olinka20 03.02.10, 20:36 Która ma lepszą sygnaturke? Przyznaje sie bez bicia, ze gdy widzę i jedna i druga to mam od razu uśmiech na twarzy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Doral czy Dlanka? 03.02.10, 20:39 z czystego egoizmu zagłosowałabym na swoją, ale Kuńdlania darzę pewnym sentymentem, więc zagłosuje na Dlanię Odpowiedz Link
dlania Re: Doral czy Dlanka? 03.02.10, 20:52 No to ja nie chcem, ale muszem zaglosowac na torototora doralowego Odpowiedz Link
karra-mia Re: Doral czy Dlanka? 03.02.10, 20:44 Doralowej mi się podoba, bo wtedy wynikła fajna dyskusja Dlaniowej koń jakoś tak mi zapadl w symbol magla, ze jakby go nagle zabrakło, to czegoś by mi brakowało Odpowiedz Link
attiya karra-mia 03.02.10, 20:47 to ja uprzejmie i bardzo ale to bardzo poproszę o link do tej dyskusji Odpowiedz Link
karra-mia Re: karra-mia 03.02.10, 20:58 a proszę Cię bardzo forum.gazeta.pl/forum/w,88104,105833891,,pieniadze.html?s=0 Odpowiedz Link
attiya Re: karra-mia 03.02.10, 21:08 dzięki bo u nas ostatnio na forum coś ciut nudno się zrobiło żeby Aniuta tylko tego nie przeczytała Odpowiedz Link
attiya Re: Doral czy Dlanka? 03.02.10, 20:45 no ofkors, ze jadowita doral bo dlanki to ja nawet nie czytałam Odpowiedz Link
ceres9 Re: Doral czy Dlanka? 03.02.10, 20:50 a mnie sie doralowa nie podoba taki chwyt ponizej pasa nawet bym rzekla;/ Odpowiedz Link
attiya Re: Doral czy Dlanka? 03.02.10, 21:00 e dlaczego? Przecież Doral w życiu żadnej jadowitej uwagi nie wygłosiła. Odpowiedz Link
dlania Re: Doral czy Dlanka? 03.02.10, 21:07 attiya napisała: > e dlaczego? Przecież Doral w życiu żadnej jadowitej uwagi nie wygłosiła. > Buhahahaha!!!! Sory doral, nie bij Odpowiedz Link
attiya Dlanka 03.02.10, 21:12 no ale ty Dlania to ziejesz ogniem jak stąd do no ja wiem....gdzieś tam poza tym jak ktoś eeee tak delikatnie głupoty pisze to czasem ma się ochotę coś więcej zrobić niz tylko jadowite uwagi pisać a na początku to ciiii myliłam was I dlaczego Hell zmieniła nicka, no dlaczego? o chyba nie przez te kamyczki? czy ktoś mi to wyjaśni? bo trudno za wami nadążyc Odpowiedz Link
dlania Re: Dlanka 03.02.10, 21:22 Mnie i doral? Przeciez my z innych epok - ona z lodowcowej, a ja nastolatka O nicka to sobie hell zapytaj. Twoja sygnaturka tez fajna - bym tris nie podejrzewała o taki dowcip Odpowiedz Link
attiya Re: Dlanka 03.02.10, 21:33 fajna byłaby jakbym tylko ja ją miała a ma ją ze dwie haha forumki Odpowiedz Link
doral2 Re: Doral czy Dlanka? 03.02.10, 21:32 attiya napisała: > e dlaczego? Przecież Doral w życiu żadnej jadowitej uwagi nie wygłosiła..." nie obrażaj mnie Odpowiedz Link
olinka20 Attiya 03.02.10, 20:54 Bo Dlanka ma konia na 2 nogach, masakryczny widok zapadający w pamięc na dłuuuugo. Odpowiedz Link
attiya Re: Attiya 03.02.10, 20:59 aaaa no tak - już wiem - dziękuję no fakt - też niesamowity poza tym kto ma wrednego pingiwina maltretującego drugiego pingwina? Odpowiedz Link
adkam77 Re: oczywiście dlanki QŃ 03.02.10, 21:46 Bardzo lubię konia dlani i darze duzym szacunkiem doral, ale uwielbiam pingwiny asiowej :0 dla mnie nic ich nie przebije. Odpowiedz Link
