dlania 01.03.10, 22:15 Wiecie co, ja pojecia nie mam kto to jest ta Gaga, co ona robi. A właściwie teraz to juz wiem kto to - idiotka. www.plotek.pl/plotek/1,79592,7614206,Lady_Gaga_ODPARZYLA_SOBIE_TYLEK_.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slimakpokazrogi Re: Lady Gaga 01.03.10, 22:32 obawiam się, że ja niestety wiem, kto to jest... śpiewa ulubiony kawałek mojego syna... on słucha albo bebe lilly, albo lady gaga... taki gust spaczony od kołyski Odpowiedz Link
joanna266 Re: Lady Gaga 02.03.10, 08:36 pupa jest przyklejona nie odparzona.jak usiadziesz na torebce foliowej to tez ta ci sie do tyłka przyklei.warunek tyłek musi byc goły.a wez wstan w sofy skórzanej bedac w krótkich spodenkach lub w gaciach jeno?a co do piosenek zgagi gagi to paparazzi jest całkiem niezła Odpowiedz Link
zebra51 Re: Lady Gaga 02.03.10, 08:42 Fajne różowe poślady Lady Gaga jest wyjatkowo utalentowaną młodą kobitką. W ciągu półtorej roku zdominowała rynek muzyczny. Całkiem dobrze radzi sobie śpiewając "na żywo". Sama komponuje, pisze teksty, robi aranże. A u mnie ma plusa, za odjechany lans i bans bez cienia sprzedawania prywatności. totalna, 100% kreacja Odpowiedz Link
bernimy Re: Lady Gaga 02.03.10, 08:50 Ja mam alergię na tę kobitę, jakoś mnie wnerwia jak Rutowicz. Do niedawna Jej nie znałam, potem czytałam o Jej ekscesach a potem usłyszałam jak śpiewa. I pomimo, że nie trawię wariatki, to muszę przyznać, że ma fajny głos! Odpowiedz Link
esse-lte podpinam się ...Chylińska 02.03.10, 09:06 czy zauważylyście,że Chylińska ma tatuaże na rękach.Ok ma,ale ta róża na prawej raz jest (na okładce płyty) a np.na Mam talent nie ma. Ostanie zdjęcie w różowej sukni i ma tatuazę na nogach,dziś na pudelku ma czarną kieckę i tatuaży na nogach brak? Naklejki hehehe Odpowiedz Link