fajny.brunio1 08.01.10, 13:28 chciałabym coś takiego sobie kupić i "zastrzelić"męża,ale nie mam chyba odwaginie żebym jakaś pruderyjna była,wręcz przeciwnie ale takie cudeńka to tylko te,no superlaski noszą a ja...superlaską nie jestemi co myślicie??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:31 Jasne, że tak! Codziennie, niezależnie od tego czy mąż w domu czy nie . Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:32 stawiam na wygodę, a mojego męża takie cudeńka nie kręcą wiec jestem na nie. Odpowiedz Link
marysienka44 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:33 Super, bardzo mi się podoba, a mój maż by oszalał hehe. A gdzie to można kupić i za ile? Bardzo ładne, i wcale nie na super laski, a co te nie super laski to mają tylko w worach chodzić? Odpowiedz Link
mamavinca Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:33 Super, mezowi kopara opadnie! Ja dostalam taki bajer na wieczorze paninskim i zakladam od czasu do czasu Odpowiedz Link
joanna266 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:38 mam podobna koszulę nocna tzn z przezroczystej koronki ale na mojego meza i tak najbardziej działa całkowita golizna wiec bardziej ja dla siebie zakładam niz dla niego.jakos tak seksownie mnie nastraja.natomiast pas do ponczoch i ponczochy nosze dosc czesto choc z zimie to tylko w miejscach zamknietych np.na sylwestra ostatnio.tez mimo ze moze nie jest to wygodniejsze od rajtek jakos tak bardziej seksi sie czuje.no i mojego meza ponczochy kreca choc nie wiem czy raczej nie bardziej swiadomosc ze mam ja na sobie a on nie moze ich od razu poodpinac Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:49 joanna266 napisała: .tez mimo ze moze nie jest to wygodniejsze od rajtek dla mnie pończochy są ratunkiem na zimę, bo rajstop nie akceptuję Odpowiedz Link
perlowy_dzem Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:40 jak najbardziej, mi się bardzo podoba, też taki chce ja mężu kazałam kupić to: i jeszcze pare innych podoba mu się, teraz to już się dziad przyzwyczaił, ale za pierwszym razem, to po całym mieszkaniu zwiewałam Odpowiedz Link
olinka20 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:38 Mam gorset i pomimo ze nie jestem taaaaaką laską czasem noszę. Mój facet lubi ładna bieliznę, sam mi czasem kupuje, nie proszony. Oczywiście nie staniki bo po uswiadomieniu stwierdził, ze on za glupi jest na te rozmiary I powiem ci, ze właśnie taki gorset nienajlepsza sylwetke może super uformować. Kupuj i noś! Odpowiedz Link
kowalowa Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:40 ja takiego czegoś nie umiałabym ubrać...bo niby w co? no i sama też takich nie wkładam, bo nie mam Odpowiedz Link
margotka28 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:40 wygląda jakby było super niewygodne. Więc moje pytanie brzmi: a w jaki sposó mąż zaskakuje Ciebie ? Odpowiedz Link
fajny.brunio1 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:45 właśnie ostatnio w nijaki więc postanowiłam wziąć sprawy we własne ręce Odpowiedz Link
mathiola Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:42 Ale fajne. Każdy facet dostałby na taki widok małpiego rozumu Ale mi szkoda kasy.... Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:50 mathiola napisała: > Ale fajne. Każdy facet dostałby na taki widok małpiego rozumu > prawie każdy mój nie wykazał zainteresowania Odpowiedz Link
lolinka2 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:42 z przyjemnością jednakowoż mój rozmiar jest nieosiągalny.... to tylko na słonie robią albo na grube & płaskie (a takich w naturze brak...) Odpowiedz Link
exotique Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:47 tak i kazdego faceta to kreci- nie ma innej opcji. a jak mowi ze nie- to klamie uwazam ze mozna takie cudenka zakladac niezaleznie od figury- dla swojego faceta jest sie naj naj a takie opakowanie moze dodac troche pieprzu. Po porodzie nie nosilam, bo cycki zniknely, talia nie ta sama- teraz mam w odwloku- cialo sie zmienia a jednak pozadanie nawet wieksze. Odpowiedz Link
