czarna.porzeczka 25.03.10, 22:23 Ogladajcie Moment Prawdy! No nie moge uwierzyc jaka kretynka! No odlot, ja nie wiedzialam ze mozna byc taka glupia laska, serio. Ludzie sa egzotyczne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna.porzeczka Re: TERAZ! 25.03.10, 22:25 To jest nie do uwierzenia! Patrze jak w teatrze. Dzizas. Odpowiedz Link
olinka20 Re: TERAZ! 25.03.10, 22:33 Ja poprsze o streszczenie bo nie wiem o co chodzi i gdzie to leci. Odpowiedz Link
czarna.porzeczka Re: TERAZ! 25.03.10, 22:41 Polsat. Ladna, rozsadnie wygladajaca blondi odpowiada na pytania Chajzera. No total... I ona jeszcze zeznala ze STUDIOWALA. O Bozeszszszszzzzzzz.... Nie potrafila podac jak nazywa sie premier Polski. O prezydencie USA napisala Magic Marta. Odpowiedz Link
marjanka_boss Re: TERAZ! 25.03.10, 22:51 CytatI ona jeszcze zeznala ze STUDIOWALA. O Bozeszszszszzzzzzz.... Teraz to studiować może prawie każdy. Uczelni prywatnych u nas jak grzybów m. Odpowiedz Link
exotique Re: TERAZ! 25.03.10, 22:48 tyko nie egzotyczne nooo jakas idiotka w tv i tyle emocji? przepracowane jestescie Odpowiedz Link
czarna.porzeczka Re: TERAZ! 26.03.10, 00:44 wrecz przeciwnie, wlasnie jestem na mini wakacjach i wypoczywaju. Odpowiedz Link