bernimy 25.01.10, 09:17 Nie będę pokazywała palcami (np. na Pulcino3 ) ale wydaje mi się, że ostatnio nikt się z nami nie witał i barku nie otwierał Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haja197222 Re: a czy NOWE zakładały ostatnio wątki powitalne 25.01.10, 09:21 Mnie się też żadna flaszka w oczy nie rzuciła Odpowiedz Link
joanna266 Re: a czy NOWE zakładały ostatnio wątki powitalne 25.01.10, 09:22 ja nie jestem nowa ale wódki i innych takich nie stawiałamnikt nawet nie zauwazył ha hahjest tylko taki mały problem i przyznam sie teraz szczerze ja nie lubie alkoholu i w realu prkatycznie go nie pije.znajomi juz nawet nie naciskaja.cos mi sie porobiło ze zadne procenty mi nie podchodza no moze likiery jakies ale ilez mozna tego wypic.tak wiec niniejszym szczerze i od serca moge postawic jedynie "cole" Odpowiedz Link
bernimy Joanna 25.01.10, 09:25 tak sobie wlazłaś i piszesz??? Naprawdę? Nieładnie! A co do wódki, pragnę podkreślić, że nie stawia się sobie tylko magielkom jako wkupne, więc kogo to, że Ty nie lubisz??? Masz stawiać i możesz pić ale skoro nie lubisz, możesz nam zostawić więcej Swoją drogą jak można nie lubić? Jakieś ostre przegięcie miałąś czy co? Ale nawet po czymś takim w końcu mija... Odpowiedz Link
pulcino3 Re: Joanna 25.01.10, 09:31 To ja przepraszam za swoje FO PA i że się tak rozgościłam bezczelnie to grzywę przygłaszczę , rękawem gebola wytrę i sie POWITAM !! ALLOHA! wszystkim flaszkę stawiam!!! Jak by chciał ktoś to i śledzie się by znalazły HA! Odpowiedz Link
tabakierka2 Pulcino 25.01.10, 09:35 tak łatwo nie ma, nie nie! CV wypełnij, niech Ci którach zaraz zapoda. Odpowiedz Link
bernimy Pulcino, no bardziej 25.01.10, 09:41 łopatologicznie Ci trzeba wytłumaczyć? Ty idziesz na głowna stronę magla, zakładasz wątek powitalny (tutuł dodolny) witasz magielki, piszesz co chcesz o sobie, stawiasz flaszkę i wypełniasz CV Odpowiedz Link
pulcino3 Re: Pulcino, no bardziej 25.01.10, 09:47 Bu, jak ja się już przywitałam to nie będę już inauguracyjnego wątku zakładać. Tak po za tym to ja płochliwa jestem i się wstydzę o sobie pisać. Odpowiedz Link
bernimy Re: Pulcino, no bardziej 25.01.10, 10:01 Mam założyć za Ciebie??? To będzie wstydliwszy wstyd A zrobię to, zobaczysz! I odpowiem za Ciebie w CV a tego bym na Twoim miejscu nie zaryzykowała bo ja mogę popuścić wodze fantazji! Odpowiedz Link
pulcino3 Re: Pulcino, no bardziej 25.01.10, 10:13 Ja zaufam ci i będę wiernie bronić twojego- mojego cv Odpowiedz Link
pulcino3 Re: Pulcino, no bardziej 25.01.10, 10:14 tylko mam jeden WISH - zrób mnie żebym miała wymiary 90-60-90 i blond pióra na głowie, chce byc SEXBOMBA Odpowiedz Link
bernimy Re: Pulcino, no bardziej 26.01.10, 08:22 Przekora z Ciebie! A wymiarów Ci nie zafunduję, bo ja nie magik! Idź na siłownię i się wymodeluj pod czujnym okiem trenera Odpowiedz Link
joanna266 Re: Joanna 25.01.10, 09:31 rozszyfrowałas mniemiałam kilka przegiec i wódka i inne procenty mi nie podchodza i juz.swietnie bawie sie i bez tego. napewno niegorzej niz innimąz moj za to nadrabia za mnie wiec spoko...a pozatym wyznałam wine jak na spowiedzi a ty mnie obuchem w łeb?to jest dopiero nieładnie Odpowiedz Link
bernimy Re: Joanna 25.01.10, 09:39 Przepraszam, winna sie nie czuję bo ja nie ksiądz Oj dobrze dobrze, otrzyj łzy: i chlapnij sobie na zgodę Odpowiedz Link
joanna266 Re: Joanna 25.01.10, 09:41 bernimy ty złosliwcu jedenno ale cole se chlapne gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał.. Odpowiedz Link
tabakierka2 Joanno 25.01.10, 09:34 ale Tyś starą magielnicą jest - wtedy jeszcze nie było insytutcji CV i flaszki. Odpowiedz Link
joanna266 Re: Joanno 25.01.10, 09:37 no moze i racja.ale jak sie tak upominacie to jakos mi nieswojo Odpowiedz Link
ez-aw Re: Joanno 25.01.10, 09:42 joanna266 napisała: > no moze i racja.ale jak sie tak upominacie to jakos mi nieswojo Upominamy się, bo my stare pijaczki jesteśmy i nigdy nie przepuścimy okazji do picia To gdzie ta flaszka? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Joanno 25.01.10, 10:41 może te co nie stawiają flaszki za bardzo do serca wzieły sobie, żeby w takie mrozy alkoholu nie spożywać Odpowiedz Link
leoncja_uk Re: nowa 25.01.10, 11:46 nowa stawiała Olmecę. No chyba, że wypiliśta wszystko i chceta więcej Odpowiedz Link
lazy_lou Re: nowa 26.01.10, 06:56 ja bym chciala dolaczyc, mozna? prosze o instruktaz komu mam dygnac a komu w lape dac, zeby potem wstydu nie bylo Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: nowa 26.01.10, 07:32 lazy_lou napisała: > ja bym chciala dolaczyc, mozna? > > prosze o instruktaz komu mam dygnac a komu w lape dac, zeby potem > wstydu nie bylo > > 1) proszę założyć własny watek powitalny 2) wypełnić CV (zaraz pewnie jakaś podeśle) 3) postawić flaszkę i witaj! Odpowiedz Link
attiya Re: a czy NOWE zakładały ostatnio wątki powitalne 26.01.10, 08:52 z tego co pamiętam jak sobie tu wlazłam bez zaproszenia to też na krzywy ryj i nawet kawy nie postawiłam, o czym innym nie wspomnę... i jakoś tak zostało ale nikt się mnie nie czepia to tak sobie cichutko siedzę tu i od czasu do czasu coś napiszę Odpowiedz Link
bernimy Re: a czy NOWE zakładały ostatnio wątki powitalne 26.01.10, 09:00 i Ty nie boisz tak się przyznać??? Co z tą młodzieżą się teraz wyprawia <komplement> No chociaż tak po ludzku byś postapiła i w taki mróz coś na rozgrzewkę byś dała Odpowiedz Link