asiaiwona_1 08.12.09, 12:31 której mogę wysłać 3 zdjęcia, żeby mi wykasowała tło z bałaganem a wkleiła jakieś jednolite różowe albo błękitne? PROSZĘ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: Ładnie proszę o pomoc w sprawie zdjęć 08.12.09, 12:32 Rozumiem Asia, że tak wyglądaja u ciebie porządki przedświateczne?)) Ja umiem zamazać bałagan tylko w paincie, więc sie nie oferuję;-D Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Ładnie proszę o pomoc w sprawie zdjęć 08.12.09, 12:34 nie, kudłatkowi zrobiłam fajne (chyba) zdjęcia i chciałam żeby ładnie wyglądało bo może babciom i dziadkom damy w prezencie. Odpowiedz Link
hellious Re: Ładnie proszę o pomoc w sprawie zdjęć 08.12.09, 12:38 eh, tez bym sie chetnie nauczyla wymazywac balagan Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Ładnie proszę o pomoc w sprawie zdjęć 08.12.09, 13:03 Asiowa ja mogłabym sprobowac w photoshopie, ale nie dzisiaj, bo roboty dużo mam. Dodatkowo dla Aniuty konczę banerek Ale jak CI się nie spieszy na teraz to podeslij. zobaczymy Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Ładnie proszę o pomoc w sprawie zdjęć 08.12.09, 13:11 to wyślę ci na gazetowego. Może ktoś inny będzie mógł szybciej, a jak nie to poczekam na ciebie Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
marysienka44 Re: asiowa 08.12.09, 13:23 ja moge, oczywiście. Co prawda koło 17.30 ale mogę bez problemu. Mogę wyciąć tło, mogę też pięknie porobić Tobie takie jak kartki świąteczne lub w ramkę, wszystko co byś chciała. Moge zrobić Tobie kilka projektów i sobie wybierzesz. Rok temu koleżanka robiła podziękowanie do szpitala w którym był jej synek i właśnie im takie cudo robiłam. Wydrukowali, w ramkę i na oddział. Był tez napis. Ponoć wszyscy się zachwycali. A zdjęcie wisi. Podaj datę ur.młodej i imiona to moge fajnie fotki opisać. Mogę wszystko co chcesz Innym magielką tez mogę Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: asiowa 08.12.09, 13:25 marysieńka - ale ty tak za darmo, czy mam ci za to zapłacić. Bo jak ty tak wszystko możesz to może ty drogo bierzesz, co? Odpowiedz Link
dlania Marysiu! 08.12.09, 13:26 A ty co, norme dobrych uczynków na cały przyszły rok z góry chcesz wyrobić? Ja cheba skorzystam, jako żem biedna aktualnie, dostana dziadki po zdjęciu w ramce i po aniołku z masy. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Marysiu! 08.12.09, 13:27 no bo ja takie mam zdjęcie: samw widzicie, że kołdry skotłowane trzeba usunąć i jakieś "niebiańskie" tło wrzucić. Odpowiedz Link
marysienka44 Re: Marysiu! 08.12.09, 13:48 zdjęcie piekne! mała cudowna !!! I teraz proszę mnie nie wkurwiać co ! I się o cenę pytać, po co? ja chcę to zrobić tak sama od siebie, za nic. Czy wszystko musi być na coś przeliczane? Umiem, lubię się tak bawić, i cieszę się bardzo jak komuś coś zrobię i on się z tego cieszy. Więc asiowa, ja Cię proszę, mi tu z takimi tekstami nie wyskakuj, co babo? Zrobię kilka tylko wyślij mi fotki na maila, moze być gazetowy. Najlepiej jak będą w dużej rozdzielczości, ale jak nie masz to też problemu nie będzie. Ja czekam. Dlania- jak chcesz to też dawaj, ja zrobię i dla Ciebie,no problemo. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Marysiu! 08.12.09, 13:50 no to ja ci wysyłam te 3 zdjęcia na gazetowego. Najbardzij zależy mi na tym, które tu wkleiłam. Dzięki maryśka. Niech ci pan bóg w dzieciach wynagrodzi, albo w czym tam chcesz Odpowiedz Link