doral2 Re: oczywiście dlanki QŃ 03.02.10, 21:49 adkam77 napisała: > Bardzo lubię konia dlani i darze duzym szacunkiem doral, ale > uwielbiam pingwiny asiowej :0 dla mnie nic ich nie przebije..." no wiesz??? <foch> Odpowiedz Link
adkam77 Re: oczywiście dlanki QŃ 03.02.10, 22:02 Ale za to nikt nie ma tak jadowitych uwag jak ty Odpowiedz Link
doral2 Re: oczywiście dlanki QŃ 03.02.10, 22:10 adkam77 napisała: > Ale za to nikt nie ma tak jadowitych uwag jak ty .." no, jedna co się na mnie poznała Odpowiedz Link
totorotot Re: Doral czy Dlanka? 03.02.10, 22:32 Ja niestety nieskromnie kurka musze oddać pierszeństwo Doralowej. Czujem sie wyrozniona, a długo myslalam, ze jestem niezauwazana na tym forum a tu sama zalozycielka mnie cytuje i to w kazdym poscie ;DDD qń Dlani oczywiscie wymiata rowniez ;-DD Odpowiedz Link
czytelniczka1488 Re: Doral czy Dlanka? 03.02.10, 22:35 obie są fajne, a co do chamskich uwag Doral to nie jest chamstwo Kiedy ktoś siedzi kilka lat na różnych forach, wiele razy bierze udział w dyskusjach na różne tematy ,które w ciągu roku często się powtarzają, czyta idiotki którym nie można wytłumaczyć pewnych spraw, bo mimo dobrych rad i tak robią głupoty ,to czasami wypluje się ostre słowa. Zresztą wiele forumek na początku jest miłych i słodkich a po dłuższym bytowaniu na forum robią się zgryźliwe. Odpowiedz Link
joanna266 najlepsza syganturka 04.02.10, 09:09 ale co to za porzadki zeby tylko dwie były do wyboru?w/g mnie najlepsza syganturke ma stokrotka-23.mam nadzieje ze nie pochrzaniłam nicka.a kuń no moze sie naraze ale nie podoba mi sie wcale... Odpowiedz Link
totorotot Re: Doral czy Dlanka? 04.02.10, 15:45 Czytelniczko, nie zgadzam sie z Toba. Jak widze idiotke, ktorej tepota (w danej sytuacji) przyprawa mnie o bol zebow, albo widze, ze - w moim mniemaniu- krzywdzi swoje dzieckosiebie/itp., to skoro juz sie pofatyguje i jej odpisze, to przyswieca memu stukaniu w klawiature i ogolnie wysilkowi mozgowemu jakiś cel. Przewaznie- udzielenie lasce 'swiatlej' rady. I teraz jesli chce, aby moj wysilek nie byl bezplodny czyli zeby laska 'poprawila' swoje dzialanie/widzenie swiata/itp., to ta rade musze podac w sposob, ktory daje nadzieje na to, ze laska rozwazy zasadnosc i sens produkowanych przeze mnie tresci. Osoba zas, ktora pisze jedynie po to, aby wyartykuowac swoje 'swiete oburzenie' albo zniesmaczenie nad idiotka, do tego w sposob jadowity, sama siebie nie szanuje, gdyz jej plody forumowe są jałowe i więcej przynoszą szkody niż pozytku- czyli nikomu do niczego są niepotrzebne. Szczarze wątpie, czy zje*aba 'blondynka' zacznie nagle myslec w 'prawidłowy' sposob. A co do ostatniego zdania Twojej wypowiedzi- to już na amen się z Tobą nie zgadzam Spójrz na Dlanię, na inne nicki- siedzą długo na forum i się jadem jakoś szczególnym nie wyróżniają. Bo ten jad to nie od czytania glupot i przejedzenia się kretynizmem, o nenene Jad się bierze w człowieku z wnętrza, a jest reakcję na to, co się dzieje u niego w realu. Pozdrawiam Odpowiedz Link