magiczna_marta 26.03.10, 21:23 Wlasnie mi popierdalaja po osiedlu z droga krzyzowa, nosz do jasnej ciasnej, taki spokojny wieczor z piwkiem mial byc a tu zaluj za grzechy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: Oddychaj, oddychaj, oddychaj 26.03.10, 21:28 EEEE co? Po osiedlu droga krzyżowa? To juz z koscioła wyszli z tymi obchodami? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Oddychaj, oddychaj, oddychaj 26.03.10, 21:45 U mnie też dzisiaj chodzili . Ale już cisza . Odpowiedz Link
jowita771 Re: Oddychaj, oddychaj, oddychaj 26.03.10, 23:25 Ja się dzisiaj wbiłam na drogę krzyżową jadąc do pracy, przez chwilę nie wiedziałam, co się dzieje. Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Oddychaj, oddychaj, oddychaj 26.03.10, 23:32 koleżanka moja mieszka w centrum małego miasteczka w niewysokiej kamien icy. Któregoś razu przenocowała kolegę. KOlega na kacu, przyjechał rano i spał cały dzien... obudził sie pod wieczór, przeciagnął sie, podszedł do okna, odsłonił zasłony i zdębiał. Pod oknem stały setki ludzi z lampionami i modlili sie Niue wiedział o co kaman... dopiero kolezanka u swiadomiła go ze to droga krzyzowa była a nie powitalny wiec Odpowiedz Link
exotique Re: Oddychaj, oddychaj, oddychaj 27.03.10, 02:20 droga krzyzowa? dzisiaj??? yyyyyyy u mnie tylko krowy mucza Odpowiedz Link