karra-mia Re: Marysiu! 08.12.09, 13:51 maryśka jak sobie wkońcu kupię kartę do mikołajkowego aparatu i porobię normalne fotki, to mogę się do ciebie zglosić również? Jak ty tak z dobrego serca, to ja lubię wspierać dobre dusze Odpowiedz Link
marysienka44 Re: Marysiu! 08.12.09, 14:01 pewnie że możesz, jak mam czas to nie widzę problemu, zresztą ja uwielbiam takie cuda na kiju Odpowiedz Link
marysienka44 Re: sisterofnight79 08.12.09, 14:07 hihi mi samej się bardzo podoba mój pomysł Odpowiedz Link
marysienka44 Re: asiowa 08.12.09, 14:21 fotki dosżły, dalam ci tam zapytanie. A i mi dopisz imię Twojej gwiazdy i date urodzenia ok? ja dam Ci kilka wersji, z napisami i bez i sama coś wybierzesz. Odpowiedz Link
pola.cocci Re: Ładnie proszę o pomoc w sprawie zdjęć 08.12.09, 14:40 Zdjecie super, a czy efekt "wymazywania balaganu" bedzie mozna zobaczyc? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Ładnie proszę o pomoc w sprawie zdjęć 08.12.09, 14:45 pewnie, że pokażę Odpowiedz Link
figrut Re: Ładnie proszę o pomoc w sprawie zdjęć 08.12.09, 15:25 fotoforum.gazeta.pl/photo/5/gg/hj/swog/2kGRJUOHj0aptMaazX.jpg" border="0" alt="fotoforum.gazeta.pl/photo/5/gg/hj/swog/2kGRJUOHj0aptMaazX.jpg"> Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Ładnie proszę o pomoc w sprawie zdjęć 08.12.09, 15:27 coś nie wchodzi, ale sobie znalazłam w twojej galerii. Fajne, dziękuję. Zaraz je sobie "ukradnę" na kompa Odpowiedz Link
figrut Re: Ładnie proszę o pomoc w sprawie zdjęć 08.12.09, 15:27 Nie chce mi się wkleić Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Ładnie proszę o pomoc w sprawie zdjęć 08.12.09, 15:30 piękne - dzięki. Jeszcze jak marysieńka mi zrobi to całą kolekcję zdjęć mogę mieć. Aż mi się gęba uśmiecha. A tak wowóle to jaki ja program potrzebuję mieć, żeby sobie samodzielnie tła robić? Odpowiedz Link
marysienka44 Re: Ładnie proszę o pomoc w sprawie zdjęć 08.12.09, 15:33 figrut zrobiła tylko jakość jest mizerna, i jakbyś wywołała to wyjdzie takie rozmazane. Ale to wina tego że tu jest wklejone w małej rozdzielczości, i dlatego. Ja mam troszkę inne wizje, więc będziesz mieć duży wybór. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Ładnie proszę o pomoc w sprawie zdjęć 08.12.09, 15:39 maryśka - jak chcesz to ja ci wyślę takie niezmniejszone zdjęcia to może będą lepsze co? Odpowiedz Link
figrut Re: Ładnie proszę o pomoc w sprawie zdjęć 08.12.09, 15:33 To nie jest porządnie zrobione zdjęcie. Na porządne zrobienie potrzeba choćby z pół godziny, ale ja z grypą i w odwilży gorączkowej przed apogeum, to się trochę spieszę. Ja używam gimpa. Jak dla mnie, to gimp najlepszy, choć znam tylko garstkę jego możliwości, a ma ich naprawdę wiele. Odpowiedz Link
marysienka44 Re: asiowa 08.12.09, 15:49 jak masz w lepszej rozdzielczości niż te co już mi wysłałas, to wyślij drugi raz. Im większe tym lepiej, dla mnie Odpowiedz Link
d_dora mogę też? 08.12.09, 16:27 czy ja mogłabym też coś podesłać? tylko ja mam większość zdjęć na telefonie i musiałabym zgrać na kompa ale chętnie miałabym kilka takich fajnych zdjęć. szkoda że ja tak nie umiem.. Odpowiedz Link