dlania 14.02.10, 18:44 Ile i od kogo dostałyście. Mnie tylko mama przysłała smsa, stary sie ani nie zająknął - Lennox Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Walętyny 14.02.10, 19:05 juz mówiłam - paczkę rafaello i worek ziemi do kwiatków Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Walętyny 14.02.10, 19:25 byliśĶy na obiedzie w knajpie (sama rezerwowałam stolik). Lenka zarzygała podłogę w knajpie (i siebie też). Waliło na kilometr. Więcej walętynek nie miałam Odpowiedz Link
grave_digger Re: Walętyny 14.02.10, 19:28 no niestety od nikogo. ale ku mojemu miłemu zaskoczeniu dziołchy dostały pluszaki z sercami 'kocham cię' od swego ojca plus chodząca ręką scooby doo no nie powiem, bardzo mile mnie tym zaskoczył. Odpowiedz Link
setia Re: Walętyny 14.02.10, 19:29 mój stary tez uparcie ignoruje święto Walętego. trudno, obejrzę sobie sama jakiś ckliwy film wieczorem, a co! Odpowiedz Link
annabetka Re: Walętyny 14.02.10, 19:31 Oczywiście zaraz ktoś mi pewnie wypomni wątek mój pt"Mój mąż...."i kilka innych ,ale spieszę donieść że po wielu rozmowach ustaliliśmy pewne kwestie, wyjaśniliśmy sobie wiele i od ...dwóch tygodni robimy wszystko aby ratować to co zostało,co nas łączy i...tak jak u Mony-daliśmy sobie szansę(u nas nie ostatnia-raczej coś koło czwartej)To taka info dla namiętnych grzebaczek w starych wątkach i oburzonych tym ,że czasem człowiek chce się wypłakać nawet na forum(czasem nie ma gdzie indziej) a zaraz chce się podzielić nowymi bardziej pozytywnymi wiadomościami Mój mąż......nie nie dał mi dzisiaj serduszka,ani kwiatka)))) czekał na mnie aż łaskawie po wczorajszej imprezie się dobudzę,zrobił mi śniadanie,wysprzątał chatę,podał obiad "grillowana wołowina z sosem serowym,pieczywem czosnkowym i sałatą mieszaną")))) Następnie podał deser "lody z bananami smażonymi w karmelu rumowym")) drinki mi serwuje winko....i ogólnie bardzo miło nam jest))Rozmawiamy, planujemy,przytulamy -sielanka))) Ogólnie? Jestem zadowolona z "dania sobie jeszcze szansy" Czego i Tobie Mona(o ile tu zajrzysz )życzę. Odpowiedz Link
mathiola Re: Walętyny 14.02.10, 19:52 ja wczoraj dostałam kwiotka wiosennego A dzisiaj mój mąż powiedział mi przez telefon: z okazji walentynek muszę ci powiedzieć, że kupiłaś zajebiaszczą deskę do krojenia Odpowiedz Link
karra-mia Re: Walętyny 14.02.10, 19:57 teściowa do mnie dzwoniła mąz kupił bukiet róż i zamówił mi tę książkę syn "kupił" mi piekną różyczkę i oboje dali mi wolne niedzielne popołudnie, które miło spędziłam w swoim cichym towarzystwie Odpowiedz Link
arallia Re: Walętyny 14.02.10, 22:20 Nie obchodzę/nie obchodzimy. Ale jeśli mam się pochwalić, co dostałam, to będzie to wreszcie dzień bez chłopaków, spędzony samotnie, dłuuugo czekałam na taki i na walentynki dostałam Panowie wrócili dopiero o 21-szej Odpowiedz Link
semida Re: Walętyny 14.02.10, 22:59 Od Pani dr z Pedagogiki opiekunczo-wychowawczej z metodyką bardzo ładną dwójeczkę. Od męża fajne opakowanie na moj nowy dotykalski telefon,serduszko z Rafaello i zajebisty catsuit. Od Taty Truskawki(cały kilogram) I to wsio Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Walętyny 15.02.10, 02:48 dostałam msma od meza z zyczeniami.oddzwoniłam i powiedziałam ,ze nie celebruje walentynek bo meza mojego nie ma przy mnie Odpowiedz Link
mysiam Re: Walętyny 15.02.10, 08:25 ja dostalam od synka walentynke papierową :serce z naklejonymi kwiatkami,na odwrocie treść,ktora mnie rozczulila i rozbawila zarazem,cytuję:Kochana Mamo z okazji walentynek hce dac czi ten prezent twuj synek michał(pisownia oryginalna) mąż -zabrał na fajny spacerek ,piwko a w domku przygotowal pyszny obiad.Wieczorem fajny sexik;P Odpowiedz Link
e.logan Re: Walętyny 15.02.10, 08:30 Dostalam storczyka (ostatnio moje ulubione)i dwie dekoracyjne szklane oslonki na nie. Bardzo mnie ten prezent ucieszyl.Słodycza drastyczne mowie nie!!A kwiatki ciete piekne jednak mniej trwale. Odpowiedz Link
facet_l Re: Walętyny 15.02.10, 08:28 nie dostałem żadnej Mnie nikt nie kocha, no chyba że prątkami. Odpowiedz Link
jk3377 Re: Walętyny 15.02.10, 08:40 my sobie kolacje pyszna wspolnie zrobilismy,prezentow nie kupujemy z tej okazji.dzieci poszly spac po 19,wiec bylo dlugo,milo i przyjemnie. teraz tylko musze przejsc na jakas diete hahah bo ta przystawka,danie gl i szampan troche mi wlazły Odpowiedz Link
stokrotka-23 Re: Walętyny 15.02.10, 09:17 najpierw były życzenia od męża i synusia, potem jak wróciłam do domu po krótkiej nieobecności, napis na lodówce z literek KOCHAMY CIĘ SŁONKO, wieczorem gdy wyszłam po uspaniu Kuby, kwiaty, trochę słodkości, coś mocniejszego i świece w wykonaniu męża, a dzień wcześniej synek podpuszczony przez męża powiedział mi, że jestem księżniczką także wszystko zaliczam do walentynek -- Kubuś (05.01.2008) -- Odpowiedz Link
tomelanka Re: Walętyny 15.02.10, 10:21 smsa bylismy tez na przedwalentynkowym wypadzie w pubie Odpowiedz Link
ciociacesia nic 15.02.10, 10:38 nawet zabłąkanego smsa od byłego. ale podrywał mnie jakis desperat poprzez komentarze na you tubie. Odpowiedz Link