ez-aw 16.01.10, 10:43 Przed chwilą Ale mi dobrze Ktoś jeszcze mógł sobie dziś tak długo pospać ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolinka2 Re: Wstałam 16.01.10, 10:44 ja wstałam pół h temu właśnie piję herbatę - córka mi zrobiła kawy nie dała - sorry, mamo, mleka nie ma... Odpowiedz Link
doral2 Re: Wstałam 16.01.10, 10:55 ja wstałam o dziewiątej, przejechałam pół godziny na rowerku, zjadłam śniadanie, teraz kawę piję.. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Wstałam 16.01.10, 10:56 Ja kawę zrobiłam sama. Za to mąż ładnie się spisał opiekując się młodym w czasie gdy spałam Fajnie jest czasem sobie pospać dłużej Odpowiedz Link
grave_digger Re: Wstałam 16.01.10, 11:18 ale wam dobrze ja wstałam o 6:00 sama zrobiłam sobie kawę sama zrobiłam śniadanie dzieciom sama sprzątam chatę w między czasie sama zrobiłam sobie bułę do jedzenia tak, fajnie jest czasem sobie później. pytanie, kiedy to nastąpi. Odpowiedz Link
kowalowa Re: Wstałam 16.01.10, 12:48 wstałam o 9, dałam jeść młodemu..poszlam dalej się wylegiwać pod kołderką, co jakiś czas zerkając na dzieciarnię...wstałam w południe a teraz kawka, farmę ogarniam po nocy, i zaraz sprzątanie, bo do młodego goście dziś przychodzą; to miłego Odpowiedz Link