olinka20 23.02.10, 13:59 Co prawda nie widze efektów bo ćwiczyłan w nich dopiero 2 razy, ale poce sie jak mysz. Znajoma stracila po kilka cm w udach, jak myslicie fajne to to? Czy się łudze niepotrzebnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margotka28 Re: Kupilam spodenki neoprenowe 23.02.10, 14:02 taki sam efekt uzyskasz owijając się szczelnie folią kuchenną Odpowiedz Link
madameblanka Re: Kupilam spodenki neoprenowe 23.02.10, 14:11 ile to cudo i czy jest rozmiar XXXXXXL? Odpowiedz Link
olinka20 Madame 23.02.10, 14:17 Ja kupiłam w Dekathlonie i z tego co pamietam były chyba XXXL największe, ale wiszą mozesz sobie przymierzyc jakie ci pasują i kupic przez neta. w D dałam chyba 59 zł, ale nie dam sobie reki uciąć. Odpowiedz Link
madameblanka Re: Madame 23.02.10, 14:42 czy takie cuś ok? Czy czym droższe tym lepsze? www.allegro.pl/item910530640_spodenki_neoprenowe_odchudzajace_be_slim_r_l.html Odpowiedz Link
olinka20 Re: Madame 23.02.10, 14:49 A to juz nie wiem jak z a ceną, ale moje sa długie prawie do kolan a na gorze to sie koncza niedaleko przed cyckami, wiec oprócz ud grzeja pupcie i brzuch i biodra. Poszukaj takich zabudowanych, pewnie sa lepsze. Odpowiedz Link
babowa Re: Madame 23.02.10, 15:02 olinka a czapek takich nie było? przydałoby ci sie idz ty sucha doopa, no Odpowiedz Link
olinka20 Re: Madame 23.02.10, 15:11 Ja tu sie chwale jaki wspaniały zakup popełniłam, a Babowa jak zawsze mocny kop w dupe mi zada Odpowiedz Link
doral2 Re: olinka :) 23.02.10, 18:34 mam takie spodenki, codziennie rano w nich pedałuję na rowerku. już 3 miesiąc. po ćwiczeniach majtki do wyżęcia są prawie. na spodenki zakładam dres i ćwiczę. zakładam dres, bo te spodenki tak dziwnie szeleszczą i ten szelest jest taki trochę nieprzyjemny. trochę mi z tyłka zeszło i ud też, ale nie wiem czy to zasługa spodenek czy diety i ćwiczeń. podobno niektóre laski zakładają pod spodnie i cały dzień w tym ganiają, do pracy też. pełen hardkor będzie jak zacznę trenować w piance do snoorkelingu, bo to ten sam materiał ale przymierzam się do tego, tylko niech się cieplej nieco zrobi Odpowiedz Link
madameblanka Re: olinka :) 23.02.10, 18:40 doral, kupiłaś te spodnie na swoją figurę? Tzn np nosisz L, to kupiłaś L czy M - bo one prawdopodobnie sie sporo rozciągają. A później co z nimi rozbić jak ci spadnie z ud, to one wiszą czy sie nadal dopasowuja mimo większego rozmiaru? Odpowiedz Link