joanna266 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:51 mojego nie kreci naprawde.albo kreci srednio.czy jestem w długiej powłóczystej, bawełnianej czy w mega seksi koronce.zawsze jedno słysze" wyskakuj z fatałachów" gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał.. Odpowiedz Link
madameblanka Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:52 eeee tam kręci go ta laska w tym stroju a nie strój, ja tam zakładam jego aseksualną piżame a tak rano budze sie bez niej Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:55 madameblanka napisała: > ja tam zakładam jego > aseksualną piżame a tak rano budze sie bez niej > bardziej aseksualnej piżamy niż mój, Twój nie ma napewno mówię na nią piżama polarna (jest z polaru, ale przymaława, a spodnie przykrótkie) Odpowiedz Link
madameblanka Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:58 > bardziej aseksualnej piżamy niż mój, Twój nie ma napewno ooo tu bym polemizowała, nie znasz wyobraźni mojej teściowej /od niej dostał piżame/, hehe przebiłam cie co, tabaka? Odpowiedz Link
joanna266 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 14:05 mój spi w samych majtach .rózne bywaja to majty raz bokserki raz zwykłe majtasy ale kiedys zostałam rano zabita jak zobaczyłam mojego slubnego w gacich lateksowych z suwakiem z przodu.dostał,kiedys takie na imieniny od znajomych a ze z imprezy wrócił w alkoholowym otepeiniu włozył co mu w rece trafiło Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 14:15 joanna266 napisała: ale kiedys zostałam rano zabita jak zobaczyłam mojego > slubnego w gacich lateksowych z suwakiem z przodu.dostał,kiedys > takie na imieniny od znajomych a ze z imprezy wrócił w alkoholowym > otepeiniu włozył co mu w rece trafiło hahaahahhaaaaaa!!!!!!! padłam trupem!!!! Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 14:15 madameblanka napisała: > > bardziej aseksualnej piżamy niż mój, Twój nie ma napewno > > > ooo tu bym polemizowała, nie znasz wyobraźni mojej teściowej /od niej dostał > piżame/, hehe przebiłam cie co, tabaka? > lipka, kochana, lipka! moja teściowa kupiła tę piżamę dla młodszego o 5lat brata męża na rynku ostatecznie dostał ją mój mąż,UWAGA UWAGA!!! 6 lat temu i co? Odpowiedz Link
bernimy Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:54 Ex, uwierz, że nie kazdego faceta kręci bielizna! Są tacy, dla których liczy się co jest pod nią i jak szybko można ją zdjąć Ja bieliznę kupuję raczej dla siebie i swojego samopoczucia, a ta wygląda mi na mało wygodną. Ale od czasu do czasu, na te 2 minuty Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 13:56 ubieracie , ale mam białą z różowymi wstawkami. Odpowiedz Link
dzidaa Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 14:06 ja mam takie coś i takie ciało tez mam, bo to wogle to jestem Odpowiedz Link
joanna266 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 14:07 to jakos słabo mnie rusza twoje ciało) Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 14:16 a ja kurka znów tego ciała nie widzę nie wyświetla mi się fotka Odpowiedz Link
marina0706 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 14:40 Brunia kup se! kazda baba musi miec jakis fatałaszek! ja mam zestaw czarny - ostry i biały- niewinny eheheh. faceci wariują na bajery i przebieranki mówcie co chcecie heheh Odpowiedz Link
fajny.brunio1 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 14:34 że tak powiem "dziura w kroku"najlepsza Odpowiedz Link
marina0706 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 14:41 noooo, tragedia, strasznie mnie sie to nie spodobało Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 14:42 dzida tej babie wisi dupa miedzy nogami i nie ma laska sutków jakis laik fotoszopowy to robił sikam to taki off top mały Odpowiedz Link
jkk74 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 14:53 ten brak sutków też zauważyłam... 5 minut się gapiłam na foto i szukałam bo mi "czegoś" brakowało Odpowiedz Link
