tabakierka2 Re: Kudłatek - nowa odsłona 15.03.10, 12:22 jaka ona słodka jest!!! i wstajemy juz? zaraz zacznie pewnie biegać. Asiu, ona chyba jest bardzo spokojnym i pogodnym dzieckiem, co? p.s powiedzieliśmy rodzicom Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Kudłatek - nowa odsłona 15.03.10, 12:24 oooo, i jak rodzice? Że też udało wam się to tak długo w tajemnicy uchować... Ja bym nie wytrzymała... Lenka spokojna???? Na zdjęciu tylko Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Kudłatek - nowa odsłona 15.03.10, 12:37 asiaiwona_1 napisała: > oooo, i jak rodzice? Że też udało wam się to tak długo w tajemnicy > uchować... Ja bym nie wytrzymała... > wklejam Ci z innego wątku streszczenie soboty siedzieliśmy sobie przy stole...Kazałam mężowi nalać mi wina, żeby goście się nie zorientowali, że nie piję Rozmowa kleiła się, nasi rodzice (gaduły straszliwe) nie pozwolili nam dojść do głosu W końcu, korzystając z momentu ciszy, mąż powiedział, że mamy dla nich prezent i wręczył każdemu kopertę ze zdjęciem USG pierwsza zaczaiła mama męża - podbiegła do nas i ściskała nas chyba w nieskończoność. Tak samo moi rodzice. Mama siedziała jakby dostała obuchem w głowę i nie mogła dojść do siebie (jakim cudem ONA, WIELKI RODZINNY ŚLEDCZY nic nie zauważyła?)...w zasadzie przez resztę wieczora dopiero jak teściowie z babcią pojechali, mama zrobiła się bardziej 'swojska' Oczywiście przedstawiliśmy Dziabąga z imienia wszyscy, poza moją babcią, która generalnie wyczucia nie ma, byli zachwyceni. Babcia powiedziała, że ani Tomek ani Alicja nie może być, bo JEJ SIĘ TE IMIONA NIE PODOBAJA. My na to zdarta płyta, że imiona NAM SIĘ MAJĄ PODOBAĆ i że nie podlegają one dalszym dyskusjom. babcia zaczęła wymieniać inne imiona, my dalej zdarta płyta. Atmosfera się zagęściła, bo babcia nie dawała za wygraną i w końcu strzeliła 'to niech będzie Jacuś albo Łukaszek <imiona moich kuzynów, bratanków mojej mamy, których babcia bez wzajemności uwielbia>.' Mój mąż o mało furii nie dostał. Powiedzieliśmy, że imiona już wybraliśmy i koniec. A babcia jako konkluzja 'to ja nie będę do niego tak wołać'. Więc ja 'babcia, miałaś swoją szansę, jak urodziłaś dzieci <dwójka, moja mama i jej starszy brat> a teraz już trudno!' a babcia 'ale wtedy moja mama wybrała imiona' ja 'no, to trzeba było wybrać własne'.... W końcu 92-letnia babcia męża powiedziała 'my tu nie mamy nic do gadania. Młodzi sami imiona wybrali a nam się musza podobać' no! i tyle Cała rodzina męża już wie Strasznie fajnie się zachowali - dostaliśmy milion smsów i telefonów nooo... a dziś szefowej mówię > Lenka spokojna???? Na zdjęciu tylko no co Ty??? wygląda na oazę spokoju - taka rozważna, spokojna Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Kudłatek - nowa odsłona 15.03.10, 12:36 Asiowa- moze my tsciowymi zostaniemy, mam kawalera dla Twojego Kudlatka, wiekowo odpowiedni, nawet sie juz mieli okazje poznac. Fotke zalacze za chwile jak obecnie wyglada. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Kudłatek - nowa odsłona 15.03.10, 12:40 magiczna_marta napisała: > Asiowa- moze my tsciowymi zostaniemy, możemy ponegocjować Odpowiedz Link
doral2 Re: Kudłatek - nowa odsłona 15.03.10, 12:49 Asiowa, ty lepiej posag szykuj, chłopy drzwiami i oknami do Kudłatka walą Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Kudłatek - nowa odsłona 15.03.10, 13:13 Dlaczego mi sie te zdjecia nie wklejaja? Przeca wszystko dobrze robie. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: proszę 15.03.10, 13:17 uwielbiam loczki, więc raczej się dogadamy magiczna Odpowiedz Link
bernimy Re: Kudłatek - nowa odsłona 15.03.10, 12:37 Strasznie lubie tę Twoją-Naszą Kudłatkę Takie prawdziwe, szczere, pogodne dziecko z minką aniołka (tak wiem, że w czynach może być diabełkiem ) Buziaki Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Kudłatek - nowa odsłona 15.03.10, 13:25 Widzę, że się Kudłatek w szeroki świat wybiera ps. IMO zięć może być -też taki ... kudłaty Odpowiedz Link
lysa.spiewaczka Re: Kudłatek - nowa odsłona 15.03.10, 13:51 Pragnę nadmienić, że mój syn ma tak kudłate uszy, jak niegdyś Kudłatek( z tego co pamiętam ),wiec może Lena będzie wolała młodszych? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Kudłatek - nowa odsłona 15.03.10, 13:53 lysa.spiewaczka napisała: > ,wiec może Lena będzie wolała młodszych? Jak pójdzie w moje ślady to zdecydowanie starszych (mąż starszy o 6 lat) Odpowiedz Link
tedesca1 Re: Kudłatek - nowa odsłona 15.03.10, 13:59 superowa córa, asiowa a mogę tak offtopic? wysłałam Ci zdjęcie na gazetowego i nie wiem czy doszło Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Kudłatek - nowa odsłona 15.03.10, 14:06 starszego tez posiadam na stanie- masz zdjecie bardziej kudlate jak loczki lubisz Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Kudłatek - nowa odsłona 15.03.10, 14:07 ojej - to ja chcę tego bardziej ukudłaczonego Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Kudłatek - nowa odsłona 15.03.10, 14:13 Mi sie Twoj Kudlatek na synowa podoba, Ty sobie ziecia mozesz wybrac. Odpowiedz Link
zuzanka79 Maupy jesteście , normalnie ;) 15.03.10, 14:22 Skąd wy macie takie owłosione dzieci? Moje starsze łyse do lat ponad dwóch, małe tak samo póki co. Ja też chcę , buuuu Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Maupy jesteście , normalnie ;) 15.03.10, 14:25 zuzanka79 napisała: Moje starsze łyse do lat > ponad dwóch, małe tak samo póki co. Ja też chcę , buuuu one po rodzicach takie? może na starosć nie wyłysieją przynajmniej Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Maupy jesteście , normalnie ;) 15.03.10, 15:17 mojego męża głowy włosy się nie trzymają, więc Kudłatek raczej nie po nim taki kudłaty Odpowiedz Link