ez-aw Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 14:38 Mogę pokazać moją. Od razu mówię, ze na zdjęciu nie jestem ja, tylko jest modelka. Moja figura jest gorsza Do kompletu jest szal dwustronny i torebka. Ja miałam odpięte ramiączka. Odpowiedz Link
olinka20 EZAW 01.01.10, 14:48 Wow piekna sukienka dokladnie w moim stylu, nooo może oprócz długosci Pieknie musialas wygladac. Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: EZAW 01.01.10, 14:52 olinka20 napisała: > Wow piekna sukienka dokladnie w moim stylu, Olinka jak dla Ciebie, to ja proponuję ... białą koniecznie z bukietem róż w łapie i jakimś przystojniachą przy boku Odpowiedz Link
olinka20 Re: EZAW 01.01.10, 14:57 EEEE tam ja to patologia jestem, przystojniache mam przy boku i wystarczy Odpowiedz Link
ez-aw Olinka 01.01.10, 15:05 Sukienka była kupowana przez internet, szyta na miarę. Mogą Ci uszyć krótszą, to ty dajesz wymiar. Jeśli chcesz, to na priv dam Ci namiary na tą pracownię. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Olinka 01.01.10, 15:09 Mozesz przesłać, podobno jakies wesele mi sie szykuje w tym roku Wiec bedzie jak znalazł. Na gazetowego poprosze. I dziekuje z góry. Odpowiedz Link
bernimy Re: Olinka 01.01.10, 19:41 A ja do tej pory myślałam, że panna młoda wie pierwsza a Ty piszesz "podobno" A tak serio to ja nie wiedziałam, że Olinka jeszcze nie ten teges Odpowiedz Link
olinka20 Kochana Bern! 01.01.10, 19:50 A kto mówił, ze mi sie szykuje wlasne osobiste wesele? Oj nie, za stara jestem żeby do ołtarza biec A w bieli mi nieladnie bom wampirzo blada. Odpowiedz Link
bernimy Re: Kochana Bern! 01.01.10, 19:59 Przy takich obecnych magicznych cudach wiankach makijażowych, to nie bredź o bladości, pliss. A wiesz, ze są piękne suknie ecru? Ja o takim marzyłam ale kurnia głupia byłam i uległam namowom! Odpowiedz Link
ez-aw Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 14:39 Beata - a gdzie jest pokazana Twoja kreacja?? Od innych chcesz, a sama nie dajesz? Odpowiedz Link
beata985 Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 14:53 no już już obrabiam dopiero Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 14:46 Ja to ta środkowa do kompletu miś i kapcie Odpowiedz Link
arallia Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 15:11 Nie mam fot. Ale dżinsy i tiszerta chyba potraficie sobie wyobrazić Odpowiedz Link
grave_digger Re: Grave 01.01.10, 16:35 e, nie mam faceta, nie mam po co. wracam do natury Odpowiedz Link
dzidaa Re: Grave 01.01.10, 16:43 ja mam, ale i tak robię to dla siebie, nie znosze jak mi cos na kudłach zostaje Odpowiedz Link
doral2 Re: Grave 01.01.10, 17:49 grave_digger napisała: > e, nie mam faceta, nie mam po co. wracam do natury .." nie znasz dnia, ni godziny Odpowiedz Link
grave_digger Re: Grave 01.01.10, 19:37 "nie znasz dnia, ni godziny " obyś miała rację p.s. golę się golę częściej niż w związku z eks Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 17:15 Zapomniałaś napisać, że to TY a nie jakaś wyfotoszopowana lasencja Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 17:24 Foty kreacji mialy byc Kiedys sie tu pojawie z osobista fota ale chyba w innym stroju ( jak tylko sie dowiem gdzie grave kupila taka wystrzalowa kreacje hehe) Odpowiedz Link
annabetka Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 18:21 Doral ty to nawet chłopa na plecach do domu zaniesiesz Serio to Twój mąż? Mało go widać ale....hmmmm przystojniaczek ,chyba Odpowiedz Link
olinka20 Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 18:22 Doral wymiatasz Taka kreacja jest niezapomniana. Odpowiedz Link
doral2 Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 18:23 wiedziałam, że was skręci z zazdrości Odpowiedz Link
