mama_vinca 16.03.10, 09:03 Nauczycielko Ty moja A tak sie tylko chcialam Tobie pochalic, no! [img][/img] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryanowa-1 Re: Zuzu! 16.03.10, 12:44 łaaaaaaaaaaa jaki piekny i smaczny he heh,ja upiekłam tez i nawet foty nie dałam rady zrobic bo sie maż na koszyk rzucił he he.najpierw chciał barany z masy solnej wpindolic potem mini żonkile wział za szczypior i byłby go zeżarł gdyby nie zauwazył kwiatka hehe to na koszyk sie rzucil jak tylko usłyszał ,ze jadalny. mama cudny ci wyszedł Odpowiedz Link
exotique Re: Zuzu! 16.03.10, 13:52 To i ja sie podepne zuzu czy ty mnie na gg zagadujesz? Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Zuzu! 16.03.10, 15:21 exo a mi Ciebie gdzies wcięło na gg i nie mam numer, więc nie zagadujeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaa buuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Zuzu! 16.03.10, 15:19 Mamo Vincowa! Jaki zajebiaszczy kosz! Jak go plotłaś, że CI taki fajny wyszedł?? Odpowiedz Link
mama_vinca Re: Zuzu! 16.03.10, 15:26 sama nie wiem jak mi wyszedl. Jakos tak plotlam co drugi waleczek pod spodem.ciasto sie nie sklejolo wiec nawet mi szlo Odpowiedz Link