olinka20 20.01.10, 19:26 Gdybym miała zbędne 50 tysi. A Wam sie podoba? Ps. Doral wiem, ze licza sie tylko duze auta www.autokrata.pl/artykul/fiat-500-doda-edition-7834 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Przygarnełabym takiego :) 20.01.10, 19:29 łeee, 50 tysi na takiego kurdupelka to strata kasy. góra 20 tysiaków za cuś takiego można by dać... Odpowiedz Link
karra-mia Re: Przygarnełabym takiego :) 20.01.10, 19:30 może byc, taki gadżet, a ja od czasu do czasu lubię gadżety ale przygarnęłabym chętnie ten Odpowiedz Link
dorotamakota1 Re: Przygarnełabym takiego :) 20.01.10, 19:32 To jak na wielkość lecimy to ja takiego: Odpowiedz Link
olinka20 Re: Przygarnełabym takiego :) 20.01.10, 19:34 O maj gat! Okropności jak dla mnie Ale na szczescie każdy ma inny gust. Odpowiedz Link
olinka20 Dorota 20.01.10, 19:41 Heh , to nie na polskie drogi taki zawias Pierwsza dziura i po zderzaku. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Dorota 20.01.10, 19:45 e tam ja już jeżdżę takim niech twój pikuś się chowa Odpowiedz Link
kowalowa Re: Dorota 20.01.10, 21:22 ten to ulubiony mojego syna; nawet ma z nim zdjęcie.. tak, tak z tym dokładnie) Odpowiedz Link
dorotamakota1 Re: Dorota 20.01.10, 21:24 A mój ma identycznego monstera z hot wheelsa jaki grave zapodała. Jak zobaczył to się zajarał... ooooojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
grave_digger Re: Dorota 20.01.10, 21:28 grave digger rządzi. widziałam go na żywo na monster jam w chorzowie i stąd pomysł na nick Odpowiedz Link
dorotamakota1 Re: Przygarnełabym takiego :) 20.01.10, 21:48 To ja daję lepszy (bo z naczepą - wszystko się na wakacje zmieści: i wózek i rower i bagaże a nawet swoje łóżko można zabrać...) Odpowiedz Link
doral2 Re: Przygarnełabym takiego :) 20.01.10, 21:53 dorotamakota1 napisała: > To ja daję lepszy (bo z naczepą - wszystko się na wakacje zmieści: i wózek i > rower i bagaże a nawet swoje łóżko można zabrać...) > zajebisty!! dziesięć takich przygarnę!! Odpowiedz Link
bernimy Re: Przygarnełabym takiego :) 20.01.10, 21:51 Wszystko pięknie ale nie róż Fajny ale w granacie lub czerwieni Odpowiedz Link
dorotamakota1 Re: Przygarnełabym takiego :) 20.01.10, 22:06 Zgadzam się Dla mnie też do takich furek czerwony jest jakby stworzony Odpowiedz Link
mathiola Re: Przygarnełabym takiego :) 20.01.10, 23:25 kobiety.... o czym wy tu właściwie rozmawiacie??? Odpowiedz Link
joanna266 Re: Przygarnełabym takiego :) 21.01.10, 08:27 a mnie sie wogóle nie podobaja porszaki i inne podobne g.samochód ma byc duzy,wygodny taki zeby sporo jeszcze nad głowa było,podgrzewane i chłodzone co sie da ,kontrole trakcji i inne erdeesy koniecznie i fotele skórzane bo tylko takie przy dzieciach sie sprawdzaja.małe niskodupne samochody nie robia na mnie zadnego wrazenia nawet jesli byłyby ze złota Odpowiedz Link
romashka Re: Przygarnełabym takiego :) 21.01.10, 11:36 joanna266 napisała: > a mnie sie wogóle nie podobaja porszaki i inne podobne g. samochód > ma byc duzy,wygodny taki zeby sporo jeszcze nad głowa > było,podgrzewane i chłodzone co sie da ,kontrole trakcji i inne > erdeesy koniecznie i fotele skórzane bo tylko takie przy dzieciach > sie sprawdzaja.małe niskodupne samochody nie robia na mnie zadnego > wrazenia nawet jesli byłyby ze złota Co kto lubi Ale nie ma nic rozkoszniejszego niż czysta przyjemność prowadzenia prawdziwego roadstera... bez żadnych rdsów i statytatych bajerków, czysta przyjemność jazdy, gdy samochód staje się Twoją dodatkową kończyną (jakkolwiek by to zabrzmiało ) Odpowiedz Link