asiaiwona_1 26.01.10, 17:35 Przyznać się z którą rozmawiałam gdzieś z rok temu (a może i więcej) na czacie (za czasów maliny2) na temat koleżanki, której przedwcześnie wody odeszły... Bo chciałam się zapytać jak sprawa się zakończyła... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tedesca1 Re: dawne rozmowy na czacie 26.01.10, 17:48 to nie ja byłam, ale mnie wypływały wody w 34tc nie wiem czy Ci to coś pomoże? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dawne rozmowy na czacie 26.01.10, 17:49 mi już nic nie pomoże, bo mi w 22 tc odeszły. Chciałam po prostu wiedzieć, czy tamta ciąża szczęśliwie się zakończyła... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dawne rozmowy na czacie 26.01.10, 17:54 no czasami przypomina mi się coś strasznie starego Ale to na pewno nie ty babowa byłaś. To musiała być albo red, albo sem, albo już nie wiem kto... Odpowiedz Link
dlania Re: dawne rozmowy na czacie 26.01.10, 18:02 TEż sobie cus przypominam. Ale nie wiem, o kogo chodzi Odpowiedz Link
semida Re: dawne rozmowy na czacie 26.01.10, 18:12 Asiowa to na bank nie bylam ja bo mi musieli igłą przebijać żeby wody odeszły Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dawne rozmowy na czacie 26.01.10, 18:14 ale to była którejś z magielek koleżanka. A nie wtedy jeszcze magla nie było. Z ematki. Odpowiedz Link
semida Re: dawne rozmowy na czacie 26.01.10, 18:20 No to ja nie pamiętam.Albo byłam pijana w sztok albo to nie ja Odpowiedz Link
amoreska Re: dawne rozmowy na czacie 26.01.10, 18:40 Ja chyba wiem, ale nie jestem pewna.Odbierz @ gazetową. Odpowiedz Link
cielecinka Re: dawne rozmowy na czacie 26.01.10, 18:44 ze mną rozmawiałaś. Odeszły jej wody w 30 , a urodziła w 34 tygodniu. Młody był dość duży jak na wcześniaka bo ważył chyba z 2800g. Zresztą zostało mu to do dziś ma 10 mcy, waży chyba ponad 10kg i nosi ubranka na półtoraroczne dziecko. jest opóźniony ruchowo, ale nie bardzo , ma zespól obniżonego napięcia mięśniowego. Ogólnie git, ale jest rehabilitowany. Odpowiedz Link
dlania Re: dawne rozmowy na czacie 26.01.10, 20:39 O, cielę! To fajnie, że sie jej udało wyleżec jeszcze trochę. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dawne rozmowy na czacie 26.01.10, 21:00 ooo, faktycznie to ty... Rozumiem, że rehabilitacja pomoże i wszystko będzie ok? To fajnie że jej się udało Odpowiedz Link
dragica ASiaiwona-off topic poniekad 26.01.10, 18:48 Jesli wiesz i mozesz odpowiedziec-na forum Wczesniaki sledzilam watek katikacper i mialam nadzieje,ze maly wyjdzie z tego...jednak potem watek przeniosl sie na wczesniakowe zamkniete forum ...Czy Kacperek przezyl? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ASiaiwona-off topic poniekad 26.01.10, 20:21 dragica - na priv ci napiszę. Odpowiedz Link
agusia79-dwa asiowa to chyba wbrew zasadom 26.01.10, 21:18 forum zamkniętego- to poniekąd wyniesienie informacji Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: asiowa to chyba wbrew zasadom 26.01.10, 21:20 agusia na prv ci napiszę Odpowiedz Link
dragica Agusia 26.01.10, 22:54 Poniewaz przez fakt,iz ktos z forum Wczesniak posadzil kati_kacper o zmyslanie,watek zostal przeniesiony na forum ukryte.Moje zgloszenie,niestety,zostalo odrzucone,bo nie jestem aktywna na forum wczesniaki.Tak jak napislaam Asi-czesto myslale o tym malym chlopcu,zapytalam na otwartym,moze popwinnam na priv,wtedy bys nie oskarzyla ASi o wynoszenie ifno...Pytalam z czystymi intencjami. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Agusia 26.01.10, 23:13 dobra, daj spokój. Już się usunełam z tego zamkniętego forum vo i tak się tam nie udzielałam. Ale nie wiem czemu dalej mam dostęp... Odpowiedz Link