setia 09.01.10, 18:23 od lat używam L'Eau Par Kenzo, ale juz mi się znudził ten zapach, marzy mi się teraz jakis cięższy zapach, kobiecy, seksowny... możecie coś polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: perfumy 09.01.10, 19:45 escada magnetism- przepiekny, mam i uzywam-obłedny zapach... ale nie na codzien.. Odpowiedz Link
bswm Re: perfumy 09.01.10, 22:08 Nie jestem w stanie znieść ciężkich zapachów ani na sobie ani na kimś innym, od razu robi mi się duszno i niedobrze... nie wiem dlaczego... Używam dość lekkich zapachów - i zimą i latem - In love again YSL, Romance - Ralf Laurent, DKNY... Odpowiedz Link
lolinka2 Re: perfumy 09.01.10, 22:19 moje typy bez względu na ciężkość: Hypnose Senses by Lancome Amor Amor by Cacharel Amor Amor Tentation by Cacharel J'adore by Dior Sensuous by Estee Lauder Odpowiedz Link
sebaga Re: perfumy 09.01.10, 22:53 hmm, większosc tych któe wymienily dziewczyny to dla mnie średnio cięzkie. Kenzo np..cięzkie??? ja uwielbiam cięzkie, takie drzewiaste, ziemiste zapachy. Popróbuje te: poison Diora, obssesion Kleina, Crystal Noir Versace. Super jest tez Alien i Angel Muglera Odpowiedz Link
setia Re: perfumy 10.01.10, 11:06 uff, strasznie trudny wybór mnie czeka.. zacznę od wąchania Kleina (euphoria, obsession). Odpowiedz Link
tomelanka Re: perfumy 10.01.10, 11:26 ja też polecam euphorie Calvina Kleina, są bardzo wydajne, 100 ml mam od zeszlej gwiazdki i zuzylam polowe, a psikam się prawie codziennie to jest obledny zapach, bardzo elegancki Odpowiedz Link
tedesca1 Re: perfumy 11.01.10, 08:06 Daj nam znać jakie perfumy wybierzesz, ciekawa jestem biorąc pod uwagę tyle propozycji Odpowiedz Link
joanna266 Re: perfumy 11.01.10, 09:12 uwielbiam jadore diora ale ilez lat mozna uzywac tych samych perfum:- )więc tak od półtora roku testuje inne i tak np.ange ou demon givenchy mocny,cięzki ale bardzo fajowy zwłaszcza ze długo sie trzyma i zmienia nute zapachowa.angel(rózowy) muglera piekny ale tez ostry i zdecydowany.ostatnio zakupiłam perfumy z avonu reese whiterspoon piekny ,delikatny zapach i naprawde długo sie trzymaja.te trzy moge polecic zdecydowanie.ale na 100% musisz isc do takiej np.sephory psiukac na nadgarstek,pochodzic z z zapachem i dopiero wybrac. Odpowiedz Link
lolinka2 Re: perfumy 11.01.10, 09:17 o widzisz, ja zapomniałam i istnieniu ange ou demon Odpowiedz Link
lady.godivia Re: perfumy 13.01.10, 21:09 natchniona tym wątkiem chodziłam wąchałam, niektóre paskudne - to te co na mnie nijak nie chiały pieknie pachnieć inne mniej paskudne ale zdecydowanie wygrała Channel Allure. Kupie sobie i już. Żebym miała tydzień pościć Odpowiedz Link
aguacate Re: perfumy 13.01.10, 22:42 Z ciezkich kategoria heavy weight: Pure Poison. A z kategorii ciezszych, ale niezabardzo: Allure Channela - kooooochammm. Odpowiedz Link
gorgolka Re: perfumy 14.01.10, 08:41 DIOR POISON sama bym sobie za chiny nie kupiła bo na pierwszy i drugi niuch był blee, ciężki. ale dostałam kiedyś od taty pod choinkę i głupio się pozbywać. Zaczęłam używać i się zakochałam, super robi się po ok 2-3 godzinach, bardziej na wieczory bo na dzień był dla mnie przyzwyczajonej do lekkich za ciężki. Bardzo trwały, mam go już długo bo używam właśnie na specjalne wieczorowe okazje. na codzień 212 carolina herera i sensi armaniego - ale ja mam odchył na punkcie nuty waniliowej Odpowiedz Link