magiczna_marta 28.01.10, 15:18 Baby, jako ze dawno mnie nie bylo to napisalybyscie co ciekawego sie w tym czasie dzialo, jakies nowe dzieci w drodze? sluby, rozwody? (o Muminkowej wiem), jakies inne sprawy mnie ominely? pisac, pisac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Prosba o skrot 28.01.10, 21:28 magiczna, nie da się w skrócie bo dłuuugo Cię nie było. Dzieci nowych trochę przybędzie, rozwody chyba ze 2 były, ślubów nie było, jakichś interesujących troli też nie. Dopiero dzisiaj lidia się strolowała. ALe może dlatego, że jej maleństwo ciągle śpi i sexu jej brakuje. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Prosba o skrot 28.01.10, 21:30 lidii dziecko poszło spać poza tym nic bardziej ekscytującego się nie działo Odpowiedz Link
olinka20 Re: Prosba o skrot 28.01.10, 21:37 Mea wyliczyła, ze tylko kilka magielek nie jest w ciązy bo u nas teraz wirus ciażowy panuje Odpowiedz Link
dlania Mialam naskarżyc w poniedziałek, ale zapomniałam 28.01.10, 21:40 A ASiowa nie zrobiła strzeszczenia w ten weekend!!!!! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Mialam naskarżyc w poniedziałek, ale zapomnia 28.01.10, 21:44 ciiii dlanka. A ja już myślałam, że zapomniałyście. Poza tym nie było co streszczać, bo nudy były. Ate teraz jak walnę streszczenie to chyba tylko lidki wątki w nim będą Odpowiedz Link
olinka20 Re: Mialam naskarżyc w poniedziałek, ale zapomnia 28.01.10, 21:53 Asiowa wez... Prosze! Jakby mało Lidki było. Odpowiedz Link