Dodaj do ulubionych

czy wypada mi tu księdza włożyć między ten seks?

29.01.10, 18:25
Bo chciałam powiedzieć, że przyjmowałam dziś księdza po kolędzie. I przeżyłam
baaardzo miłe rozczarowanie. Po pierwsze ksiądz przesympatyczny. Po drugie:
jak się dowiedział, że mamy kredyt, nie chciał ode mnie kasy smile Rzadko się
zdarza, prawda?
No i po trzecie ja pierdzielę, jaki przystojny fajny chłop, aż żal, że w
sukience.... tfu, sutannie wink
Obserwuj wątek
    • dlania Re: czy wypada mi tu księdza włożyć między ten se 29.01.10, 18:29
      Math, a miałas obrus biały, świece, Biblie i te inne akcesoria?
      • mathiola Re: czy wypada mi tu księdza włożyć między ten se 29.01.10, 18:31
        Biblię?? A to trzeba?
        Obrus biały miałam, bo mi mama dała. I kropidło miałam, bo mi mama kupiła wink I
        świeczki miałam, bo mi siostra pożyczyła świeczników, a mama świeczek smile Bardzo
        się starała, żebym kichy nie odwaliła, jakaś zestresowana była w tym temacie smile
        • przeciwcialo Re: czy wypada mi tu księdza włożyć między ten se 29.01.10, 18:35
          Nie masz jak rodzina wink
        • karra-mia Re: czy wypada mi tu księdza włożyć między ten se 29.01.10, 20:28
          ale co wy macie z tym kropidłem? Juz któryś raz o tym czytam i o
          wodzie święconej, a u mnie to ino krzyż, świece i tyle. Kropidło i
          wodę ksiądz ma swoje.
    • przeciwcialo Re: czy wypada mi tu księdza włożyć między ten se 29.01.10, 18:30
      Był tu kiedys klaendarz z przystojniakami w sutannach.
      Nasz Szeryf jak mawia mąz to fajny gośc, sensowny, treściwy. No i
      nie w moim typie smile
      • mme_marsupilami Re: czy wypada mi tu księdza włożyć między ten se 29.01.10, 18:34
        No i watek schodzi na najmodniejszy dzis temat ;D Nie bylo jeszcze tylko watku o fantazjach erotycznych z duchownymi big_grin
        • przeciwcialo Re: czy wypada mi tu księdza włożyć między ten se 29.01.10, 18:35
          Ksiądz jest łysawym blondynem a ja wole brunetów.
          • mathiola Re: czy wypada mi tu księdza włożyć między ten se 29.01.10, 18:38
            O! To ten by się nadał smile
          • mme_marsupilami Re: czy wypada mi tu księdza włożyć między ten se 29.01.10, 18:42
            No to moj katecheta z liceum by sie nadal (brunet, tyle ze niezbyt wysoki big_grin , za to podrywacz)
            • przeciwcialo Re: czy wypada mi tu księdza włożyć między ten se 29.01.10, 18:52
              Ja juz bruneta na stanie posiadam. To taka luźna uwaga była nie zeby
              mnie sutanny kręciły wink
        • lidia341 Re: czy wypada mi tu księdza włożyć między ten se 29.01.10, 18:46
          Jejeje...jeszcze w czasach liceum, jeździłam na Oazy. I tam był kleryk, który
          był cholernie fajny i przystojny.Mam gdzieś zdjęcie, ale cóż moge tylko
          popatrzec na niego od czasu do czasu.smile
    • nutka07 Re: czy wypada mi tu księdza włożyć między ten se 29.01.10, 19:03
      Trzeba bylo zedrzec z niego sutanne, rzucic na obrus a powszystkim skropic
      kropidlem i dac na msze ;p
      • ez-aw Re: czy wypada mi tu księdza włożyć między ten se 29.01.10, 19:38
        No i zabrałaś mi temat wink