mearuless Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 18:40 fak. fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2104956 Odpowiedz Link
doral2 Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 18:46 niezły rozpierdas, prawie do samej szyi Odpowiedz Link
mearuless ah 01.01.10, 18:48 jeszcze buty, zebyscie nie myslaly ze ja tylko na 8 cm koturnach chodze fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2104996 -tylko rajstopy mialam bez stop. Odpowiedz Link
olinka20 Mea 01.01.10, 18:50 Figure masz piekna tylko kobieto! zrób cos z jakoscią tych zdjeć, bo serio mało co widać i nie mozemy podziwiać twojego nowego boskiego ciała Odpowiedz Link
mearuless Re: Mea 01.01.10, 18:59 juz tlumacze ja w swoim aparacie tz telefonie mam swietna jakosc ale zapomnialam kupic karte i teraz zostalam z kontem 0,00 i korzystam z nokii meza- ktora ma fatalne zdjecia:0 Odpowiedz Link
dlania Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 19:52 Mea, ty zamiast kolejnej szmatki z rekawkami o idiotycznej długości kupże sobie aparat fot. Odpowiedz Link
mearuless Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 20:02 och dlanka ty narzekaczu! aparat mam dobry [patrz resztz zdjeec] tylko bez kasy. a co do plaszcza- jako ze jestem posiadaczka 5 sztuk- jeden moze posiadac "gupie" rekawy ************************************************************** W życiu najczęstsze są dwie sytuacje: albo coś spieprzyłeś, albo ktoś kazał ci spieprzać... Odpowiedz Link
doral2 Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 20:07 Mea, ale stan konta ma się nijak do fotek. cykasz telefonem fotkę, podłączasz telefon kablem do kompa i zrzucasz na dysk, stan konta nie ma nic do tego. Odpowiedz Link
annabetka Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 20:12 doral2 napisała: > Mea, ale stan konta ma się nijak do fotek. > cykasz telefonem fotkę, podłączasz telefon kablem do kompa i zrzucasz na dysk, > stan konta nie ma nic do tego. No też jestem ciekawa co Mea tak z tym pustym kontem wyskakuje co chwila Odpowiedz Link
mearuless Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 20:13 hehehehe ja kabel zgubilam, foty wysylam mms na maila Odpowiedz Link
doral2 Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 20:15 kabel można kupić...taniej wyjdzie niż mmsy słać Odpowiedz Link
arallia Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 19:07 doral2 napisała: > proszę, moja kreacja na balu > przy okazji możecie sobie małżonka mojego szanownego obejrzeć > to ten facet, który mnie mocno obściskuje na parkiecie > > Obścikiwanie widoczne, małżonek mniej. Za to Ty śliczna kobitka jesteś Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 19:17 doral2 napisała: > proszę, moja kreacja na balu > przy okazji możecie sobie małżonka mojego szanownego obejrzeć > to ten facet, który mnie mocno obściskuje na parkiecie Dora - on się za tobą chowa, bo się petard boi, a ty już ... kosmate myśli, obściskiwanie itepe, itede Odpowiedz Link
doral2 Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 19:25 zuza, mój małżonek niewielu rzeczy się boi, a już na pewno nie petard co do obściskiwania - zauważ kto kogo obściskuje...ten kto obściskuje, ma kosmate myśli, a nie ten co obściskiwany jest Odpowiedz Link
dlania Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 19:49 Doral, czy twoja kreacja to z czytego jedwabiu czy z domieszką satyny? Bardzo mi sie podoba. Tez tak chce za rok. Odpowiedz Link
doral2 Re: a gdzie foty sylwestrowych kreacji??? 01.01.10, 19:54 dlania napisała: > Doral, czy twoja kreacja to z czytego jedwabiu czy z domieszką satyny?.." nie, no co ty? jaka domieszka?? jako burżuj w jedwabiach latam Odpowiedz Link