madame_zuzu 28.11.09, 14:20 Zaczynam od 1 grudnia. Która zaczyna ze mną co by raźniej było? Co by mobilizacji nie tracić? Dla niewtajemniczonych www.a6w.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ceres9 Re: A6W 28.11.09, 15:05 ja na tych szostkach to se tylko dupe rozwalilam swego czasu ale zapisalam sie na aerobik,w czw bylam pierwszy raz i do tera mnie lydki bolaD Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: A6W 29.11.09, 23:43 laski to jak? bo to juz we wtorek zaczynam...no niech ktoras zapragnie miec piekny plaski brzuch i zacznie ze mna... sama nie dam rady Odpowiedz Link
cura_domestica Re: A6W 29.11.09, 23:52 się zbieram już od dłuższego czasu bo mi się przyda ale Tobie Zu to po co , ja się pytam ??? A czy się przyłąćzę to jutro dam znać Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: A6W 29.11.09, 23:54 cura chce miec w koncu plaski brzuch a nie otluszczonego flaka. nie chce chodzic juz z wiecznie na sile wciagnietym brzuchem, bo sie wylewa tu i owdzie... no i chce miec 62 cm w pasie jak przed ciążą a nie 70 Odpowiedz Link
cura_domestica Re: A6W 30.11.09, 00:01 o matulu , teraz to wszystko jasne Jak jutro na imieninach taty obeżrę się ciachem to pewnie się zdecyduję I z ciekawości jutro się zmierzę w pasie bo nawet nie wiem ile mam Odpowiedz Link