annabetka 22.01.10, 15:23 Dla wszystkich spragnionych wiosny ,przesyłam odrobinę mojego ogródka Dopiero dzisiaj cholery zobaczyłam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 22.01.10, 15:30 A u mnie sypie non stop od wczoraj i jest -11. Buuuuu. Ślicznie masz. Zazdrość milion. Odpowiedz Link
totorotot Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 22.01.10, 15:37 OBY CIE POKRĘCIŁO!!!!!!!! Odpowiedz Link
mama_vinca Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 22.01.10, 15:46 Boski widok. A u mnie w ogrodzie zobaczylam wczoraj krokusa WIOSNA IDZIE!!!! Odpowiedz Link
grave_digger Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 22.01.10, 16:06 czyli, że wiosna idzie... gdzie mieszkasz? w polsce? Odpowiedz Link
pola.cocci Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 22.01.10, 16:08 ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze i ja sobie takie strzele na przyszly rok Odpowiedz Link
madameblanka Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 22.01.10, 16:12 cudowne! zrób zdjęcie kwiatom z małej odległości i ustaw jako tapete monitoraja tak se zrobiłam. Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 22.01.10, 16:33 łaaaaaaaaaaaaaaaaaa ana czyli ,ze u mnie tez musza byc,pójde do lasku i zajumam eh he h i se ususze tralala tylko zeby mnie nikt nie zbystrzył bo kare zapłace he he he Odpowiedz Link
najeeli Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 22.01.10, 17:00 oo jakie piękne, juz jako tło ustawiłam u mnie mioje cebulkowe to na pewno nie wyjrza bo sniegu z pól metra może za miesiąc Odpowiedz Link
alleo1 Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 22.01.10, 18:06 Ja też na razie tylko zazdrościć mogę. A na pocieszenie oglądam sobie ogródkowe fotki z ubiegłych lat Odpowiedz Link
marina0706 Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 22.01.10, 18:19 a ja Was zdołuje bo u mnie jest tak www.enion.pl/r/res/aktualnosci/zdjecia_awarie/IMG_1265.jpg i tak.... Tekst linka takie kwaitki u nas rosną Odpowiedz Link
agik82 Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 22.01.10, 19:02 zazdraszczam łokrutnie u mnie teraz -15 i śniegi po kolana, a ma być jeszcze gorzej Odpowiedz Link
beata985 Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 22.01.10, 20:56 u mnie to samo...a krokusów przebiśniegów czy przylaszczek ni huhu to co zapowiadają brrrrrrr to jakiś koszmar -30' gdzie Ty mieszkasz????autorko wątku??? Odpowiedz Link
annabetka Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 22.01.10, 21:27 Ja mieszkaju na Zielonej Wyspie W następnym miesiącu pokażę Wam krokusy i pierwiosnki i po nich żonkile))) Znam dobrze etap rozkwitu tych kwiatów tutaj Dlatego tak się ucieszyłam z tych przebiśniegów...to znak że "zaraz" pojawią się wyżej wymienione Odpowiedz Link
esofik Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 22.01.10, 22:58 somsiadka?! za dwa tygodnie możemy topić marzanne Odpowiedz Link
annabetka Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 22.01.10, 23:12 esofik napisała: > somsiadka?! > > za dwa tygodnie możemy topić marzanne > Esofik z przyjemnością!!!! ))) ja z County Carlow Odpowiedz Link
esofik Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 22.01.10, 23:24 to nie tak daleko ja z Dublina Odpowiedz Link
annabetka Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 22.01.10, 23:27 esofik napisała: > to nie tak daleko > ja z Dublina > Hehe to co? organizujemy "maglowe zagramaniczne pogaduchy przy guinnesie?"DDDD Odpowiedz Link
esofik Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 23.01.10, 00:07 O! to jest myśl niedługo patryk Odpowiedz Link
annabetka Re: Proszę bardzo! co dziś znalazłam:)) 23.01.10, 00:12 esofik napisała: > O! to jest myśl > niedługo patryk > No to organizujmy się Esofik bo ja po pięciu latach spadam stąd bezpowrotnir.....planuję we wrześniu ale myślę że się przeciągnie ciut Patryk w marcu ,nie? no to może jakoś się spikniemy jeszcze nigdy nie byłam na prawdziwej paradzie....u nas na wsi to traktory i kombajny w paradzie uczestnicząDDDD no ......w tamtym roku superman był na wozie strażackim i fakt...Młoda do dzisiaj wspomina Do sklikania Esofik. Odpowiedz Link
annabetka Re: PHI 22.01.10, 23:28 mathiola napisała: > U mnie hiacynty kwitną. W kuchni na parapecie Math padłam Odpowiedz Link
novembre Re: PHI 23.01.10, 16:02 U mnie brokuł, w kiełkownicy. Już parę dni tam kwitnie, trza go wreszcie zjeść. Odpowiedz Link