aniuta75 Oj bo ona ma... 08.01.10, 14:56 ten taki stanik silikonowy nooo. Przyjrzyjcie się dobrze . Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Oj bo ona ma... 08.01.10, 15:00 aniuta to nie stanik, tylko zle zrobione powiekszenie cyca w fotoszopie, a ten cien połyskliwy to byly kiedys suty Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Oj bo ona ma... 08.01.10, 15:14 w sumiee....tak sie przyglądam i moze masz racje/.. co nie zmienia faktu ze fotoszop tragiczny Odpowiedz Link
beata985 Re: Oj bo ona ma... 08.01.10, 17:35 madame_zuzu napisała: > aniuta to nie stanik, tylko zle zrobione powiekszenie cyca w > fotoszopie, a ten cien połyskliwy to byly kiedys suty ja tam widzę stanik silikonowy ale może ja sioę nie znam na fotoszopie?? Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: Oj bo ona ma... 08.01.10, 17:40 kombinezon z dziurą w kroku jest poza moją estetyką - wg mnie obleśny i juz mało seksowny a kiczowaty. Ale masz racje to stanik silikonowy który podnosi piersi i powieksza je- Mam taki sam kupowałm na slub bo miałam przezroczystu gorset z tyłu wiązanuy i nie mogłam miec stanika. Musiał byc taki stanik silikonowy przyklejany do piersi jak ma ta modelka Odpowiedz Link
doral2 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 16:29 mam 3 czy 4 egzemplarze, nie wiem dokładnie ile, bo nienawidzę je zakładać, a małżonek mię tymi fatałachami uszczęśliwia co jakiś czas. te cholerne, gryzące koronki doprowadzają mnie do ciężkiej kurwicy Odpowiedz Link
arallia Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 14:35 Tak, przeważnie w torebkę foliową i do kartonika Nie noszę takich rzeczy, nawet na chwilę, bo mi po prostu niewygodnie. I gdzieś mam zachwyty faceta Odpowiedz Link
elske Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 16:32 A ja lubie sexowna bielizne, ponczochy. Odpowiedz Link
beata985 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 17:41 że tak powiem-gorset z pierwszego zdjęcia mi się podoba oprócz paska do pończoch-nie znoszę ich kilka mam takich fikusnych ubranek, ostatnio tez zostałam obdarowana ale ja nie lubię się w nie ubierać a pozatym nie są one do codziennego użytku/noszenia tylko na randki wieczorne a jak a jak ma sie dzieci które chodzą spać po 22 a po 23 jeszcze wyłaża z łóżek to mi się odechciewa wszystkiego łącznie z seksem rozbierz się, ubierz po to żeby znowu się rozebrać.....iiiitam i tak wisi sobie ta bielizna a i nie nawidzę tych skąpych stringów-ostatnio powiedziałam, że to nadaje się jako przepaska na oko-jak u pirata Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 19:27 Brunio , mój małż jak przedchwilą zobaczył tę pierwszą fotkę, to mi kazał napisać, że on myślał, że my na tym maglu to tylko o praniu rozmawiamy Ale ja my taaaakie tematy poruszamy , to ja mogę siedzieć do woli i jeszcze powiedział, że mogłabym miec taki strój do zmywania naczyń albo mycia podłogi. Póki co jedyne co lubię nosić to : Co prawda zdjęcie przedoptopowe ale ... Odpowiedz Link
olinka20 Zuzanka 08.01.10, 19:36 Ja widziałam, ze z Ciebie lachon, ale że nawet w ciazy lachonem byłas? Foch, normalnie foch Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Zuzanka 08.01.10, 21:20 Nie stanisław za duży tylko cycki za małe Dopiero teraz mam tam co włożyć Odpowiedz Link
frida-marzec08 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 20:49 ubieramy,zakładamy, nosimy i wciąż kupujemy nowe... że ja laska to bym nie powiedziała Odpowiedz Link
truscaveczka Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 21:30 Nie ubieracie, bo bombki, lampki i łańcuchy kiepsko się trzymają Odpowiedz Link
semida Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 21:36 Czasami mi mąż takie "coś"kupuje.Ostatni kwiatek przyszedł wczoraj. Odpowiedz Link
zia86 Re: ubieracie takie coś? 08.01.10, 22:15 Ja ubieram(nawet normalnie pod ubranie) różne gorsety, czasem witam narzeczonego w takim stroju jak skądś wraca. Ale niestety takiego jak na zdjęciu ubrać nie mogę, bo prawie nie mam biustu. Jak sobie w końcu zrobię operacje, to na pewno będę różne takie rzeczy ubierać. Odpowiedz Link