U mnie wizyta księdza była ogromnym zaskoczeniem, bo pojęcia nie miałam że to dziś. Więc zrobiłam głupią minę, zapytałam czy może wrócić, jak odwiedzi już innych sąsiadów na klatce smile Zgodził się bez problemu, a ja rzuciłam się do sprzątania zabawek młodego (reszta była posprzątana), oraz do szykowania wszystkiego (na szczęście wszystko w domu mam). Chyba mało ludzi go przyjęło, bo wrócił dość szybko. Ale zdążyłam.
        Jak dowiedział się, że ja nie pracuję - nie chciał pieniędzy. I nie przyjął, choć dawałam.
        Jestem w wielkim szoku. Pozytywnym oczywiście big_grin
      • mathiola Nutka :) 29.01.10, 22:15
        Bój się Boga ja z dziećmi byłam wink
    • slimakpokazrogi Re: czy wypada mi tu księdza włożyć między ten se 29.01.10, 19:44
      oj, czasami seks z księdzem się łączy... znam parę takich, którym
      się baaardzo łączył (no mi akurat wyjątkowo tym razem niesmile)
    • madameblanka Re: czy wypada mi tu księdza włożyć między ten se 29.01.10, 19:46
      hmmmm, czy wypada...a ładny chociaz?
    • wimperga no, rzeczywiście przystojny 29.01.10, 20:13
      nawet ja zwróciłam uwagę choć zwykle chodzę jak nieprzytomnatongue_out. U nas był
      wcześniej, tydzień temu.
      • wilma1970 Re: no, rzeczywiście przystojny 29.01.10, 20:33
        U nas ksiądz trafił w sam środek awantury - dziecku ukradziono buty zimowe w
        szkole (tzn. tak myślałam) obdzwaniałam akurat wszystkie matki z klasy (miałam
        nadzieję, że ktoś się pomylił) i myślami byłam przy sprawach doczesnych i
        widziałam ludzkość w bardzo niekorzystnym świetle (w sensie tego sukinsyna, co
        mi buty zajebał) a tu ksiądz.
        Odgarnęłam jak bądź stertę gazet i laptopów ze stołu, zrobiłam półmetrowy
        prześwit i nerwowo poprosiłam najstarszego, żeby poszukał wody święconej w
        szafce nad kuchenką, nadzieję, że tam woda jest miałam płonną. Dziecko
        przyniosło butelkę po syropie bez etykietki i zaczęło wlewać do naczynka -
        struchlałam, bo to mógł być syrop itself i byłaby wtopa jakby woda zaczęła się
        wylewać gęstą strugą, ale nastąpiło cudowne przemienienie i chlupnęło coś jakby
        woda.
        Potem było gorzej, wspomniałam, że dziecko chce mieć komunię w innej szkole i
        czy mamy zgodę na transfer, szczęśliwie tak, nie ma problemu, mam się tylko
        zgłosić po metrykę chrztu, na co ja palnęłam niefrasobliwie, że już mam.
        Pomyliło mi się ze skróconym aktem urodzenia, jestem właśnie w trakcie
        organizowania paszportów dla dzieci i akt mam.
        Potem dałam pieniądze do ręki, bo nie mogłam znaleźć koperty, o psach
        wsadzających księdzu pysk w krocze nie wspomnę.
        • joanna266 wilma 29.01.10, 20:39
          cała opowiesc przeswietna ale psy i czynnosci które wykonywały
          pyskami powaliły mnie zupełniesmile))dzięki.
          • wilma1970 Re: wilma 29.01.10, 20:43
            I z wielką ulgą stwierdziłam, że świetnie wychowałam dzieci, umieją się znaleźć
            w każdej sytuacji. Ksiądz zagajał o bierzmowanie najstarszych a oni z kamiennymi
            twarzami wysłuchali przemowy i nie palnęli "Boga nie ma! Satan ruless" tak tylko
            dla sportu.
          • cura_domestica Re: wilma 29.01.10, 21:23
            wiecie co, gdzieś tam po Warszawce (ostatnio na Bielanach, teraz go gdzieś
            przenieśli)lata po kolędzie moja miłość licealna , więc jak najbardziej można
            dziś na maglu o księżach wątki zakładać tongue_out
            U nas już po kolędzie , też zaskoczona byłam . U nas nowy farosz coś tam w
            grafiku pomylił i cała ulica nie przygotowana wink , a jeśli chodzi o kopertę
            tojak zobaczył tyle kurczaków to koperty też nie chciał smile
          • zales239 Re: wilma 29.01.10, 21:32
            Ale się obśmiałam hehesmile
    • aniazm Re: czy wypada mi tu księdza włożyć między ten se 29.01.10, 20:50
      nigdy nie miałam białego obrusu, kropidła i biblii, zwykle dzieciaki ganiały po
      domu z krzyżykiem ze ściany zdjętym. nigdy też nasz ksiądz nie chciał kopert i
      zawsze dzieci dostawały obrazki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka