doral2 16.12.09, 13:04 zejdźcie z niej w końcu, oddychać nie ma czym. wyjaśniła, z Ex się dogadała, starczy już tego duszenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 13:06 Ament . A może one chcą coby Hell szaty pokutne ubrała i publicznie się samobiczowała czy cuś? Odpowiedz Link
attiya Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 13:52 moze niektórzy tak lubią Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 13:07 uuuuu zaraz dostaniesz zjebki za to ze wolnosc slowa chcesz ukrucic. jak tedy co to aska za tabaka sie wstawila. fe. nieladnie za apelem sie podpsiuje Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 13:08 jestem za, a nawet zaza Odpowiedz Link
mandziola Re: Do... 16.12.09, 13:09 Jak się emocję wypalą to sprawa sama przycichnie.. Po co interweniować? Za Olą maj się nie wstawiałaś Przecież tu panuje demokracja tak? A jak zazdrościsz Hel popularności to zrób coś nieodpowiedzialnego. Zaręczam, że będziesz miała 3 razy tyle wpisów i 3 razy tyle osób będzie się nad Tobą pastwić.) Odpowiedz Link
doral2 Re: Do... 16.12.09, 13:14 Mandzi, ja coś słabo kojarzę wacik Olamaj. chyba do niego nie zaglądałam, czy cuś... Odpowiedz Link
margotka28 Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 13:13 toć to pierwszy skandal w historii magla z udziałem popularnej maglownicy. Pastwienie rzecz konieczna Odpowiedz Link
mariolka55 Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 13:21 pewnie ze starczy tylko po co zatem następny watek założyłaś nie trzeba było w tamtym dopisać? Odpowiedz Link
doral2 Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 13:50 mariolka55 napisała: > pewnie ze starczy > tylko po co zatem następny watek założyłaś > nie trzeba było w tamtym dopisać?.." dopisałam się w tamtym. kurna, ale czytacie Odpowiedz Link
nutka07 Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 13:45 Doral chcesz podgrzewac atmosfere nowym wacikiem Ja dopiero pile ostrze... Odpowiedz Link
cudko1 Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 13:46 no co Ty doral chcesz odebrać taka okazję do popastwiebnia się??? żartujeszs!! o ile w 100% rozumiem EX i że w końcu wybuchnęła, to oczekiwanie od hell że będzie tłumaczyć się innym magielkom (a nie samej zainteresowanej co jak wiemy uczyniła - dogadały się baby tak czy inaczej i TO NIE NASZA SPRAWA jak się dogadały ) dlaczego tak postapiła, i że one maja prawo wiedzieć doprowadziła mnie do łez ze śmiechu, to takie troche bezczelne bo co hell potzrebuje równiez ich rozgrzeszenia?? echhh ludzie Odpowiedz Link
mandziola Re: Ee tam.. 16.12.09, 13:50 Mnie tam jej tłumaczenie lotto. A i tak smrodek zostanie na długo. Ale mierzi mnie to, że jej tak łatwo wybaczyć, a tej od hoola hoop juz nie bardzo?? A może jej wodę zakręcili i nie miała jak kółka umyć?). Tamta przynajmniej przedmiot wysłała. No. To skoro Doral rozpoczęła watek jatkowy.. to proszę.. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Ee tam.. 16.12.09, 13:57 no i tu się z panią zgodzę świnstwo to świństwo i nieważne pod jaką postacią; miła i lubianą, czy wredną i brzydką. I to nie wina magielek, że jedna doprowadziła do takiej sytuacji, do tego, że musiał powstać taki wątek. A skoro powstał, znaczy się do wiadomości wszystkich i wszyscy mogą się w nim wypowiadać, krytykowac bądź wielbić. Jednym się podobają tłumaczenia winowajczyni, innej nie - bo trochę głupie i szczeniackie są. Sprawa sama ucichnie, ale nie róbcie z hellki biednej dziewczynki, kótra trzeba chronić od zła tego świata no. Sama się potrafi bronić, jak trzeba... Odpowiedz Link
cudko1 Re: Ee tam.. 16.12.09, 14:00 karra ja broń boże nikogo nie bronię, odniosłam się jedynie do niezrozumiałych dla mnie oczekiwań niektórych forumowiczek odnośnie tłumaczenia się przez hell, że mianowicie ona ma się im wytłumaczyć!!! no sory to tylko i wyłącznie ex ma prawio oczekiwac tłumaczeń i przeprosin i nikt absolutnie więcej dla mnie to jest hmmmm szukanie kolejnej podstawy do doje.... i tyle Odpowiedz Link
