe.mnie sie nie widza to chyba lata ala kingsajz Odpowiedz Link
serei Re: Legginso spodnie... 26.11.09, 12:18 ja tak naprawdę niezłośliwie bo ja sama z tych większych, ale uważam że na rozmiarze bioder 100 i więcej to takie coś nie ma prawa wyglądac dobrze chyba że pod tuniką długą lub sukienką no ale wtedy to już rzecz gustu Odpowiedz Link
olinka20 Serei :) 26.11.09, 12:25 Akurat takie wkleiłam sama nosze raczej XS, S wiec razić ogromnymi biodrami nie zamierzam, niemniej jednak raczej myslalam o dłuszym swetrze czy tunice. Odpowiedz Link
zocha16 Re: Serei :) 26.11.09, 14:36 olinka, ja kocham legginsy i mam różne kolory i wzory. Mam takie na imprezę do szpilek i kozaków (połyskujące itp.) i takie łikendowe, do których zakładam getry, trapery i bluzy czy swetry. Dla mnie takie spodnie są mega wygodne. Nie mam zadnych z gatta - mierzyłam i nie bardzo mi pasowały. Jesli chcesz konkretnie takie i własnie gatta to idż najpierw do sklepu i przymierz. Odpowiedz Link
hellious Re: Legginso spodnie... 26.11.09, 12:19 Tak a'propos, nie wiedzialam ze firma Marilyn ma tak rozbudowana oferte: www.soyelle.pl/marilyn-m-13.html Odpowiedz Link
funkcjonariusz_angua Re: Legginso spodnie... 26.11.09, 12:28 Strasznie tandetne. Dużo bardziej podobają mi się matowe leginsy, albo takie imitujące jeansy. Odpowiedz Link
babowa Re: Legginso spodnie... 26.11.09, 13:19 jak sie ma super extra zgrabne nogi to w takich swiecidłach wyglada sie dobrze a skoro masz takowe nogi i leginsy ci sie podobaja to bierz i o zdanie nie pytaj Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Legginso spodnie... 26.11.09, 13:19 Tylko na chude tyłki i zgrabne szczupłe nogi do samej szyi . Odpowiedz Link