pina_colada88 21.01.10, 15:24 Czy możecie powiedzieć mi co ta dziewczyna ma w ręce/ Wiecie, to coś różowego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: Co to? 21.01.10, 15:30 -rózowe,puchate skrzypce różowy ,puchaty etui na telefon -rózowy,puchaty pokrowiec na apartat foto -rózowy,puchaty ....a po co ci to kurka wodna wiedziec???? - Odpowiedz Link
doral2 Re: Co to? 21.01.10, 15:34 a to ma jakieś znaczenie, co ta laska trzyma w ręku?? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Co to? 21.01.10, 15:42 rożowy pokrowiec na telefon. Co cię tak w tym zaintrygowało pina? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Co to? 21.01.10, 15:59 pina_colada88 napisała: > Dzięki. > Po prostu zainteresowało mnie to. Pina, nie chcę, żeby wyszło że się czepiam. Ale ty naprawdę nie masz się czym zainteresować? Bo ostatnio ciągle wyszukujesz jakieś "dziwne" blogi, foty na nk i inne zdjęcia. Weź znajdź sobie jakieś hobby, cokolwiek, ale odejdź od kompa. Sory jeśli to jakoś ostro zabrzmiało, ale trochę mi ciebie szkoda... Odpowiedz Link
mamavinca Re: Co to? 21.01.10, 16:07 A ja wiem juz Pina o co Ci kaman Bo Ty pewnie masz w domu rozne taki rozowe gadzety i myslals, ze dziewczyna w szkolnej toalecie tez uzywa takich rozowych "zabawek" Zgadlam ??? Odpowiedz Link
smallcloud Re: Co to? 21.01.10, 16:11 zle zle zle dziewczyny nie tak! Powinniscie napisac: O boze co za glupie dziewcze fotografuje sie w kiblu komorka! I strasznie te dziewuszysko wychudzone jest! anorektyczka pewnie i pusto ma we łbie pewnie ma. Ta dzisiejsza mlodziez, zeszla na psy no zenada czy zenua czy jak tam teraz sie mowi modnie... Zgadłam? Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Co to? 21.01.10, 16:16 Nie, nie zgadłaś. Po prostu byłam ciekawa co to jest. Nie dopatrzyłam się pokrowca na telefon, myślałam, że to coś innego. Zawsze znajdziecie pretekst, żeby się do mnie orzyczepić Ja tylko zadałam pytanie- i oczekiwałam odpowiedzi na nie. Dostałam i ok. P.s. Nawet nie skomentowałam tego zdjęcia, co znaczy że nie prosiłam o jego opinię. Odpowiedz Link
kama_msz Re: Co to? 21.01.10, 16:21 primo - lasce ze zdjęcia daleko do anoreksji i wcale nie jest wychudzona drugie primo - a może pinie się różowe spodobało, chciała kupić podobne ino nie wiedziała co to - a wy się czepiacie no (to nie jest ironia i się nie czepiam, żeby nie było). Odpowiedz Link
smallcloud Re: Co to? 21.01.10, 16:21 acha. Wiesz intuicja mi podpowiada ze wlasnei liczylas na to ze inni skomentuja to zdjecie. Ale co ja tam wiem.. Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Co to? 21.01.10, 16:29 Wiem, jak zareagujecie, jeśli wstawię fotkę i powiem: komentujcie. Czy tak trudno zrozumieć, że chciałam się dowiedzieć, co to jest? Kiedyś jak miałam praktyki pewna kobieta miała taki jakby nie wiem- futerał i brała go do łazienki. No i patrząc na to zdjęcie przypomniało mi się to A co do różowego to nie mam ni przeciwko- aby nie w nadmiarze. Odpowiedz Link
romashka Re: Co to? 21.01.10, 16:35 Wiecie co... Pina, nie obraź się, ale uważam, że te Twoje linki i foty są bez sensu... dlatego ich niekomentuję, bo mi się nie chce (a raczej nie chciało do tejpory). Natomiast uważam, że tysiąc razy bardziej bezsensowne jest czepianie się Ciebie. Dajcie Pinie spokój, plissss. Odpowiedz Link
exotique Re: Co to? 21.01.10, 17:13 A wezcie kurwa zejdzcie z piny. cokolwiek pina napisze zalinkuje zapyta wywoluje jakas ogromna chec dopierdolenia i dawania rad co powtarzaja sie w kazdym jej watku- wyjdz od kompa itp itd. bedzie chciala to wyjdzie. nie to nie. i chuj. pytanie co to jest- i juz zle. Co Ona- forumowy pies do bicia? Pina, powinnas chyba na kleczkach gdzies sie umiescic, sypac glowe popiolem iz smialas w ogole watek zalozyc a w temacie- nie mam pojecia co to jest, moze jakies futrzaste rozowe opakowanie do aparatu. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Co to? 21.01.10, 17:23 e tam pina oglądała demotywatory. też je codziennie oglądam Odpowiedz Link