cudko1 Re: Ee tam.. 16.12.09, 13:57 mandziola ale to jest całkkowicie zrozumiałe i ludzkie i nie ma w tym nic dziwnego, łatwiej wybacza się bliskim, matka to samo łatwiej wybaczy dziecku niż nie wiem sąsiadce, kolega najlepszemu kumplowi niż nieznajomemu normalne i nie ma co się temu dziwić Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Ee tam.. 16.12.09, 14:01 mandziola napisała: >. Ale mierzi > mnie to, że jej tak łatwo wybaczyć, a tej od hoola hoop juz nie bardzo?? mandziola - przenieśm więc sprawę do życia realnego. Chyba inaczej potraktowałabyś w takiej sytuacji koleżankę - osobę którą znasz, a inaczej obcą osobę. Helka na forum jest znana, a ta olamaj nie (przynajmniej ja wogóle jej nie kojarzę). Helka postąpiła źle i wszystkie to wiemy. I już. Odpowiedz Link
karra-mia Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 13:51 poobiera mi któras mandarynki, bo mam k=okrutnego smaka na nie, a już mnie palce bolą Odpowiedz Link
doral2 Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 13:54 karra-mia napisała: > poobiera mi któras mandarynki, bo mam k=okrutnego smaka na nie, a > już mnie palce bolą.." a ile mandarynek będę mogła zjeść?? Odpowiedz Link
karra-mia Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 13:57 mam 1.5 kg, z połówkę mogę ci odstapić Odpowiedz Link
margotka28 Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 14:00 połówkę mandarynki czy połówkę 1,5 kg? W tym drugim przypadku się zgłaszam na ochotnika. Chętnie spożyję pyszną mandarynkę Odpowiedz Link
agusia79-dwa karra przyślij je do mnie 16.12.09, 13:56 uwielbiam obierać cytrusy. Jeść nie muszę Odpowiedz Link
mandziola Re: Ja się zgłaszam.. 16.12.09, 13:57 Mogę... moja cieta ripostą pociachać.. A co... Odpowiedz Link
bernimy Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 14:00 Zaapelowałam już w tamtym wątku. Nadal popieram odpuszczenie Odpowiedz Link
ez-aw Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 14:29 Nie bądźmy bardziej święte, od Papieża. Exo słusznie zrobiła zakładając wątek, Hell zrobiła błąd i to duży. Wytłumaczyła się, więc czego jeszcze chcecie? Exo, najbardziej zainteresowana jest zadowolona z efektów i zaakceptowała wytłumaczenie. Więc czemu Wy nie możecie tego zaakceptować? Przecież nikt nie każe wam robić interesów z Hell. Teraz zaczyna się ocena, czy wytłumaczenie było prawdziwe itp. Przychodzi mi na myśl pewne powiedzenie, które ma tu ogromne zastosowanie: Nigdy się nie tłumacz. Twoim przyjaciołom jest to niepotrzebne, Twoi wrogowie i tak nie uwierzą. I tak jest w tym przypadku. Jestem za tym, by zostawić temat w spokoju. Odpowiedz Link
cudko1 Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 14:44 ez - aw dobrze prawi polać jej Odpowiedz Link
moonshana Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 14:48 piłowanie już dawno zakończone, a wątek o piłowaniu trwa ja tam zadowolona jestem: przy okazji dostałam zjebkę za palenie i zaproponowano mi korzystną wymianę . bobasek za kundla-strupielca Odpowiedz Link
marina0706 Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 18:25 nonono Moonshana Ty sie tam nie przyzwyczajaj bo moją wypasioną Dzidzie na sierściucha tylko na kilka dni zamieniam.na święta ma wrócic bo będzie za aniołka w szopce rodzinnej robic, poza wyglądem aniołka to nic jej z aniołkiem nie wiąże hłe hłe Odpowiedz Link
guderianka Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 20:40 kurna, wiedziałam że nie uda mi się załapać na początek akcji.Eh wy jedne.. Odpowiedz Link
ceres9 Re: długo tak Helkę będziecie piłować?? 16.12.09, 20:43 dlugo^_^ piłupiłupiłupiłupiłupiłupiłupiłupiłupiłupiłupiłu Odpowiedz Link