madame_zuzu 21.12.09, 13:19 Tak się konczą, (a wlasciwie zaczynaja dopiero) zabawy z kredkami To tylko część twórczosci naściennej mojego dziecka On sam wygląda równie ciekawie fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2095513,2,1,radosnatworczoscMichalka.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: Radosna twórczosc mojego Syna :D 21.12.09, 13:22 a to chyba pastele są, co? dziwisz się dziecku - mało kolorowy miał pokoić, to sobie musiał pokolorować Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Radosna twórczosc mojego Syna :D 21.12.09, 13:23 Normalnie Picasso Ci rośnie. Moja uwielbia pisać długopisami, ostatnio włożyła markera czarnego (nie wiem skąd go wzięła, nawet nie wiedziałam, ze posiadam taką rzecz) do buzi i pisała buzią, ale szkoda że po kafelkach, a nie po kartce. Ps: Oglądam na fotoforum twoje pierniczki, ślinka leciiiiii. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Radosna twórczosc mojego Syna :D 21.12.09, 13:28 zuzu ty się ciesz- moja na etapie malowania farbami Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Radosna twórczosc mojego Syna :D 21.12.09, 13:30 tak, to sa pastele suche. O takie prosiłam mame, bo latwo sie zmywaja ze scian i mebli Wczesniej mazał długopisami, ale kurde...pastele lepiej wygladaja... dalam mu zielona kredke i z radoscia patrzylam jak daje upust fantazji dodalam jeszce 2 kolory, co by bylo bardziej radosnie Zielona juz pogryzł i wypluł..reszte zgubił. teraz zajety jest scieraniem tego co namalował lapami i buzią. mam ufoka w domu a to kawalek sciany w przedpokoju.... drzwi od lazienki wygladaja podobnie Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Radosna twórczosc mojego Syna :D 21.12.09, 13:34 o żesz w mordkę jeża DObrze, że to nie ściana w saloonie Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Radosna twórczosc mojego Syna :D 21.12.09, 13:35 tyle, że pastele są o tyle kłopotliwe, że dzieć cały brudny będzie, tak samo rękawy, meble, kanapy itp, a tego już się tak fajnie nie ściera - dzieciaki rodzeństwa męża zrobiły mi niespodziankę pastelową (sama im, głupia, dałam)brudząc rękawy, łapska, kanapę i wykładzinę nic nie zeszlo. Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Radosna twórczosc mojego Syna :D 21.12.09, 13:39 sprawdzałam jak sie zmywa ze sciany- zmywa sie ladnie. z dziecka zmywa sie ladnie, z ubran nie wiem- sprawdeze..ma na sobie takie podomowe dresy co to nie szkoda ich, meble i tak wymieniamy po nowym roku wiec luz a poza tym umorusane dziecko to szczesliwe dziecko- przynajmniej moje Teraz wumalował sobie "tatuaz" na ręde długopisem A jak sie ze scian nie zmyje do konca ladnie, to sie pomaluje mąz maluje czesto ( tym sie zajmuje zawodowo), więc luuuuuuuuuzzzzzzzz... Odpowiedz Link
dragica Re: Radosna twórczosc mojego Syna :D 21.12.09, 13:49 Moja corka zas w ostatnim czasie fascynuje sie kolorowymi kosmetykami i akcesoriami kosmetycznymi-pedzluje sobie pedzlem do pudru twarz,romazuje krem po wlosach,dwa razy pomalowala sciane szminka koloru czerwonego...Kredki jak na razie zjada,choc ma do dyspozycji wytapetowana sciane w swoim kaciku. Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Radosna twórczosc mojego Syna :D 21.12.09, 13:52 Świetny dobór kolorów, bujna wyobraźnia - artysta wam rośnie jak nic Odpowiedz Link
ez-aw Re: Radosna twórczosc mojego Syna :D 21.12.09, 14:47 Rewelacja. Aż nabrałam chęci by z moim coś porysować/pomalować Odpowiedz Link
mathiola Re: Radosna twórczosc mojego Syna :D 21.12.09, 15:41 o, mam bardzo podobne tylko mniej kolorowe Odpowiedz Link
karra-mia Re: Radosna twórczosc mojego Syna :D 21.12.09, 20:51 zuzu cudowne mały artysta, no i masz rację, dzieci dzielą się na brudne i nieszczęsliwe twój zpewnością nalezy to tych brudnych Odpowiedz Link